[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=רימינג מעשי]
אני הראשון שיודה שהוא שומר על רוטציית בנות די קבועה יחסית בחודשים האחרונים, ואין לי עניין להלעיט אתכם.
[/QUOTE]
אתה בטוח שמדובר בחודשים, כי אני מניתי שנה לפחות, אבל זאת לא הנקודה.
הנקודה היא שפעם היית דמות מכובדת כאן בפורום וכיום אתה חבר בחבורה של החבובות. אמור לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה...
בהזדמנות זו אני רוצה לפנות אל שלושת הקרפדות (היו 4,גאנר עשה בשכל שקפץ מהרכבת בזמן) בתקווה שתהיה כאן הידברות רצינית:
אם אני מבטיח לקפוץ מדי פעם לפינה שתבחרו עבורי, לענות לשאלותיכם ולהגיב לגחמותיכם:
בשאר הפורומים האינפורמטיביים (בהם אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא) האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט בלי קטעים של "מעניין מה איצטגנין היה אומר" ובלי כל הקואק קואק הסתמי?
[/QUOTE]
מוסלי. אם החברות שלי במועדוi ה TOADS אינה לרוחך, היית צריך לומר זאת מראש, ולא לאחר שניסית להלביש עלי את שטיק האשמת הדיווחים הקבוע שלך ורק לאחר שהוא התנפץ לך בפרצוף הגעת לנקודה עצמה. עכשיו שקלטגת אותי במחלקת הדו-חיים חסרי הזנב, הרשני לשאול אותך, מה עושה פה כבודו שהוא בשונה ממני? דיווחים.... גורנישט. הערות עוקצניות וירידות מזדמנות בהתאם למצב הרוח.... יש גם לך למכביר. אני אולי חבר בTOADS, אתה ב FROGGERS
BUT YOU ARE THE ONE WHO IS A QUACK , רעיונית לפחות.
רימינג מעשי2012-09-23 07:43:18