כ טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות? - דף 51 - סקס אדיר

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

502
אנחנו מניחים שהאדמין ושאר קרבנות הבריונות של מר נפוח (כולל בנות מהפורום הפרסומי אותן הטריד) אבל לך תבין שמוקלי?

[QUOTE=מוסלי]שמענו כבר את הכל - הפרה בוטה. כללי פורום. אדמין. אאוטינג.

וכעת:

היש אחד בפורום הזה (מלבד קישקשתא המפוקפק) שמעדיף את אחים שלו גברים במקום גאנר המושעה?? [/QUOTE]

504
[QUOTE=מוסלי]אהלן וסהלן.

כמה נקודות לציון:

א. שוגי, הנ"ל אינו 'מתהדר בשמו כן הוא'. הוא משתמש בכינוי שאני, מוסלי העתיק, הדבקתי לו עוד בהתחלה.

סמוך עליי שלבד הוא לא היה עולה על זה. צריך מח בשביל דברים כאלה. קישקשתא כבר ענה עם הוכחות כדרכו.

ב. המטרה שהייתה לעצור את הסחף הושגה. איזו מדליה אתה רוצה עכשיו.

ג. אחים שלו גברים שקורא להעיף אותי מהפורום, חב לי את חייו הוירטואלים אם במודע או שלא. לראיה, תבדוק כמה זמן הוא לא הגיב בטרם הגיב אתמול - לפחות שבועיים, מה שמוכיח את מה שתמיד ידענו: שמלבד לקרוא להעפת אנשים מהפורום אין לו מה למכור. בדוק. מה , גם אתה ברוטוס? ( ואני לי יודע עם ברוטוס של יוליוס קיסר או זה הבריון שפופאי נאלץ לתת לו אגרוף הגון מפעם לפעם) גם לך יש תולעים שאתה מדבר בשמם?

ד. לגבי היותו של קיש חבר הנהלה כאן - עדיף שתספר לי משהו שאני לא יודע

לכולם זה אמנם נראה כמו בדיחה, אבל אני מאמין שקישקשתא יודע בדיוק על מה דיברתי כשכתבתי "דווח או שלח הודעה לאדמין שינשל אותך מהתאר".
במילים אחרות שתהינה ברורות לך שוגי זה הולך כך:

גבר בלשים אנשים תחת פיקוח? תהיה גם גבר בלשפוט את עצמך ולהוריד מעצמך את תואר החבר כבוד בהיכל זייני ישראל.

שישים משהו עדכני יותר, אמיתי יותר. משהו כמו: "חבר כבוד בהיכל השמת אנשים תחת פיקוח" או "חבר כבוד בהיכל מסתלבטי ישראל על אנשים שאותם שם תחת פיקוח בפורום קשקשת" יהיה תואר הולם. תגיד את כל האמת , מוסלי, למה לעצור כאן? אתה ממש מפנטז על התואר של קישקשתא, וזה ממש אוכל אותך שלא קיבלת אותו לעצמך. מאוד מתאים לאחד עם אגו שברירי כמו שלך, דרך אגב.

ה. היש אחד בפורום הזה (מלבד קישקשתא המפוקפק) שמעדיף את אחים שלו גברים במקום גאנר המושעה?? ומדוע אתה חושב שאי אפשר גם וגם.

[/QUOTE]

[QUOTE=מוסלי]קיש כאמור 'צריך מח בשביל דברים כאלה'.

חוץ מזה, אתה תשים אותי בפיקוח ואז מה? שוב תתחנן בפרטי שאחזור? לאסי, שובי הביתה.

[/QUOTE]

רימינג מעשי2013-02-02 19:04:58

505
[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=מוסלי]אהלן וסהלן.

כמה נקודות לציון:

א. שוגי, הנ"ל אינו 'מתהדר בשמו כן הוא'. הוא משתמש בכינוי שאני, מוסלי העתיק, הדבקתי לו עוד בהתחלה.

סמוך עליי שלבד הוא לא היה עולה על זה. צריך מח בשביל דברים כאלה. קישקשתא כבר ענה עם הוכחות כדרכו.

ב. המטרה שהייתה לעצור את הסחף הושגה. איזה מדליה אתה רוצה עכשיו.

ג. אחים שלו גברים שקורא להעיף אותי מהפורום, חב לי את חייו הוירטואלים אם במודע או שלא. לראיה, תבדוק כמה זמן הוא לא הגיב בטרם הגיב אתמול - לפחות שבועיים, מה שמוכיח את מה שתמיד ידענו: שמלבד לקרוא להעפת אנשים מהפורום אין לו מה למכור. בדוק. מה , גם אתה ברוטוס? ( ואני לי יודע עם ברוטוס של יוליוס קיסר או זה הבריון שפופאי נאלץ לתת לו אגרוף הגון מפעם לפעם) גם לך יש תולעים שאתה מדבר בשמם או שאתה מתעניין רק באלו של אשל"ג.

ד. לגבי היותו של קיש חבר הנהלה כאן - עדיף שתספר לי משהו שאני לא יודע

לכולם זה אמנם נראה כמו בדיחה, אבל אני מאמין שקישקשתא יודע בדיוק על מה דיברתי כשכתבתי "דווח או שלח הודעה לאדמין שינשל אותך מהתאר".
במילים אחרות שתהינה ברורות לך שוגי זה הולך כך:

גבר בלשים אנשים תחת פיקוח? תהיה גם גבר בלשפוט את עצמך ולהוריד מעצמך את תואר החבר כבוד בהיכל זייני ישראל.

שישים משהו עדכני יותר, אמיתי יותר. משהו כמו: "חבר כבוד בהיכל השמת אנשים תחת פיקוח" או "חבר כבוד בהיכל מסתלבטי ישראל על אנשים שאותם שם תחת פיקוח בפורום קשקשת" יהיה תואר הולם. תגיד את כל האמת , מוסלי, למה לעצור כאן? אתה ממש מפנטז על התואר של קישקשתא, וזה ממש אוכל אותך שלא קיבלת אותו לעצמך. מאוד מתאים לאחד עם אגו שברירי כשלך, דרך אגב.

ה. היש אחד בפורום הזה (מלבד קישקשתא המפוקפק) שמעדיף את אחים שלו גברים במקום גאנר המושעה?? ומדוע אתה חושב שאי אפשר גם וגם.

[/QUOTE]

חוץ מזה, אתה תשים אותי בפיקוח ואז מה? שוב תתחנן בפרטי שאחזור? לאסי, שובי הביתה.

[/QUOTE]
[/QUOTE]

רימינג מעשי2013-02-02 19:06:45

506

[/QUOTE]
'אינשטיין' - מרוב שיש סביבך טמאגוצ'ים על בסיס קבוע, זה נותך לך אשליית גאונות מדומה? Wacko צחוק

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

507
קיש, עזוב אותך ממנו , עד לא מזמן מוסלי הבין עניין

תראה לבד עד כמה הוא היה חד:
[QUOTE=מוסלי]שוגי בובי בובינה, אתה זה שבחרת ללכת בקו הזה.

אילו היית מודה שטוחן הכל = שוגל בתולות, בטח היינו יורדים עליך קצת אבל אז עוזבים. מודה ועוזב ירוחם.

אבל אתה מחליט להמשיך להתחפר בחול, ולכן אנחנו עוזרים לך בכך שדוחפים אותך מאחור.

הגיוני, לא?[/QUOTE]

אבל הוא עתיק, כידוע לך. ולכן ה"מח" המפורסם שלו פשוט ברגרסיה.

רימינג מעשי2013-02-02 22:04:29

508
אני יודע רימינג - מוס מוס העתיק שלנו קצת הפכפך (זה די קשור לאגו השברירי שלו, כפי שציינת).
[QUOTE=מוסלי]טוחן הכל, פשוט תסתום.
קח סמרטוט, ספוג אותי במים, תכניס אותו לפה ושב בשקט.
חפרת פה די והותר!
מעונין לשוחח עם קיש? שלח לו הודעות בפרטי.
קיש חסם אותך מלשלוח לו הודעות פרטיות? אל תבכה את זה בפורום.
בעיותיך עמו לא מעניינות אף אחד.
אין לך משהו רלונטי להגיד? אל תגיד את זה פה.
בקיצור, תשתחרר מהפורום ולך תחפור לגרוזיני מסד"ש.
זה מה שעוד חסר לפורום, שערס קטן שעיר ושקרן יכתיב פה את סדר היום מתוך מונית...[/QUOTE]
יכול להיות שבהעדר טמאגוצ'ים, הוא מנסה לאמץ טמאגוצ'י חדש? קריצה

קישקשתא2013-02-02 22:49:37
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”