כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 37 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

361

בשנת 1965, הגיע בארט ללונדון, ויחד עם סטודנטים שהכיר בקולג' לאדריכלות, היה חבר בהרכבים שונים והצטרף לבסוף ללהקת "סיגמה 6" שנוסדה ב-1963 בה היו חברים: רוג'ר ווטרס (גיטרה), ריק רייט (קלידים), ניק מייסון (תופים), קלייב מטקאלף (גיטרה בס) וג'ולייט גייל (שירה). הלהקה ניגנה גרסאות כיסוי למוזיקת בלוז שחורה, והחלה לבצע שירים של בארט. שינוי הקו המוזיקלי גרר את שינוי שם הלהקה לפינק פלויד, על-שם שני נגני בלוז אלמונים שבארט אהב - פינק אנדרסון ופלויד קאונסל. בתחילת דרכה ב-1965, עזבו אותה השניים האחרונים, והלהקה כללה עתה את בארט עצמו, שלושת החברים הנותרים, וגיטריסט בשם בוב קלוז.

הקמת פינק פלויד

מיד עם הקמתה, עזב בוב קלוז את הלהקה. בתחילה ניגנה פינק פלויד גרסאות כיסוי לשירי R&B (רית'ם אנד בלוז) שונים, כמו להקות רבות אחרות באותה התקופה כגון הרולינג סטונס, היארדבירדס וכו', ולאחר מכן החלה מגבשת קו מוזיקלי משלה שהיה בעיקר רוק אנד רול מאולתר ששאב השראה מג'אז מאולתר ומפופ- רוק בריטי כמו הביטלס, שהחל להיכנס למיינסטרים (זרם מרכזי) באותה תקופה. הרוק הפסיכדלי הבריטי החל את תור הזהב שלו, ובאותן שנים נפתח בלונדון מועדון ה-UFO, שפינק פלויד הייתה להקת הדגל שלו. מהר מאוד עלתה פינק פלויד על הגל הפסיכדלי, והפכה לאחת מן הלהקות המפורסמות בסצנת המחתרת הפסיכדלית של לונדון. הופעותיה הקיצוניות, על שלל האפקטים והצלילים המוזרים שבהן, משכו קהל רב.

הדבר לא נעלם מעיניהם של אנשי חברות התקליטים, וחברת EMI הייתה זו שהחתימה לבסוף את פינק פלויד על חוזה הקלטות. הסינגל הראשון של הלהקה, ארנולד ליין - (Arnold Layne) יצא בתחילת 1967. השיר הסקנדלי, אודות גבר שנוהג לגנוב בגדי נשים מחבלי כביסה וללבוש אותם, נכנס לעשרים הגדולים של בריטניה. השיר הבא, שיצא על EP ביוני, See Emily Play (שנחשב לאחד השירים הבולטים ביותר של בארט במסגרת פינק פלויד) כבר נכנס למקום השישי במצעד. השיר הנוסף ב-EP, הדחליל שיקף את תוכנית העבודה של בארט והיחס החם שלו לסמים, בעיקר ל-LSD. השיר נכנס לתקליט הראשון של פינק פלויד.

[עריכה] בשערי השחר

באוגוסט 1967 יצא אלבומה הראשון של פינק פלויד, "החלילן בשערי השחר". אף על פי שפיט טאונסנד אמר עליו בצער שהוא לא משקף את ההופעות של הלהקה, האלבום נחשב לאחד מעמודי התווך של מוזיקת הרוק בכלל והמוזיקה הפסיכדלית בפרט. מתוך 11 השירים שנמצאים בתקליט, כתב בארט 8 לבדו, ואת השניים הנוספים כתב במשותף עם שאר החברים. סיד בארט היה ידוע בכך שנהג לנגן על צוואר הגיטרה שלו בצורה מסוימת בעזרת מצית, וכך יצר צליל משונה ומסתורי.

האלבום הציג עולם הזוי של יוצר ששקוע בעולם אגדות הילדים ומתעסק בהן באובססיביות. בארט בחר את שם האלבום על שמו של הפרק השביעי מתוך ספר הילדים הרוח בערבי הנחל, מאת הסופר האנגלי קנת גרהם. הרבה רגעים הומוריסטיים ישנם באלבום, אך אי אפשר להתעלם מהעובדה שבשורה התחתונה בארט מבקש לשוב לעולם הילדות המוכר והמוגן. סברה אחת היא כי מות אביו בעת שבארט היה בן 15, הותיר בו טראומה שבעקבותיה ביקש לשוב לעולם הילדות, מתוך געגועים לאביו. הסיפורים מלווים בצליל פסיכדלי ובקטעים אינסטרומנטליים בעלי סאונד חדשני, כמו גם בנסיונות מוזיקליים לא קונבנציונליים לאותה תקופה.

gunner2012-06-16 19:18:09
I fart in your general direction

362
[QUOTE=superman1979]כן כן מה שאוזניך שומעות,לפני פחות משנה ערוץ 8 החליט להקדיש ערב מחווה לפינק פלויד לרגל 50 שנה ליווסדם
כנס לכאן
http://blog.shmone.co.il/7723/%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%9B%D7%90%D7%9F/
בחיפוש תרשום פינק פלויד

[/QUOTE]
סופרמן, למה, למה אתה מתעקש להעמיק את הסדק שכבר נוצר. מה , בכח אתה רוצה לצאת טמבל בכל פעם מחדש? תפסיק כבר לזיין את השכל!!!!
להלן העתק המאמר במלואו, מהיכן בדיוק הפלצת שוב שהם קיימים 50 שנה????? זה כתוב שם היכן שהוא? חבר את השנים, וקח בחשבון שבגרסת פינק פלויד הלהקה נוסדה שנתיים קודם לכן. לא כתוב 50 שנה לפינק פלויד נכון!!!!!

ערוץ 8 מקדיש ערב שידורים מיוחד לפינק פלויד, שזה עתה הוציאה את כל אלבומי האולפן שלה מחדש, שיכלול את הפרק בכיכובה בסדרת "האלבומים הקלאסיים" וכן סרט שכולו קליפים נדירים של הלהקה. הכינו את עצמכם לערב מוזיקלי לוהט!

האלבומים הקלאסיים – פינק פלויד – עם 30 מיליון עותקים ולמעלה מ-14 שנים במצעדי המוזיקה האמריקאיים, "The dark Side of The Moon" נחשב עד היום לאחד מגדולי האלבומים בהיסטוריה של המוזיקה ולמאסטרפיס שהשפיע על דורות של צעירים וצרכני מוזיקה ברחבי העולם. ארבעת חברי הלהקה מתייצבים לראשונה מול המצלמות כדי לפרוס את תהליך היצירה של האלבום החד פעמי הזה, שהפך אותם מאנדרדוגים לסטארים שממלאים איצטדיונים.

הערב, ה-26/9, ב-22:00

פינק פלויד – קליפים נדירים – הצצה בלעדית לקליפים נדירים, מהשנים 1967-2005, של אחת מהלהקות המשפיעות ביותר בכל הזמנים.

הערב, ה-26/9, ב-22:50

רימינג מעשי2012-06-16 19:28:12

363
לא יצאתי שום חומוס!!כועס
ערוץ 8 הקדיש 50 שנה להיווסדה של הלהקה מ 1962,אני לא הוזה ואני יודע מה ראיתי ומה שמעתי
גם אם בויקפדיה רשום שהם החלו את דרכם לפני שגובשו ללהקה עוד ב (63,אני חושב ב 62)
יש הרבה מונחים שאני מחפש שאינם קיימים בויקפדיה שעדיין לא הוכנסו ..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

364
צ'מע - סופרמן, אתה באמת מפגר.
עד עכשיו חשדתי.

עכשיו הוכחת זאת.

העליתי את הההסטוריה הרשמית של הלהקה. כתוב לך במפורש שסיד בארט הצטרף ללהקת סיגמה 6 בשנת 1965 שעל בסיסה הקימו אחר כך את פינק פלויד.

מה לא ברור לך? הם רק נפגשו ב1965, אז איך לפני שנה חגגו 50 שנים, איך? Dead
I fart in your general direction

365
[QUOTE=superman1979]לא יצאתי שום חומוס!!כועס
ערוץ 8 הקדיש 50 שנה להיווסדה של הלהקה מ 1962,אני לא הוזה ואני יודע מה ראיתי ומה שמעתי

[/QUOTE]

זה האתר הרשמי שלהם,
מספיק מהימן עבורך.

367
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]לא יצאתי שום חומוס!!כועס

[/QUOTE]

זה האתר הרשמי שלהם,
מספיק מהימן עבורך.
[/QUOTE]

יכולת לצאת גדול ופשוט להודות בטעות אבל שוב בחרת להמשיך להיות זה פה למטה. כנראה שקשה לך להיפרד מהפעמון וכובע הליצן.

368
גאנר אני מכבד אותך,ולא קורא לך במילות גנאי,אף על פי שאני יכול
אז תרגיע עם הדיבור,המלוכלך הזהאצבע למטה,רימינג
תודה על הקישור,רק ציינתי עובדה אשר הייתה רשומה גם בעיתון ידיעות אחרונות יכול מאוד להיות שהעיתון טעה
כאשר פרסם תכנים לא מדוייקים
בכל אופן רימינג אתה צודק(רק אתה יכול למחוק את הפינה המיותרת הזאת,מחק אותהעצוב) ואם אפשר בלי "פיזור הברכות שלך",גם אני יכול Evil Smile

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

369
אם לא "הפינה" הזאת, אתה תשתולל בפורום ותהרוס פוסטים ללא הפסקה.
רימינג - אם אתה עושה משהו "לפינה" הזאת, זה סוף היחסים בינינו!
ואני מחזיר את השגריר שלי מרימינגסטן! כועס
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

370
[QUOTE=superman1979]גאנר אני מכבד אותך,ולא קורא לך במילות גנאי,אף על פי שאני יכול
אז תרגיע עם הדיבור,המלוכלך הזהאצבע למטה,רימינג
תודה על הקישור,רק ציינתי עובדה אשר הייתה רשומה גם בעיתון ידיעות אחרונות יכול מאוד להיות שהעיתון טעה
כאשר פרסם תכנים לא מדוייקים
בכל אופן רימינג אתה צודק(רק אתה יכול למחוק את הפינה המיותרת הזאת,מחק אותהעצוב) ואם אפשר בלי "פיזור הברכות שלך",גם אני יכול Evil Smile

[/QUOTE]
מה בדיוק אתה יכול!! אני מאוד ממליץ לך לאסוף את שאריות הכבוד העצמי שעוד נותרו לך ולחזור למחילה. אני אולי פתחתי את הפינה, אבל אתה הוא זה שמככב בה. בחיי שניסיתי להיות אנושי אתך, פשוט ללא נבוט אתה לא עוצר. עד שלא תגמל הפינה נשארת.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”