כ טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות? - דף 57 - סקס אדיר

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

561
[QUOTE=מוסלי]סובארו, נסה לצטט פחות. כמה אפשר אחינו?

מילא היו מפרידות כמה הודעות בינך לבין ההודעה של אפרים אז ודאי שהיה מוצדק.

אבל כאשר הודעתך היא הבאה אחריו, ברור הרי שאתה מתייחס אליו.

אנא, במקום ללחוץ על "ציטוט" נסה ללחוץ "הגב" יותר.
[/QUOTE]

מוס - י'חתיכת לא מקשיב בשעורים שכמותך - כבר קבלנו פעם תשובה מנומקת בנושא מבולבל
[QUOTE=טוחן הכל] [QUOTE=אדון דון] טוחן אתה יכול להסביר לי את התועלת שבציטוט והגדלת נפח הפוסט??? 😡[/QUOTE]
התועלת שהציטוט נועדה להגיד למדווח שחסרים פרטים בדיווחו ולכן דיווחו צוטט במלואו ועם כל הכבוד ככה אני רגיל לכתוב אני
מאוד מקווה שאין לך בעיה עם זה.
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
ובקשר לניפוח פוסטים תשאיר את זה למנהל, כי מעניין שיש עוד כמה חברים שכותבים באותו כתב כמוני {בלי שמות}
ולא שמעתי אותך מצייץ, אז מנהל פורום אל תהיה לי כאן.
[/QUOTE]
'אותו כתב' זה טוב שוגי... קריצה ואגב - כן, הולך לך מצוין! keep up the good work! מוחא כפייה

קישקשתא2013-08-06 20:22:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

562
[QUOTE=קישקשתא]
Wacko

אהה כן - ודרך אגב:
[QUOTE=havie73]קיש לא מלכודת ולא נעליים אני פשוט עובר על כל הפורום ואם החלטת לכתוב עלי בפוסט של טוחן הכל אז אני יגיב לך שם, אני פשוט זורם איתך חמוד מה גם זה כל כך קשה להבין, לך תתעסק עם הסופרמן אתה והוא זה כמו כפפה ליד, לפחות לא משעמם לך בפורום, אני פשוט לא עוד אחד שיעביר לך את היום בשביל זה יש את סופרמן [/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
היא לא תימניה ולא נעליים הייתי איתה היא רוסיה וטורקיה
לא מתקרבת לתימניה, ואוהב תימניות ברוך הבא לפורום
[QUOTE=טוחן הכל]

[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות

563
איצטגנין רק שאני יבין דבר אחד התגובה הזו באה על מנת לחדש קשר עם מר קיש? להראות לבן אדם שעדיין אתם חברים טובים, ושאתה גם מנסה יעני להיות חוקר לא מוצלח על חשבוני? לא חמוד שלי אתה לא חוקר ולא נעליים
העם דורש מחיר שפוי

564

איצטגנין - אין לי צורך להוכיח לך כלום, כולם בפורום כבר הבינו מי ומה אתה (שריד של ההנהלה הישנה).
אף אחד פה לא ממש לוקח אותך ברצינות.
מי שעוקב (וזה מעניין אותו) - מבין כבר מזמן ש - havie73 זה שוגל בתולות/טוחן הכל/מפלס דרך.
(הוא אפילו מעד במלכודת שהצבתי לו ולמעשה הודה בזה, בלי שבכלל יבין שהוא הודה). צחוק

ובכלל - מה אתה חושב על מצבך בפורום? האם תופסים אותך כאדם אמין ואובייקטיבי, או כאחד שפשוט אוהב לסתור כל דבר שאני אגיד?

מה אתה חושב? שקישקשתא כותב x ואיצטגנין כותב שלא נכון וזה למעשה y למי יאמינו בפורום? קריצה
[QUOTE=gunner]אוי איצטגנין,
או שאתה שריד של ההנהלה הקודמת בדרך כזו או אחרת,
או שאתה פשוט כל כך אנאלי.
ממש עולה לך ביוקר להודות שקישקשתא צודק?
בלי סייגים, בלי "אבלים", פשוט צודק!
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]איצטגנין,

תגיד, עוד כמה זמן אתה חושב שתצליח לעבוד כאן על 'כל האנשים' - 'כל הזמן'?

נאנר צדק. איצטגנין הוא שריד של ההנהלה הקודמת, שני ברמתו רק ל'הטוחן'

אלא מה מר טוחן 2, הפעם אין לך הרבה ברירה מלבד להשתלב בקיים, לדגום ולדווח.

זאת כמובן, אם אתה רוצה שקולך לא רק יישמע פה מדי פעם,

אלא גם יהיה שווה משהו. [/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
השאלה היא של מי "הקול" שיוצא ממקלדתו של איצטיגנן...קריצה
[/QUOTE]
[QUOTE=אחים שלו גברים]
למען אלה שלא יודעים יש לציין שאיצטגנין מקושר לגדול היחצנים בעבר עמית בעל שמונת המופעים
זה שהציף כאדמין הקודם של הפורום את השרשור של בהמה30 בעשרות ניקים פיקטיביים שהתחזו ללקוחות מרוצים.
[/QUOTE]

קישקשתא2013-08-08 21:24:37
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

565
koko7 וכל השאר הסטוריה.
קקטוס - אני לא מבין למה חשוב לך להשקיע בברנש הזה שכל מהותו אנטגוניזם, מררה ומדון.
אתה מנסה לשכנע אותו שהוא טועה?
נראה לי שהוא מספיק אינטיליגנט לדעת את האמת, אלא אם הוא ממש (אבל ממש) מסוכסך עם עצמו.
הוא פשוט לא סובל את זה (שאתה צודק), והדבר מעביר אותו על דעתו.

בקיצור קקטוס, תמיד תהיה אפשרות סטטיסטית שפיקששת במשהו, אבל אם בוחנים על ציר הזמן את הצלחותיך, אזי המבחן הסביר יראה שאחוזי ההצלחה שלך גבוהים ביותר.

gunner2013-08-08 20:06:09
I fart in your general direction

566
אני יודע gunner - אני נהנה מכך שהוא לא סובל אותי. קריצה
אני די משועשע מהעובדה שאדם שמספיק אינטילגנט כפי שציינת - חייב לצאת אידיוט בשביל לסתור אותי.

567
[QUOTE=havie73]איצטגנין רק שאני יבין דבר אחד התגובה הזו באה על מנת לחדש קשר עם מר קיש? להראות לבן אדם שעדיין אתם חברים טובים, ושאתה גם מנסה יעני להיות חוקר לא מוצלח על חשבוני? לא חמוד שלי אתה לא חוקר ולא נעליים

[/QUOTE]
איצטגנין - שוגי צודק!!! כועס תפסיק לעשות לי רימינג על חשבונו של שוגי!!! lickass
[QUOTE=טוחן הכל]
לא חמוד שלי, לא אהבה אני מחפש,
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]

לא חמוד שלי, לא מאותגר ולא כלום
[/QUOTE]
[QUOTE=שוגל בתולות]
לא חמוד שלי בגלל שזה לא מתאים לי כל המצב הזה

[/QUOTE]
[QUOTE=שוגל בתולות]
חמוד שלי אוהב סבתות אני בכלל לא בעניין פשוט כשמביאים סקר מסתכלים על הרוב ואל תפגע מההערה שלי קח הכל ברוח טובה[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

שוגי - בניק הבא קריצה אתה חייב להפטר מה 'חמוד שלי' - זה כבר הפך להיות סמל מסחרי שלך!! קריצה

קישקשתא2013-08-09 22:52:42

569
[QUOTE=menice] [QUOTE=מאיהנטלי]

ולעורך דין החמוד שלי. אתה זוכר שרציתי לעבוד בליווי וביקשתי סכום די סביר 500 לשעה שלמה ואנשים כמעט אכלו אותי למרות שלפני שהעזתי לבקש בדקתי בנות אחרות וכמה הן גובות על השירות הספציפי הזה

[/QUOTE] [/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות

570
[QUOTE=איצטגנין][QUOTE=menice] [QUOTE=מאיהנטלי]

ולעורך דין החמוד שלי. אתה זוכר שרציתי לעבוד בליווי וביקשתי סכום די סביר 500 לשעה שלמה ואנשים כמעט אכלו אותי למרות שלפני שהעזתי לבקש בדקתי בנות אחרות וכמה הן גובות על השירות הספציפי הזה

[/QUOTE] [/QUOTE]

[/QUOTE]
אמרתי לכם שהוא שוב יצא טמבל? קריצה

[TUBE]WNk7HbecCvk[/TUBE]

קישקשתא2013-08-08 21:16:03

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”