כ מינכן והמבורג - סקס אדיר

מינכן והמבורג

1
שלום לכולם ..
בעוד כחודשיים אני טס למינכן ולהמבורג.

אני סטודנט בחופשת סימסטר.. אין לי הרבה כסף ואני גם בלי רכב, מה גם שאני לא מחפש איזה מישהי כוסית על או סטיות כלשהן ומספיק לי מפגש של 20 דקות.

ממה שראיתי בפורום יש בעיה של מחירים ועקיצות (במיוחד בהמבורג) של תיירים.
האם אני יכול לקבל מספר וגם מציצה (עדיף בלי) ללא תוספות ועקיצות מיותרות ?
אולי מישהו יכול לתת לי עצה מה עושים ואיך מגיעים למקומות שבהם המחירים והשירות סבירים ... האם יש משהו במחיר של מתחת ל- 50 יורו כמו בפרנקפורט ?

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

חג שמח :)

מינכן והמבורג

2
בהמבורג יש אזור מיוחד כל נהג מונית או תושב יסביר לך איך להגיע ל- Reeperbahn . פשוט תעשה סריקה באיזור מלא בנייני משרדים לשעבר שמחולקים לחדרים קטנים ובכל חדר ישנה אחת. תעשה סיבוב , תשאל לגבי מחירים . אם אני זוכר טוב מדובר על 30 יורו מקסימום ואם תמצא אחת נחמדה אתה תהנה במסגרת האפשרויות שלך.

אם לא תתעצל ותעשה סיבוב בין החדרים תדע מה רמת המחירים ואיפה כדאי לך. מלא משטרה באיזור אז הכל בטוח אלא אם אתה עושה שטויות.

בהצלחה טירון ירוק2013-05-13 15:51:23

מינכן והמבורג

3
כתבתי פעם על בניין דירות בלי עקיצות זה באיזור אחר אבל טתה לי חוויה נחמדה בזול
באיזור הידוע אפשר לנסות לחפש בולגריות. רומניות או הונגריות
להיזהר מגרמניות ומשאר התחמניות שבשניה יכולות להפיל אותך שניה לאחר שנתת כסף
הייתי בעוד מקומות אבל בהמבורג הכי לא חשתי בנוח ובמיוחד לא בתוך רחוב החלונות עם ים פצצות וים עקיצות

מינכן והמבורג

6
בפעם האחרונה שלי באזור מינכן, התוודעתי לנושא של מועדון חילופי זוגות.
הסגנון הוא כדלקמן:
משלמים כסף בכניסה (במועדון שאני הייתי זה היה 130 יורו).
מקבלים תא ומגבות בדומה לFKK.
ההבדל הוא בזה שנכנסים זוגות ואנשים בודדים. הבחורות לא שיא היופי ולא ברמה של FKK.
המתחם מאובזר בחדרים רבים בסגנונות שונים. חלק מהחדרים גדולים ומרווחים ומאפשרים שהיה של מספר רב של אנשים. חלק מהחדרים מאוד קטנים וחלק מהחדרים אפילו מאפשרים כניסה רק בזחילה.
חלק חדרים חשוכים, חלק חדרים עם חרכי הצצה ועוד..
בדרך כלל זוג נישכב ומתחיל במעשי האהבה שלו. זכרים מזילי ריר (אני למשל) מתקרבים ומנסים לגעת/ללטף את הבחורה. בחלק מהמקרים היא תזיז את היד של ה"פולש" ובחלק מהמקרים היא תעתר. במקרה כזה, היא תאחז, תמשש, תמצוץ מכל הבא ליד.
היו שם נשים שהזדיינו עם 6-8 אנשים כשהגבר שבא איתן צופה או אפילו לא צופה...
בערב אחד שכבתי עם כ-4 נשים, רובן מבוגרות לא כל כך סקסיות כמו ב-FKK כאמור, אבל הסיטואציה, אוי הסיטואציה - אמנם אתה מזיין בתשלום, אבל אתה מרגיש שהבחורה לא עושה זאת בשביל כסף אלא מהנאה צרופה.
בעת כניסתי נאמר לי שאף אחד לא מבטיח לי סקס. המקום הוא של אנשים רגילים שבאים לחפש חילופי זוגות, ןבהחלט ייתכן מצב שבאותו ערב שאגיע לא יהיו האנשים המתאימים.
המועדון שהייתי בו נקרא: CATS והוא נמצא במינכן. ידוע לי שיש מקומות רבים כאלה בגרמניה.
אני ממליץ מאוד לנסות.
א.אורי כהן2013-07-14 17:43:17
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”