כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 24 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

233
אוי, לא לזה כיוונתי. 50 זה השלושים וחמש החדש!!!!
פשוט, גיליתי שמחד צעירות עושות לי את זה ומאידך, יותר נוח לי "מנטלית" עם משהיא באזור השלושים פלוס, ראאבק, אם היא צעירה מאד אני מתחיל לחשוב על הבת שלי וכן, יש לה חברות ש,,, wow

234
יצא לי לבקר בשבועיים האחרונים בדיזינגוף 98 . ביקרתי את קרן פעמיים ( שבוע ושבוע אחריו ) לא יצא לי אף פעם לדגום אותה בעבר . שעבדה בגבעון . ואכן עצם המעבר לדיזיניגוף נתן לי את הפוש לעשות זאת . הדברים הטובים בקרן :

בחורה שזופה חתיכה כזאת עם חזה בינוני וגוף יפה וחטוב ונקי . מאוד כנועה ושקטה ואצילית כזאת . נותנת למזמז ולנשק לה את הגוף החזה והפטמות . נותנת לגעת לה למטה בשפתי הפות . . אם כי קצת בהסתייגות בפעה הראשונה ( בפעה השנייה נגעתי חופשי ) . למי שהאוהב פוט פטיש . קרן די כנועה ומכירה את הפטיש הזה וזורמת איתו מצויין . נותנת את מלוא הזמן . 30-40 דקות . עבודת יד לא רעה בכלל ופעם שנייה לקקה לי את הפטמות .

לא רע בשביל 200 שקל .

החלק הפחות טוב :

בחורה מאוד סגורה ונראית מאוד עצובה ושחוקה למרות הרצון הטוב שלה . לא מדברת בכלל בזמן הטיפול היא לפעמים בוהה בחלל התקרה ומאוד מנותקת ( כאילו עברה איזה טראומה בחיים ). . וקשה לפתח איתה סמול טוק שישחרר קצת אותה . כנראה שהשנים במקצוע לה הטיבו איתה . חבל שלא יצא לי להכיר אותה כמה שנים אחורה . שהייתה יותר רעננה וחדשה בתחום . עוד דבר אחד מציק . זה שיש לה זיפים שעירים כאלה בגוף אחרי גילוח לא הכי מוצלח במיוחד . אבל הגוף שלה עדיין יפה ומושך .

. בקיצר שווה ביקור אחד או שתיים .

oreniko2013-04-24 17:55:01
החיים הם מה שאתה עושה מהם

235
דיווח יפה מאוד oreniko,רק לא ברור לי אם קרן סגורה וצנועה כזאת,למה לא לנסות בפעם השניה מישהי אחרת(יותר פתוחה) את אמילי,אשר מומלצת מאוד,או אלכס,דנה(אני הייתי אתה)

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

240
שלום חברים,
אני הייתי לפני יומיים עם אלכס, בסך הכל אני די ממליץ.
נכנסתי, אלכס נראית בהחלט טוב לטעמי, נכון היא לא צעירה בת 20, אבל יפה, ויש לה גוף מאוד יפה. היתה נראית קצת קרירה, אבל לא היה לי זמן לראות בחורה אחרת ולכן לא היתה לי התלבטות.
העיסוי היה נעים, ובמהלך הבודי הופתעתי, למרות שאלכס היתה נראית קרירה בהתחלה, ולמעשה לא היה בינינו שום שיחה במהלך העיסוי היא השקיעה רבות בבודי, ונתנה הרבה מעבר למה שציפיתי, והכל בצורה עדינה ובטעם.
בכל אופן אני ממליץ, אני חושב שבהינתן שהיא היתה קרירה (ייתכן שפשוט לא היה לי כימיה איתי) היא עדיין נתנה שירות מצויין אז כנראה שהיא השקעה בטוחה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”