כ טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות? - דף 50 - סקס אדיר

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

496
[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=מוסלי]למה, אני הוא זה שמחזיק בתואר ה'מכובד'?[/QUOTE]
מוסלי ידידי מאחר שאתה חבר פורום די עתיק אתה בוודאי אמור כבר מזמן צריך לדעת שאדון זיין מוח
שלנו שמתהדר בשמו כן הוא, הדביק את השם לעצמו מפני שהוא אחד מחברי ההנהלת הפורום, ולכן כל טיעוניך נופלות
על אזניים אטמות לצערי, חשבתי שתבחין בכך קודם ( נקודה למחשבה )
[/QUOTE]

בחייאת שוגי, ברור שאתה חופר , לא ידעתי שאתה גם ארכאולוג, או חובב שירת ארץ ישראל ורקודי עם. מבולבל

רימינג מעשי2013-02-02 11:07:37

497
אהלן וסהלן.

כמה נקודות לציון:

א. שוגי, הנ"ל אינו 'מתהדר בשמו כן הוא'. הוא משתמש בכינוי שאני, מוסלי העתיק, הדבקתי לו עוד בהתחלה.
סמוך עליי שלבד הוא לא היה עולה על זה. צריך מח בשביל דברים כאלה.

ב. המטרה שהייתה לעצור את הסחף הושגה.

ג. אחים שלו גברים שקורא להעיף אותי מהפורום, חב לי את חייו הוירטואלים אם במודע או שלא. לראיה, תבדוק כמה זמן הוא לא הגיב בטרם הגיב אתמול - לפחות שבועיים, מה שמוכיח את מה שתמיד ידענו: שמלבד לקרוא להעפת אנשים מהפורום אין לו מה למכור. בדוק.

ד. לגבי היותו של קיש חבר הנהלה כאן - עדיף שתספר לי משהו שאני לא יודע
לכולם זה אמנם נראה כמו בדיחה, אבל אני מאמין שקישקשתא יודע בדיוק על מה דיברתי כשכתבתי "דווח או שלח הודעה לאדמין שינשל אותך מהתאר".
במילים אחרות שתהינה ברורות לך שוגי זה הולך כך:
גבר בלשים אנשים תחת פיקוח? תהיה גם גבר בלשפוט את עצמך ולהוריד מעצמך את תואר החבר כבוד בהיכל זייני ישראל.
שישים משהו עדכני יותר, אמיתי יותר. משהו כמו: "חבר כבוד בהיכל השמת אנשים תחת פיקוח" או "חבר כבוד בהיכל מסתלבטי ישראל על אנשים שאותם שם תחת פיקוח בפורום קשקשת" יהיה תואר הולם.

ה. היש אחד בפורום הזה (מלבד קישקשתא המפוקפק) שמעדיף את אחים שלו גברים במקום גאנר המושעה??

498
[QUOTE=אדון דון]
מת על זה שאתה מנסה להיות אינטיליגנט בתגובות ....
עדיף לא להתאמץ מידי זה רק מזיק
:-)
[/QUOTE]
התותחן כבר ניסה להסביר לו את זה פעם, זה לא עזר! Ouch
[QUOTE=gunner]
טוחן ת'שכל - עצה קטנה:
אתה לא מפסיק לנזוף כאן באנשים.
אם הנזיפות שלך תהיינה קצרות יותר, אתה עשוי להבליע את העילגות שלך.
ככל שתגובותיך ארוכות יותר, כך אתה נחשף יותר.
בדיווחים אתה דווקא מוזמן להאריך. שם אולי נסלח לך על העילגות.
[/QUOTE]
מוס עתיק שכמותך - תדייק!
אתה לא 'הדבקת לי את הכינוי' - אתה הצעת אותו לאחים שלו גברים ואני חטפתי לו אותו! Tongue
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=אחים שלו גברים] אם ח"כ היה מקבל תפקיד בפורום אז תוך שבוע גם מוסלי היה מוצא את עצמו באי השדים ;-)[/QUOTE]

זה כי מוסלי הוא מדווח אמין שקיבל את דרגותיו בצדק.

זה שאתה לא מודה שאנחנו (המדווחים) הם אלה שנותנים לך פלטפורמה לקשקש זה משהו אחר. יתאים לך הכינוי 'קישקשתא'?[/QUOTE]
[QUOTE=luciano]אשל"ג, נדלקתי על הרעיון של מוסלי ואמצתי אותו לעצמי, מקווה שאתה לא כועס. [/QUOTE]

נ.ב - תזהר שאני לא אשים אותך תחת פיקוח! Evil Smile צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

500
אנא אדמין הושיע נאStar
שמוקלי כרגע עשה אאוטינג לזה שיש לנו חיים מחוץ לפורוםצחוק
זו הפרה בוטה של כללי הפורוםDead

[QUOTE=מוסלי]

ג. אחים שלו גברים שקורא להעיף אותי מהפורום, חב לי את חייו הוירטואלים אם במודע או שלא. לראיה, תבדוק כמה זמן הוא לא הגיב בטרם הגיב אתמול - לפחות שבועיים, מה שמוכיח את מה שתמיד ידענו: שמלבד לקרוא להעפת אנשים מהפורום אין לו מה למכור. בדוק.

[/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”