כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 62 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

612
[QUOTE=מוסלי]
ורימינג מעשי הוא אחד שאיבד את דרכו. בלי לשים לב, בשקט בשקט, הוא לא דיווח פה כלום זה יותר משנה[/QUOTE]
אז מזל ש GIVO לא הקשיב לך: מוחא כפייה
[QUOTE=מוסלי]
וג'יבו, אולי תבקש מההנהלה שתעביר את ה-וי שלך לאנשים פעילים בפורום שבאמת רוצים וחפצים בו דוגמת חולה כוס, רימינג מעשי מקס מקס ועוד..[/QUOTE]
עברו על השרשור ממנו נלקח הציטוט:
וגלו את פרצופו האמיתי של מוסלי הבריון אצבע למטה
אם לא בא לכם, אסכם עבורכם למה "הגיעה" התגובה הבריונית הזאת ל - givo:
[QUOTE=arl3d]
הפרטים שהיא נתנה הם: חצי שעה, 150 שקלים
זה מוזר כי זכור לי שלפני חודש כשהייתי בדירה הזו גבו ממני 120 שקלים
אני תמיד מחסיר 10 דקות ממספר הדקות שבחורה אומרת שהם עד - כדי לחשב את הזמן האמיתי
אז כן, 150 שקלים ל-20 דקות
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]
אם הייתי במקומך והיו אומרים לי 150, הייתי עונה להם שלפני שבועיים שילמתי 120. take it or leave it
ועם התחרות שיש באיזור, סמוך עליי שהייתה לוקחת ת'120 כמו גדולה.
[/QUOTE]
[QUOTE=givo]

אם תורשה לי הערה.

אמנם קרוב לוודאי שהיתה מסכימה גם ב-120 אבל זה גול עצמי כי המטרה היא לקבל שירות טוב ולא להתווכח על מחיר ואני מעריך שאם היתה מורידה במחיר היא "שונאת" אותו

[/QUOTE]
[QUOTE=arl3d]
givo גם אני חושב שזה מה שהיה קורה, לכן לא התווכחתי על המחיר
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]תגובות נאות רבותיי, אך אני איתן בדעתי.
אני מנסה להעביר לכם טיפים מנסיוני במכונים - לא שתעבירו עליי ביקורת.
וג'יבו, אולי תבקש מההנהלה שתעביר את ה-וי שלך לאנשים פעילים בפורום שבאמת רוצים וחפצים בו דוגמת חולה כוס, רימינג מעשי מקס מקס ועוד..[/QUOTE]
ועוד דבר - גם אני לא "סופר אותך", גנב טלפונים קטן שכמותך - אבל הייתי מציע שתעבוד על רגשי הנחיתות שלך! קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

613
חבל שאתה לא יכול לצטט גם דיווחים של משמוגלי על עברו כסרסור, אבל את האמת זה מיותר הצורה בה הוא כותב אומרת את הכל, אבל שמוגלי התחיל לדבר קומיקסית ואותנו זה משעשעצחוק

אחים שלו גברים2012-09-22 17:00:46

614
[QUOTE=מוסלי]אני רואה שפונים אליי בקריאה נרגשת.

השאלה, מי הם הפונים קישקשתא?

אותך אני לא סופר ורימינג מעשי הוא אחד שאיבד את דרכו. בלי לשים לב, בשקט בשקט, הוא לא דיווח פה כלום זה יותר משנה, כך שאין לי כל כך עם מי לעבוד...[/QUOTE]
בחייאת שמוגלי!!! הייכן בדיוק נמצאים הדיווחים המופלאים של כבודו בשנה האחרונה שהחליט להיכנס לי תוך הכיסים?
אני הראשון שיודה שהוא שומר על רוטציית בנות די קבועה יחסית בחודשים האחרונים, ואין לי עניין להלעיט אתכם. אך כשאני שובר שגרה, כמעט תמיד אתם מיודעים פה, כפי שקרא אתמול למשל.
אם כבר החלטת לחקת את תפקיד מצליף הסיעה ,כדאי לך לבדוק היטב את עצמך קודם. הנה דוגמא אחת בשבילך שתמחיש לך היטב מי בדיוק תורם , ומי מתנהג כמו אוחצ'ה הטרוסקסואלית . בהזדמנות זאת, אני מודה לאילו שנהנו מההמלצה שלי.
יום הכיפורים קרב ובא , אז אולי כדאי שגם אתה תעשה איזה חשבון נפש.
וכשתגמור, תרגם דבר או שניים לטמאגוצ'י לץ שלך, שלא מצליח להבין דברים על דעת עצמו.

רימינג מעשי2012-09-22 22:46:35

615
[QUOTE=רימינג מעשי]
אני הראשון שיודה שהוא שומר על רוטציית בנות די קבועה יחסית בחודשים האחרונים, ואין לי עניין להלעיט  אתכם. 
[/QUOTE]

אתה בטוח שמדובר בחודשים, כי אני מניתי שנה לפחות, אבל זאת לא הנקודה.
הנקודה היא שפעם היית דמות מכובדת כאן בפורום וכיום אתה חבר בחבורה של החבובות. אמור לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה...

בהזדמנות זו אני רוצה לפנות אל שלושת הקרפדות (היו 4,גאנר עשה בשכל שקפץ מהרכבת בזמן) בתקווה שתהיה כאן הידברות רצינית:

אם אני מבטיח לקפוץ מדי פעם לפינה שתבחרו עבורי, לענות לשאלותיכם ולהגיב לגחמותיכם:
בשאר הפורומים האינפורמטיביים (בהם אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא) האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט בלי קטעים של "מעניין מה איצטגנין היה אומר" ובלי כל הקואק קואק הסתמי?

616
זוכר את זה: שאלה
[QUOTE=מוסלי]
זה מה שעוד חסר לפורום, שערס קטן שעיר ושקרן יכתיב פה את סדר היום מתוך מונית...[/QUOTE]

אז פחות או יותר אותו דבר:

זה מה שעוד חסר לפורום, שבריון גדול וגנב יכתיב פה את סדר היום כשהוא מאכיל את הטאמגוצ'י...

קישקשתא2012-09-23 00:49:21
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

617
קיש,
'מודה ועוזב ירוחם'.. קריצה
ועוד משהו גם אני מרגיש אותו דבר,לא משנה מה אעשה אתם באים מעמדה של 'שפיטה',והעברת ביקורת במטרה לקטול
אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט
מוחא כפייה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

618
[QUOTE=superman1979]קיש,
'מודה ועוזב ירוחם'.. קריצה
ועוד משהו גם אני מרגיש אותו דבר,לא משנה מה אעשה אתם באים מעמדה של 'שפיטה',והעברת ביקורת במטרה לקטול
אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט
מוחא כפייה

[/QUOTE]
ולהשאיר אותו עם הדיווחי קקמייקה שלך (שמוסלי צריך לעשות להם הגהה)? צחוק
עם השאלות הלא נגמרות שלך? (עם קריצה במקום סימן שאלה). צחוק
עם השטויות והזיוני שכל שלך? צחוק
עם ההודעות הלא ברורות שלך? צחוק

כבר הסברתי לך - הבעיה היא שאתה לוקח את עצמך ברצינות, אתה הקומיקס (I) של הפורום!!! צחוק

619
תגיד ליצן - העתקת מילה במילה? צחוק טיפת אישיות אין לך? צחוק
[QUOTE=מוסלי] אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]
[/QUOTE]

620
ואתה אחד מהקרפדות של הפורום(אל תחשוב שאתה פחות 'קשקשן'),ההודעות שלי ברורות כשמש,מי שבוחר לא להבין זו כבר בעיה שלו לא שלי,לפעמים אני משחק אתכם במשחק(כמו שאתה 'משחק' אותה) השלם את המשפט החסר..Evil Smile
אז..
תחליט כאשר אני זורם אז זה לא טוב,וכאשר אני מתייחס ברצינות גם לא טוב,WTF?!
צחוק
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”