כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 94 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

931
כלומר חידה אחת שפתרת (אחרי שהאכילו אותך בכפית את הפתרון) - תאפשר לך להמשיך לזיין את השכל בפורום ללא הפרעה? צחוק

באיזה סרט אתם חיים שם בקריפטון? צחוק

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

932
עוד לפני כן חשדתי בו, אני בניגוד אליך מזיין בחורות(ולא את השכל כמוך) ,אצלי העובדות מדברות(מה שאיני יכול לאמר

עליך ,בהתייחס לחודשים האחרונים)
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

933
[QUOTE=superman1979]לומברזו מעריך אותי ויודע את פועלי ומעריך את השקעתי מה שאני לא יכול לאמר עליך

המילה 'פרגון' איננה נמצאת אצלך בלקסיקון,ולכן אתה מתקשה ליישם אותה(אז אני לא מאשים אותך)

תגיד גם בבית(חוץ מנירה רבינוביץ) ,המשפחה שלך,אף פעם לא פירגנה לך,ולא העריכה אותך

[/QUOTE]

'פועלך' בפורום? צחוקצחוקצחוק תגיד - אתה לגמרי חסר מודעות עצמית? צחוקצחוקצחוק

זה מה אנשים חושבים על 'פועלך בפורום': צחוקצחוקצחוקWackoWackoWacko

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

934
[QUOTE=superman1979]
אין לי זמן כרגע,דבר אתי אחורי זה,הולך להרים בלוני גז,ביי
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]אני נשכב על המיטה,אחרי סחיבת בלוני
גז(עייף)+מכון כושר
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]
סופרלטיב יקר,לחזור מהעבודה+אימון ב 01:00 לתוך הפסקת חשמל ולמצוא את עצמך,מרים בלון גז, 4 קומות בחושך
[/QUOTE]
[QUOTE=סופר לה טיב]רבותי זהירות!!! סכנה!!!
האיש מעופף עם בלוני גז!!!
[/QUOTE]
יש הסבר הגיוני לתופעת קומיקס1979 - הוא לא רק סוחב בלוני גז, הוא מכור לשאיפת גז! Clown

זהירות - outing!!!!

935
תתחדש קומיקס מוחא כפייה עוד אחד שמביע את 'הערכתו' ל 'פועלך' בפורום! מוחא כפייה
[QUOTE=silent2k]עכשיו שאני קורא את ה Thread ואת השאלה של סופרמן..באמת שאלה דבילית..

נראה לי שצעיר לנצח הצליח להדליק את סופרמן בזה שרשם "בלונדה בהר ציון "

משסופרמן קרא בלונדה בהר ציון בנושא שפתחת הוא נכנס לטירוף והמוח נסגר והוא כבר באטרף איך הוא מאתר אותה ואז הוא מתחיל

בשאלות מעצבנות...אכן מוגבלות לשמה..

[/QUOTE]

936
[QUOTE=superman1979]עד כמה שזכור לי אין רמזור לסלמה בלבד(הרי אתה כבר ברחוב סלמה)

בטח אתה מתכוון ל50 מטר לפני הצומת של סלמה הר ציון,נכון ?

[/QUOTE]

סופרלץ אידיוט, סופרלץ מטרידן, בתור אחד שמספר שהוא מזיין בסיביבות התחנה המרכזית הייתי מצפה שכבר תשנן כל סנטימטר באיזור הר ציון / סלמה רבתי שכן זה אמור להיות אחד מאזורי הצייד העיקריים שלך.

הבדיחה הכי גדולה שאתה מכנה אחרים כסניליים.

כנס לגוגל מפות והקלד שדרות הר ציון 44. זה יוצא בדיוק' על סלמה. תסובב את התמונה קצת על מנת לראות את כל הצומת, ומה רואים שם, למרבה הפלא ? צומת עם רמזורים בכל אחת מהפינות של סלמה והר ציון!!! רמזורים , דביל, רמזורים!!!!!
אז מי אשם הפעם, ידיעות או מעריב?

רימינג מעשי2013-07-22 19:14:04

937
[QUOTE=רימינג מעשי]
סופרלץ אידיוט, סופרלץ מטרידן, בתור אחד שמספר שהוא מזיין בסיביבות התחנה המרכזית הייתי מצפה שכבר תשנן כל סנטימטר באיזור הר ציון / סלמה רבתי שכן זה אמור להיות אחד מאזורי הצייד העיקריים שלך
[/QUOTE]

רימינג ידידי ממך לא ציפיתי לחוסר הבנה פסיכולוגית כזאת. הרי לסוםרמן בכלל לא משנה האם לא זוכר שהיה רמזור או לא. מה שחשוב לו: לכתוב תגובה. לא משנה עד כמה אידיוטית, אבל תגובה.

אז נכון שהוא מטרידן, אבל הזיכרון שלו לא רלוונטי, הוא שוכח הכול כדי לכתוב. הוא יכול לשאול אותה שאילה על אותה בחורה 50 פעם היקר שנהנה מכתיבה.

אז נמשיך לתקוף אותו על הטרדות מטופשות אבל אל תפנה להיגיון שלו

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”