כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 49 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

482
סופרתחת,שים לב כמה אנשים עזבו את הפורום או נראים ואינם נראים בגלל "3 המוסקטרים"
דבר שני במי שיש כבר רוע טהור זה בך,אתה כבר מהתחלה הכנת לי חבל תליה וירטואלי,בקשתי שתסיר את הפוסט הזה כיון שאתה פתחת ב"מסע צלב נגדי",כאשר יש כאן חברים אחרים שמגיבים בפוסט כמו של שרון גם כאשר לא היו איתה(לא בקשתי הנחה,אלא החצנת רגשות,אמפתיה,סימפטיה ועוד כמה דברים בסיסים במחיר כזה שאתה נדרש לשלם אותו כלקוח ,שים לב שאני לא היחיד שחושב כך!) אף אחד לא מלקה אותם כמו שעשיתם לי הכי "נוח" לסמן מישהו כמטרה ולהפוך אותו ל"שעיר לעזאזל"
כל אחד שלא בא לך טוב בעין אתה יורד עליו,משפיל אותו ודורס אותו כמו עיט אשר משחר לטרף!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

484
[QUOTE=superman1979]סופרתחת,שים לב כמה אנשים עזבו את הפורום או נראים ואינם נראים

[/QUOTE]

"נראים ואינם נראים"?
אתה בטוח שלכך התכוונת?
כושר ריכוז של אוגר אוזבקי, זוכר?
מנת משכל של חסידה אפגנית, זוכר?
זה אמור להיות:

"רואים ואינם נראים"!!! כועס

(כמו דני - דין).

קישקשתא2012-07-07 00:11:17
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

485
[QUOTE=superman1979]סופרתחת,שים לב כמה אנשים עזבו את הפורום או נראים ואינם נראים בגלל "3 המוסקטרים"
דבר שני במי שיש כבר רוע טהור זה בך,אתה כבר מהתחלה הכנת לי חבל תליה וירטואלי,בקשתי שתסיר את הפוסט הזה כיון שאתה פתחת ב"מסע צלב נגדי",כאשר יש כאן חברים אחרים שמגיבים בפוסט כמו של שרון גם כאשר לא היו איתה(לא בקשתי הנחה,אלא החצנת רגשות,אמפתיה,סימפטיה ועוד כמה דברים בסיסים במחיר כזה שאתה נדרש לשלם אותו כלקוח ,שים לב שאני לא היחיד שחושב כך!) אף אחד לא מלקה אותם כמו שעשיתם לי הכי "נוח" לסמן מישהו כמטרה ולהפוך אותו ל"שעיר לעזאזל"
כל אחד שלא בא לך טוב בעין אתה יורד עליו,משפיל אותו ודורס אותו כמו עיט אשר משחר לטרף!

[/QUOTE]
סופרמן, זה לא רק שרון. כל בחורה פרטית כמעט שפותחת פוסט יש לך מה לומר לה, תמונות, עצות דיאטה, ושאר מבישין. הרי אתה לא הולך לפרטיות, אז מדוע להציק סתם. תקרא קודם כל דברים שאתה כותב על נשים ככלל, ושלא לדבר על שאר ההרגלים המעצבנים שלך ותבין לבד מדוע יש לך חבל תליה על הצואר. מה שהכי גרוע , שאתה לא מבין שזה לא רק ממני. הפוסט הזה נפחת כאשר כלו כל הקיצין וסבלנו מהשטויות שלך במשך חצי שנה. אתה יודע היטב שבתחילה היו / וגם אני הייתי מאוד סבלני כלפיך. אתה מתעקש על הדרך שלך ולא מוכן להפנים.

רימינג מעשי2012-07-07 00:15:52

486
[QUOTE=רימינג מעשי]
סופרמן, זה לא רק שרון. כל בחורה פרטית כמעט שפותחת פוסט יש לך מה לומר לה, תמונות, עצות דיאטה, ושאר מבישין. הרי אתה לא הולך לפרטיות, אז מדוע להציק סתם.
[/QUOTE]

עכשיו הוא ירשום את השטות המפגרת הקבועה שלו:
"אני כן הולך לפרטיות, שכחת את אלכס/מילה"?
אז לא - הדיווח המפגר שלך על אלכס/מילה
לא מקנה לך שום זכות להמשיך לזיין לנו את השכל
ואני יודע שקשה לך להבין למה מתכוונים
אבל כשרושמים פרטיות מתכוונים לבנות מהפורום הפרסומי.
אז היית אצל אלכס, כל הכבוד!!! מוחא כפייה
אבל ברור שהעדפה הטבעית שלך היא זונות רחוב
תתמקד שם (בדיווחים).
ותמנע מהערות מפגרות בפוסט של שרון (ובכלל).
תפסיק לשאול שאלות, תפסיק להדחף!
לא מעניין אף אחד מה יש לך להגיד (להיפך, אתה מעיק).

קישקשתא2012-07-07 00:36:15
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

487
[QUOTE=superman1979]מכירים ת'קטע הזה שהיה כאן מדווח תותח על(ח"כ)חזור אלינו חולה כוס Beerאנחנו מתגעגעים אליך ולתרומה שלך כאן בפורום -אשר היה ספץ בכל מה שקשור לזונות+רחוב
והחליט לפתוח ב"תענית שתיקה"Disapprove
כנראה התבלבל עם "תענית אסתר"
מבולבל
[/QUOTE]
מכירים, בטח שמכירים - אגב, זה מה שחולה כוס חושב עליך:
[QUOTE=חולה כוס] [QUOTE=superman1979]איך הית איתה 4 שעות איך החורה מריחה באופן כלללי ?זיינתי אותה במשך 4 שעות רצוף..?וכמה שילמת לה בסוף 500 ..?
צבע עיניים?
אפשר בבקשה טלפון,
תודה
[/QUOTE]
מהסיבה הזו - הוא חסום אצלי בפרטי ! רק שבפרטי הוא שואל אותי 15 שאלות בהודעה אחת , פשוט חפרן שחבל על הזמן !!
[/QUOTE]
לזה בדיוק רימינג מתכוון כשהוא כותב שיש לגבייך קונצנזוס שאתה אידיוט!!! כועס

קישקשתא2012-07-07 00:32:53

488
רימינג,מה אני לא מוכן להפנים שאני לא צריך להתערב בפוסטים כמו של שרון,אף על פי שאני רק מביע את דעתי כמו אחרים,שחלקן גם לא היו איתה אבל בכל זאת לא מטילים עליהם וטו ועלי כן, (אתה רואה אני בכל זאת מבין,דבר אחד או שנייםקריצה)
שים לב שלקחתי כבר מזמן את הדברים לתשומת ליבי,באשר לביקורת על המראה חיצוני של בחורה פלונית , או בבחינת שואל שאלות,הורדת מינונים
ועוד
תן לי הזדמנות ותראה איך שאנחנו יכולים להסתדר טוב האחד עם השני

ללא כל face off
חיוך
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

489
ועוד כמה שאולות מפגרות אצלך החוזרות על עצמן ותפנים כבר!!!!

למה הקישור לא עובד: א בדוק קודם את עצמך, ב. שלח הודעה פרטית.
מדוע לא כתוב כלום מחקת את כל מה שכתוב? יכולות להיות לכך 2 סיבות א. נשלחה אותה הודעה פעמים בטעות , ואז אתה צריך לשתוק ולהתעלם, ב. מפרסם ההודעה החליט למחוק אותה מטעמיו הוא לאחר פרסום, ולא צריך להיות עניינך מדוע!!!!

תמונות: בחורה הפותחת פוסט פירסומי צריכה להרגיש נח עם עצמה פה , לכן אפשר להמתין מעט עד לבקשה לתמונות, במיוחד אתה שדוגם בעיקר זונות רחוב. אל תדאג, אם הבחורה אטרקטיבית מספיק יהיה מי שמוכן "לדגום" גם ללא תמונות , כך שתוכל להתרשם בעצמך.

הופעה פיזית מול מחיר: שבחורה משתדלת לפרסם נתוני אמת על עצמה, עצות האחיתופל שלך לגבי משקל דיאטות ושאר שטויות אינן רלוונטים כלל. לא מתאים לך או לא מושך אותך, אל תגיב. יש אחרים עם טעם שונה ממך. כבד אותם ואת הבחורה גם. יש פה כמה שדיווחו על זיונים שהם הרבה מעל התקציב גם שלי. אתה לא רואה אותי אומר להם משהו או נכנס להם לכיס. מקסימום אני מפרגן במילה או שתיים.

נא נקרא לילד בשמו, למעט הבלחה חד פעמית אולי, פרטיות הדורשות 500 ש"ח וצפונה אינן בתקציב שלך . אין לך מה לחפש שם , ולכן הביקורת שלך לא רלוונטית, בדיוק כפי ששלי לא רלוונטית בהקשר של זנות רחוב או קוקסינליות. אז תפסיק כבר לזיין את השכל בהקשר לפרטיות כי אתה לא מבין כלום!!!

490
[QUOTE=השקט]
[QUOTE=superman1979]תקשיב,לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין עם מי יש לך עסק(שרון)
ולמה אתה חושב שמישהו יכול להימשך לאחת אשר לא מחצינה רגשות,מכאנית,אפשר לחתוך את המתח באויר עם סכין
הרבה נפלו אצלה מזה זה משנה בכלל אם הייתי אצלה או לא הייתי,צריך ליפול אצל אחת כזאת כדי שתהיה לך היכולת להתעמת איתה ממש לא!

[/QUOTE]
אתה פשוט לא קולט
לא היית אצלה אז אל תדבר עליה
אין לך זכות מה שאתה עושה יותר גרוע מיחצן
[/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”