verble תודה:-) אני עדיין חושב שאתה יכול לעשות פי 10 ממני במזרח עם עשירית ממה שאתה מוציא בארהב.
חבל שאתה לא מתחבר לאסיתיות, הפסד של כולם.
עוקצים למעט הילדים שקופצים עליך בבקשה לנדבה ותוך כדי זה מחטטים בכיסים לא נתקלתי במשהו אחר, תקפיד שלכל בחורה יהיה תז.
כרגע אני מתרגל לחיים הטובים, יש לי ילדה בת 18 בבית שלא רוצה לצאת מהבית כלמהיום באינטרנט ובטלוויזיה, אוכלים כל היום משמינים שוכבים בכל התנוחות מול הטלוויזיה סתם מתוך שיעמום של כיף והיא ישנה עד 17:00 אני קם ב11:00 הולך לחדר כןשר, לקפה בקניון , מבשלת לי , מנקה והחיים יפים טובים ופשוטים:-) מי צריך יותר מזה.
יש תגימי זה המוניות ב 8 פזוס לוקחים אותך לכל מקום, עד עכשיו הייתי משלם 100 לאופנוע חח
כשאני הולך בוולקינג סטריט אני פוגש שם קבוצה של 4 בנות עובדות כוסיות בנות 18 ברור אני מפנטז על ההצעה של לתת להם לגור איתי בדירה לחודש אני ועוד ארבע בנות, ולסגור איתם תשלוםמשל 30000 אלף פזוס לכל החודש לכולם:-) :-) :-) :-)
כרגע אני אוגר טלפונים ובונה תקרקע ליום שאחרי שהיא תעזוב ברגע שזה יקרה יהיה לי מספיק זמן להגשים הכל.
החבר לשעבר בדרך מאוסטרליה ועוד מלא דברים שהיא מתכננת ככה שזה מזכיר תבנות מפאטיה:-) שאומרות שהן נוסעות לכפר בזמן שהן עם החבר, אותו עיקרון פה:-) אני נהנה מהרגע, נותן לה לעשות תצעד ואז מספיק זמן להגשים את כל הפטזיות:-)
אני אעלה תמונות של הוולקין סטריט מאוחר יותר:-)