כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 135 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1341
חם, אבל יורד גשם אחד ליומיים
לא בקטע של קנביס אבל מציעים לך כל הזמן ברחוב הרוכליםסיאליס וויאגרה וסמים:)
בינתיים אני עם אותה אחת, כל הקטע של הסאמסים עובד פה, אני מכיר הרבה בנות בסבן אילבן, לא זונות בהכרח ומחליף מספרים, ככה שלמעשה אני כבר לא יוצא להיות בוולקין סטריט.
אתמול הכרתי בת 18 מדהימה החלפנו טלפונים ופייסבוק ואז הסתבר לי שהיא סהכ בת 16 מה עוד יש לה תמונות בפייסבוק עם צרפתי בן 35 והיא אמרה לי שזה בסדר עם ההורים שלה.
אני חתכתי לא לוקח סיכונים עם קטינות, אבל מסתבר שזה פשוט קיים פה בהיקפים מטורפים, סוג של ילדות שמחפשות תומך בעידוד ההורים, בזמן שאני יושב לקפה, יושב מאחורי מבוגר בן 50 בערך עם חברה בת 30 בערך ואז מגיעה אמא ובת והוא קם הץבהתלהבות ומחבק את האמא והבת כאילו ראה את בר רפאלי, בקיצור האמא השאירה תבת איתו, כסף הוחלף והם הלכו יחד יד ביד לעיני כולם...

1343
תשמע חבל שאני לא יכול לרשום פה את כל הסיפורים וההספק שעשיתי בשבועיים שהייתי בתאילנד ועוד בפיליפינים,וזה בלי לציין שעשית טיולים גם על הדרך... כי תכלס זה לא יהיה יותר מדי מעניין פה אף אחד במקומות האלה כל כך הרבה יותר קל לתקשר עם בנות חדשות ...
שזה מגיע לרמות של כל שעתיים אתה מחליף אם נמאס לך.. אנחנו גם בתור חבר'ה צעירים שנסענו תופסים הרבה יותר בקלות ומקבלים יחס אישי...
המלון הראשון בפאטיה שרק היינו אני חוזר עם מישהי לחדר ואז שכחתי לקנות אלכוהול לכיף של הדרך..בדרך לסבן אילבן תופס שיחה עם הפקידה המילפית בלובי היא עושה לי מה הבאת בחורה אחת בוא אני יסדר אותך חחח,ישר ולעניין פשוט ככה ... הביאה 3 חברות הייתי מסודר שם.. והוצאות של כלום הם באות לא מצפות שתפוצץ להן תכיסים בכסף.. אבל זה חוויות של פאטיה,פיליפינים יצא לי בזמן הקצר שהייתי שם(שבוע) לצאת עם מישהי בלי שיהיה שאלות על מחיר לפני,בסוף בכל מקרה פינקתי באוכל וקצת טיפ כי עדיין יש להן אינטרס להרויח משהו שם או חוויה כמו ששחר אומר... עדיין הייתי לוקח מישהי מהבר בפוארטו לוקח קטנוע בפוארטו לוקח אותה מביא מספר באיזה שום מקום בג'ונגל,חוזרים לחוף יושבים אוכלים בירה עניינים,הולכים לחדר מתקרבלים הכל בכיף ואז זיונים משובחים עד 9-10 בערב ,יוצאים מוציאים לכל הזקנים החרמנים תעיניים רוקדים וחוזרים חלילה... והבחורה שהייתה איתי בפוארטו פשוט אחת הפצצות(ויש שם הרבה בנות שנראות הרבה יותר טוב מאנג'לס),אני לא יעלה תמונות בגלל הכבוד לבחורה, ויש לי תמונות.. המראה שלה 1.7 כמעט ,תחת יפיפה,חזה יחסית קטן.. ופשוט שועלה במיטה.. העמלה שם 1500 פסוז לבחורה ו 1500 לבר ואז אם היא נשארת איתך זה רק בסוף תקופה אתה מוסיף לה טיפ,אם היא חוזרת לבר בלילה אז נדפקת...
אצלי היא נשארה להתפנק בחדר פשוט אהבה תמלון כמו ששחר אמר התנאים אצלם בחדרים זוועה..
עכשיו אני נמצא בארץ מחפש סטוצים בכי .. או שמישהי שתעמוד בקצב שלי חיוך גדול

Gspot2013-05-25 03:55:10
Rachel Starr probably the best fuck

1344
לאחר קריאה ארוכה של הדיווחים פה בנוסף לוויכוחים (שאני הייתי מוחק) ראיתי שחסר מידע טכני יותר על החוויות.
שחר וחבריו סיפרו שזיינו אבל לא פירטו מה נעשה פלוסמינוס, כנהוג בדרך כלל בדיווחים של הבמה המרכזית
לכן אודה אם החבר'ה שעברו את תאילנד יספרו קצת על השירות הממוצע של זונהבחורה... בתאילנד או אם זה משנה פר מקום בתאילנד (כלומר השירות בבנקוק שונה מפוקט וכדומה).
אני שואל על :
מציצה (מקונדמתחשופה,גרון עמוק)
רימינג
אנאלי
החדרת אצבעות
גמירה (בפה+בליעהפנים)
פטישים (רגלים,סאדו, פיסטינג,השתנות,החדרת חפצים וכ'ו)
אורגיות (האופציה לקחת שתי בנות או יותר ,איך זה הולך? ואיך הן מסתדרות בניהן? יש חיבור לסבי או שזה מביך ומוזר ?
מיקומים שונים לזיון (בחוץ, חדר כושר כמו שציין שחר, וכדומה)

אותה שאלה כנ"ל לגבי המסאז'
מה מכיל המאסז' (בודי, "סוף טוב", נשיקות, הכנסת אצבעות ,רימניג,אקסטרות-זיון וכדומה,מסאז' עם שתי בנות ויותר..)
ומה סוגי המסאז' שקיימים שם?

ולאיזה מחירים אני צריך לצפות אם אני נוסע חודש הבא לשלל האופציות שתיארתי?

תודה על התשובות....

bigdady2013-05-25 08:04:07

.You so need a Daddy, little girl

1345
gspot מחפש סטוצים עם הסמיילי הבוכה חחחחחח הרגת אותי חחח
אני מצטרף אליך חודש הבא לבכות בארץ, ארבע חודשים תאילנד ושלוש בפיליפינים הגיע הזמן לבכות בארץ, יש מצב שאני אטוס לאוזבקיסטן למלון של חבר, אם תתארגן פה קבוצה אז מה טוב, למעוניינים צרו קשר בפרטי, ואני אקשר אותכם אליו, ויזה וכרטיססים קונים לבד, אירוח במלון 20$ ובנות 10$ לבחורהכשמתוך זה אני בטוח שהוא מרוויח משהו, שיהיה לו לבריאות:) הבנות צעירות18-25 חלקן בתולות, ככה שעם חלקן זה רק אנאלי ואוראלי,שלא תגידו שלא אמרתי:) אין חדירה לכוס כי היא צריכה לשמור תביתולים לחתונה;)
אני מתכנן לעשות את זה הרבה זמן אבל זה אף פעם לא יוצא, מה שכן יוצאות לפחות שלוש פעמים בשנה קבוצות לשם.

ולענייני הפיליפינים, הקוראנים שולטים פה:) אם רני נחשב עשיר הם נחשבים למילארדריםםםםםם כל אחד עם הבת 18 שלו ומפנקים את כל המשפחה שלה אבא אמא אחיות פשוט קונים לכולם מהכל:)
bigdady הכל תלוי במקום שאתה הולך אליו, בכימיה שלך עם הבחורה, ובכסף שלך....
וכאחד שאוהב אורגיות לרוב הן פשוט נבוכות להיות יחד בתאילנד, בפיליפינים פחות נבוכות משום מה.
קוראני עם בת 17וכל המשפחה חח מראה נפוץ בפיליפינים:)

שחר סגל2013-05-25 11:27:25

1346
זו תשובה כללית, כימיה זה גם בארץ ולא רק בחו"ל, האמת זה בכלל מקום ואת זה אתה כבר יודע.
לכן אני שואל על הממוצע כדי לתאם ציפיות והממוצע הזה אני אדע שאני אדרש לשלם אקסטרה עבור אקסטרה שאני אבקש.

אני יודע שזה חישוב קר במיוחד שאצלך הדברים הרבה יותר ספונטנים..

לכן אני שואל שוב את השאלות ממקודם..?
לגבי המקומות אז היות ואני נוסע כדי לראות נוף של תאילנדיות אז ברירת המחדל הן בנקוק,פאטייה,אולי צאנג מאי והאיים, לא יודע אם זה משנה.

1348
ביג דדי

אני קטונטי פה ליד שחר לתת לך רקע והסברים
אבל אני מנסיוני וחזרתי השבוע מבנקוק.. לוקח בחורה לחדר תמיד אליי ולא במכון
ותמיד לכל הלילה.
ברגע שהיא מבינה שיש אופציה שאתה משאיר אותה אתך ללונג טיים (גם אם אין כוונה כזו) היא תעשה הכל וכל מה שיעלה לך בראש
ללא שום גבול
רק משחקים אותה בפור פליי נחמדים שהיא תרגע קצת
אני לא אלן דילון ואני לא שחר ואני מקבל כל סטייה שיש לי בראש.. אז כנראה שלא תהייה לך בעייה גם.

1349
סכנה שאלה
[QUOTE=Gspot]התשובה היא שברוב המקומות בתאילנד אתה פשוט תמצא הכל הבנות
ליברליות עושות הכל,רגילות לסקס אבל כמובן זה כרוך בסכנות ... במיוחד אם
אתה אחד שמפנק ...
פשוט סעו ותהנו.

[/QUOTE]

UMA2013-05-26 08:28:35

1350
טוב תאילנד אני מגיע לשלושה לילות שבוע הבא ואז חזרה לדיכאון בארץ עד לטיול הבא:)
בתיכנון בתאילנד אני מתכנן אורגיה אחת בלילה לפחות ולראות תמקום החדש בפאטיה של המקומיים, ביננו לא התגעגעתי לתאילנד, למעט מופעי הסקס, בתיכנון גם בודי מסאג בסוי 33 עם בת18 סופי מסאג בסויי 36 לצפות במופע בסויי קאובוי אצל סוזי פאב, ולבקר בסויי 76, בר מציצות בפאטיה, אורגיה בפאטיה עם שתיים או שלוש, וים, מצחיק שבע חודשחם אני במזרח ואפילו לא הייתי פעם אחת בחוף ים, וכל זה בארבע ימים, ככה שהולך להיות בלאגאאאאאאן:)
שבעה חודשיים תאילנד פיליפינים חלפו מהר מידיי:(
החלום זה יפן/יפניות, בינתיים נסתפק באורגיה עם פיליפיניות ותאילנדיות.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”