יוליה, אחות של קטי
72שלום חברים,
אתמול בערב התקשרתי למספר ולמרות שרציתי מאוד את קטי או יוליה ענתה לי ז'אנה. הייתה נחמדה וסבלנית בטלפון אז קבענו שעה שבה אני אגיע. הגעתי וחייגתי אליה איזה עשרים דקות עד שענתה, אחרי שענתה כיוונה אותי ועליתי.
אתמול בערב התקשרתי למספר ולמרות שרציתי מאוד את קטי או יוליה ענתה לי ז'אנה. הייתה נחמדה וסבלנית בטלפון אז קבענו שעה שבה אני אגיע. הגעתי וחייגתי אליה איזה עשרים דקות עד שענתה, אחרי שענתה כיוונה אותי ועליתי.
פתחה לי את הדלת בשמלה קצרה ובלי חזיה, אמרתי לה שאני חייב מקלחת משותפת איתה וישר שאלה לכמה זמן, אמרתי חצי שעה, 250 ש"ח החליפו ידיים ועברנו למקלחת.
במקלחת היו חרמונים הדדיים, נשיקות צרפתיות, סובבה אליי את הגב ונתנה לי להתחכך בה מאחורה תוך שאני מכניס אותו בין הרגליים שלה ונוגע בשבלול (לא מכניס לה כמובן).
לאחר מס' דקות לא מועט, עברנו למיטה. התחילה במציצה טובה וארוכה לא מקונדמת ואז שאלה מה אני מעדיף, נכנסנו לתנוחת דוגי ופימפמתי קצת עד ששאלה אם בא לי מסיונרי ועברנו לתנוחה הזו.
היינו קצת במסיונרי אבל לא היה לי נוח אז סובבתי אותה שוב כשהיא על הבטן עם רגליים סגורות ואני מעליה (חולה על התנוחה הזאת) ופימפמתי אותה תוך שאני מחזיק לה חזק בתחת. אני חייב לציין כי תוך כדי היא נתנה קונטרות טובות וגנחה (לא יודע אם אמיתי או מזויף).
לאחר מס' דקות שקצת היה לי קשה לגמור אמרתי לה שאני רוצה להמשיך בפה, הסתובבה מייד, הורידה את הכיסוי והחלה במציצה טובה בסיוע היד, ככה מצצה מס' דקות עד שהודעתי לה שאני עומד לגמור, הכניסה את כולו לפה והמשיכה עד הגמירה המיוחלת בפה שלה. היא לוא הוציאה אותו מהפה עד שגמרתי ועוד אחר כך המשיכה ללקק לי אותו תוך שהיא בולעת את כל מה שהיה אצלה בפה.
לסיכום:
היה נחמד מאוד, לגברת יש חזה בינוני++ עם פיטמות בולטות ותחת סקסי.
הבעיה היחידה הייתה שיש לה קצת שפם שהציק בנשיקות....
שירות טוב ואדיב, הבחורה מאוד שירותית.
אם אחזור? אני מאמין שכן
יוליה, אחות של קטי
73היי חברים ,
אני קורא הרבה זמן בפורום , עד היום לא הגבתי ,אך לאחר שקראתי תגובות על נינה נראה לי המקום, ונירשמתי. היתי בעבר אצל קטי ואחרי זה אצל יוליה הכוסית סיליקון ואצל ז'אנה המקסימה. וכאת אצל נינה ... וואלה , משהוא שונה . נתנה לי להמתין ואחרי זה הסבירה שבגלל העברית קשה לה אם ההודעות , עובדת לבד ... טוב ,קבלה את פני בחורה גבוהה , מבנה כזה כמו של שחינית , נשית ,לא שמנה תחת חלומי מוצק כזה ( אך אם היתה מסכימה לאנלי ..) שיער בלונד קצר וחזה בינוני . בטלפון אמרה בת 38 במציאות נראה בסביבות 40 אולי מעט יותר - נראת טוב ,אסטטית ואולי שריטה שלי אך מריחה טוב ( אני רגיש לזה ) ניקר היה שהתקלחה לפני .
עברתי לא מעט בחורות והיום לפחות לטעמי חשוב השרות לא פחות , היתה מאוד נחמדה בלי הרגשה של מתקתקת ...
קטונתי מתאורים מוגזמים , אבל אני אוהב אותן חזקות כאלה שיכולות לתת מלחמה טובה וזה בדיוק מה שקיבלתי , כאת כבר היתי פעם שניה וזה מרגיש עוד יותר טוב וחשוב היא זכרה וקבלה אותי בחיוך שנראה אמיתי ולא כזה מאולץ של מוכרנית !
התגובות לגבי הגיל, כנראה חברה צעירים שלא באמת מבדילים בין 35 ל45. ומי שחיכה שעה וחצי כדי להגיד שהיא לא בסדר.... נשמע קצת לא אמיתי. לא היתה מבסוט - סבבה תדווח. סתם שטויות וליכלוך?
יוליה, אחות של קטי
74שלום חברים,
היום דיברתי עם נינה, מציגה את עצמה עם חזה גדול. לשאלתי עם החזה גדול מאוד אמרה לא ענק. הבנתי מידידנו שהוא מתאר אותו כבינוני. שאלתי אם יש חריגים אמרה שכן, שאלתי אם אפשר אנחלי אמרה שלא.
האם עוד מישהו היה איתה ויכול לספר לי (אפילו בפרטי) איך היה ואם כדאי.
דרך אגב, יוליה לא נמצאת שם כבר?
יוליה, אחות של קטי
75טוב חברים,
היום סימסתי למספר של יוליה שפורסם פה וסוף כל סוף היא ענתה.
לא הייתי בטוח שזו היא אבל לאחר שיחת טלפון לא היה ספק שזו היא.
טוב אז היא עברה כתובת, מקום ליד המקום הישן.
הייתי אצלה חצי שעה ו 250 ש"ח נמסרו.
היה אחלה.
זו הפעם השניה שאני אצלה והפעם השניה אפילו יותר טובה מהראשונה.
יש לה גוף רזה, חזה גדול מדליק ובכלל היא סקסית בטירוף.
התחלנו במסג' לפי בקשתי ואח"כ סקס זריז (לצערי גומר מהר :), וגמירה.
מה לספר, שווה כל שקל, בטוח אחזור שוב.
:)
יוליה, אחות של קטי
76חברים שלום:
בקרתי את הגברת נינה , היא באמת חמודה , אבל חברה אני לא יודע מה אתכם , הריח מהשבלול היה יכול להרוג זבובים.
וכאשר הפחתי אותה לדוגי מהמנוע האחורי היה יותר גרועה מחיריה.
בשביל 250 ש"ח זה נפילה על הפנים.
במחיר כזה לפחות שתיתקלח בן הלקוחות .
אני חוזר לקטי שלי.
בקרתי את הגברת נינה , היא באמת חמודה , אבל חברה אני לא יודע מה אתכם , הריח מהשבלול היה יכול להרוג זבובים.
וכאשר הפחתי אותה לדוגי מהמנוע האחורי היה יותר גרועה מחיריה.
בשביל 250 ש"ח זה נפילה על הפנים.
במחיר כזה לפחות שתיתקלח בן הלקוחות .
אני חוזר לקטי שלי.
בחורות וזיונים הם מהרות החיים.
יוליה, אחות של קטי
77שלום לכולם,לפני מס' ימים נפגשתי עם יוליה.במילה אחת היה : מעולה.בשתי מילים : לעילה ולעילה.מפנקת מצויין ומתפנקת בכיף.GFE מעולה, גוף פצצה.היה מאוד מהנה, אין לי ספק שאחזור.
ysysys
יוליה, אחות של קטי
78התקשרתי ונינה ענתה.
אמרה שיוליה כבר לא עובדת ולא תעבוד יותר (במספר זה לפחות)
אם מישהו מכיר מספר חדש של יוליה נא לפרסם
כתבכם בצפון
יוליה, אחות של קטי
79לא יודע על מה אתה מדבר ?
הייתי אצלה הרבה פעמים ותמיד מריחה טוב ואחרי מקלחת !
נכון קשה להסיג אותה , בדרך כלל עובדת מהצהרים עד שש או שבע בערב ולפעמים פשוט אין תשובה ...
יש בעיית שפה אך כאשר חוזרים היא זוכרת והשרות נעים בלי תיקטוקיה , תחושה טובה של אישה , לא ילדה .
המספר נשאר אותו המספר : 052-5787141