כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 21 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

206
תגידו - עדיין צריך לעשות טלפון ולקבוע תור או שעכשיו שיש 2 בנות במשמרת אפשר פשוט להתקשר לברר מי עובדת וכמה מלא ולהגיע כי לפעמים אני בעד הספונטניות והקטע של לקבוע תור לא בא לי טוב שהן היו ברמת גן - למרות שעוד לפני שהן עברו הייתי עם אמילי ואני חייב לציין שזאת הייתה חיוויה מאוד כיפית - ראיתי שציינו פה הרבה אז אני לא יוסיף יותר מידי, יש לה גוף פצצה, רואים שהיא אתלטית ומשיחה איתה מסתבר שהיא עוסקת בתחום מעבר לעיסוק בתחום המסאג'ים, יש לה ראש פתוח והיא דיי זורמת - כמובן שתלוי בכימיה, היא מדברת הרבה אז למי שזה מפריע - דעו מראש, לי זה לא הפריע - דווקא היה כיף ונתן הרגשה של ידידה. הייתי שמח אם היא הייתה נראת יותר יפה בפנים כי זה עושה לי את זה אבל...ברגע שהיא עלתה עלי וכיוונה את התחת לפני זה לא הפריע לי והיה דווקא מדליק במיוחד כי מעבר למבט יכלתי גם לגעת;-) חח - הקיצר אני יחזור לעוד בילוי אתה בהחלט - אשמח גם לדגום את האחרות כפי שאני אוהב לעשות בכל דירה - עד שאני בוחר את האחת - חח - רק....שהמעבר לתל אביב קצת מפריע ו...שוב..השאלה האם צריך לקבוע תור עדיין כי זה נורא מגביל - מחכה לתשובה - תודה - ואחלה שרשור יצא פה:-)

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

207
ידידנו cuipad, רצוי לקבוע, אחרת אתה עלול לחכות כשתגיע לשם. לא צריך הרבה זמן מראש, אלא מספיק חצי שעה לפני עד שעה לפני.
יש גם אפשרות להגיע ספונטנית ולהתקשר כשאתה שם, רק קח בחשבון שיש להם רק חדר המתנה אחד, ומקפידים על דיסקרטיות, כלומר רק לקוח אחד יכול להמתין בפנים, וכאמור שתי בנות במשמרת. אם תגיע וכבר יש לקוח ממתין בפנים, תצטרך להמתין מחוץ למקום עד שיתפנה. אם זה מתאים לך אז בבקשה.
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”