רחוב העליה 47..הפתעה!!!
12שלום לחברי הפורום אתחיל בברכות והמון פירגונים לחיים על המציאה ששמה לנה הייתי היום הבחורה נותנת לך הרגשה של חברה ולא בחורה עובדת מציצה אחת הטובות שקיבלתי לאלה שמחפשים כוסית גבוהה רזה זו לא הכתובת גם אני כימעט הלכתי אחרי שראיתי אותה אבל משהו ביחס שלה ובחיוך שלה אמר לי להישאר והרוחתי בגדול פינוק שאין דברים כאלה הבחורה אוהבת עדינות תיתנו לה עדינות והיא תפנק אתכם מעל לראש שונאת לחץ ואגרסביות לכן לא מסכימה על שני מספרים מקווה שעזרתי בדיווח לשיקולכם ואגב הבחורה עובדת משהו כמו שלוש עד ארבע שעות ביום לא יותר כדי למהר שלא יגמר
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
14[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=BitchHunter]הולך היום לדגום אחת מהם חברים[/QUOTE]גלה לי בלחש בלי שאף אחד ישמע,מדובר פה על אחת בלבד אז למה התכוונת שאתה הולך "לדגום אחת מהם"?ועוד דבר קטן לפני שאני הולך, בשביל מה כתבת את זה???[IMG]smileys/smiley2.gif" alt="קריצה" title="קריצה[/IMG][/QUOTE]
אז באתי לשם היום מצאתי את השביל הזה אשר HAIM26 מדבר עליו , נכנסתי היו שם 3 בנות אשר הזקנה בהתחלה נתנה לי לבחור.
אז ככה שלושתם שוות זיון בדוק כן , אבל הייתה שם אחד שזאת כנראה באמת מה שכולם מדברים אליי פה , היא בסביבות הגיל 30 הייתי אומר פצצה מהלכת , יש לה גם קעקוע על הבטן מעל הכוס.
בקיצר נכנסתי איתה לחדר שהיה די קטן הייתי אומר , נכנסתי למקלחת ואחרי שיצאתי היא נכנסה והשכיבה אותה ואאאאאאאאאאאאאאאאאווווו הורידה את הבגדים גוףף פצצצצצההה ציצים לא גדולים מדי לא קטנים מדי , האלה שעומדים יפה מאוד.
היא ממש חמודה גם דרך אגב השירות שלה היה מאוד נעים , אומרת כמה שאני חמוד וכו" ( :D )
לסיכום:
דיסקרטיות- 7 הייתי אומר
סקס-10 בהחלט (עד שלא תנסו לא תדעו)
מציצה-10 מציצה מאוד מאוד כיפית.
שירות- 10 הכי חמודה שפגשתי בינתים.
בנוסף היא גם מנשקת בכל הגוף כמעט .
שווה 150 ואחזור עוד הרבה!!!
[QUOTE=BitchHunter]הולך היום לדגום אחת מהם חברים[/QUOTE]גלה לי בלחש בלי שאף אחד ישמע,מדובר פה על אחת בלבד אז למה התכוונת שאתה הולך "לדגום אחת מהם"?ועוד דבר קטן לפני שאני הולך, בשביל מה כתבת את זה???[IMG]smileys/smiley2.gif" alt="קריצה" title="קריצה[/IMG][/QUOTE]
אז באתי לשם היום מצאתי את השביל הזה אשר HAIM26 מדבר עליו , נכנסתי היו שם 3 בנות אשר הזקנה בהתחלה נתנה לי לבחור.
אז ככה שלושתם שוות זיון בדוק כן , אבל הייתה שם אחד שזאת כנראה באמת מה שכולם מדברים אליי פה , היא בסביבות הגיל 30 הייתי אומר פצצה מהלכת , יש לה גם קעקוע על הבטן מעל הכוס.
בקיצר נכנסתי איתה לחדר שהיה די קטן הייתי אומר , נכנסתי למקלחת ואחרי שיצאתי היא נכנסה והשכיבה אותה ואאאאאאאאאאאאאאאאאווווו הורידה את הבגדים גוףף פצצצצצההה ציצים לא גדולים מדי לא קטנים מדי , האלה שעומדים יפה מאוד.
היא ממש חמודה גם דרך אגב השירות שלה היה מאוד נעים , אומרת כמה שאני חמוד וכו" ( :D )
לסיכום:
דיסקרטיות- 7 הייתי אומר
סקס-10 בהחלט (עד שלא תנסו לא תדעו)
מציצה-10 מציצה מאוד מאוד כיפית.
שירות- 10 הכי חמודה שפגשתי בינתים.
בנוסף היא גם מנשקת בכל הגוף כמעט .
שווה 150 ואחזור עוד הרבה!!!
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
15שלום חבריי היקרים..
קראתי את כל הפוסטים שלכם לגביי הדיווח שלי..העלתם לי חיוך על
הפנים ואני שמח מאוד שאהבתם 

מקווה בעתיד "לצוד" עוד כשרונות ולשתף אותכם + פירוט דקדקני..
שיהיה לנו ערב חמים ונעים..
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
16הלכתי לבדוק שבוע שעבר בשעות הצהריים, סביבות 12:00-13:00 - השער כניסה (זה שרשום עליו בגדול 47) היה נעול.

רחוב העליה 47..הפתעה!!!
17כנראה שזאת שעת ארוחת הצהרים שלהן(הפסקת אוכל)תנסה בבסביבות שלוש זה הזמן שאני ביקרתי שם
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
18[QUOTE=שועל_ותיק] הלכתי לבדוק שבוע שעבר בשעות הצהריים, סביבות 12:00-13:00 - השער כניסה (זה שרשום עליו בגדול 47) היה נעול.
[/QUOTE]
תתקשר למספר : 054-9856528 ותשאל אותה אם הם פתוחים ועד איזה שעה כי אני הלכתי לשם בסביביות 12:30-13:00
http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4907
UMA 2013-01-09 17:37:22

[/QUOTE]
תתקשר למספר : 054-9856528 ותשאל אותה אם הם פתוחים ועד איזה שעה כי אני הלכתי לשם בסביביות 12:30-13:00
http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4907
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
19זה היה נראה יותר כאילו עוד לא התחילו יום עבודה.. כשהולכים לאכול צהרים נועלים את השער כניסה? אין איזה מזכירה שם? בדר"כ מזמינים משלוח למקום בענף הזה, לא?
מישהו היה בשעות האלה (12:00) ויכול לאשר שפתוח? מעדיף לא להתקשר
מישהו היה בשעות האלה (12:00) ויכול לאשר שפתוח? מעדיף לא להתקשר
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
20[QUOTE=שועל_ותיק] זה היה נראה יותר כאילו עוד לא התחילו יום עבודה.. כשהולכים לאכול צהרים נועלים את השער כניסה? אין איזה מזכירה שם? בדר"כ מזמינים משלוח למקום בענף הזה, לא?מישהו היה בשעות האלה (12:00) ויכול לאשר שפתוח? מעדיף לא להתקשר
[/QUOTE]
תשמע אני התקשרי בסביבות 11:30 והיא אמרה לי שזה פתוח אז ככה שאני מאשר לך.
יכול להיות יש להם ימים שהם עובדים וימים שלא כנראה.
[/QUOTE]
תשמע אני התקשרי בסביבות 11:30 והיא אמרה לי שזה פתוח אז ככה שאני מאשר לך.
יכול להיות יש להם ימים שהם עובדים וימים שלא כנראה.
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!