כ טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות? - דף 53 - סקס אדיר

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

524

[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=havie73]משהו מאוד מוזר עם הדיווח הזה כי גם אנשים שקבלו לא מדווחים ויותר מידי אנשים מתחננים לקבל מס' טלפון, לי נראה כיחצנות לשמה [/QUOTE]
אתה מודע לכך שזה פורסם רק אתמול בבוקר? (ומדובר בסוף שבוע) כמה דיווחים רצית לראות? מבולבל

ואיך היחצנות אמורה לעבוד (לשיטתך) ללא מספר טלפון להתקשרות? מבולבל

אגב - מזל טוב אחינו! Star

הצצתי בפרופיל שלך וראיתי שיום הולדתך חל אתמול! מוחא כפייה havie73

[/QUOTE]

[QUOTE=havie73]תודה רבה הזדקנתי עם השניס[/QUOTE]
אתה יודע למי עוד היה יום הולדת באותו יום? קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

525
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=קישקשתא> [QUOTE=havie73>משהו מאוד מוזר עם הדיווח הזה כי גם אנשים שקבלו לא מדווחים ויותר מידי אנשים מתחננים לקבל מס' טלפון, לי נראה כיחצנות לשמה [/QUOTE>
אתה מודע לכך שזה פורסם רק אתמול בבוקר? (ומדובר בסוף שבוע) כמה דיווחים רצית לראות?  מבולבל
ואיך היחצנות אמורה לעבוד (לשיטתך) ללא מספר טלפון להתקשרות?  מבולבל
אגב - מזל טוב אחינו!  Star
הצצתי בפרופיל שלך וראיתי שיום הולדתך חל אתמול!  מוחא כפייה  havie73[/COLOR">
<t></t><t></t><t></t><table cellspacing="1" cellpadding="3" ="tableborder"="" align="center" style="width: 958.8571166992188px; font-family: Arial; font-size: 12px;"><t><tr ="tablerow"=""><td valign="top"></td><td valign="top"></td></tr></t></table>
[/QUOTE>

[QUOTE=havie73>תודה רבה הזדקנתי עם השניס[/QUOTE>
אתה יודע למי עוד היה יום הולדת באותו יום?  קריצה
[/QUOTE]
קישקשתא מה נסגר איתך המוח שלך התחיל לעבוד לכיוון הלא נכון בבקשה אל תמציא דברים ואל תעשה לי השוואות על משתמשים אחרים לא חסר אנשים שחוגגים יום הולדת באותו היום אני חדש כאן ומחפש להתאקלם לאט לאט אז תן לאנשים כאן את הכלים לכך
העם דורש מחיר שפוי

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”