כרגיל, הערב יורד והצייד יוצא לשחר לטרף. אפילו לא צריך להתאמץ כדי להמציא סיפור לאשה, כי יש את הגמר של איזו תכנית עלובה והיא צמודה למסך.
נסיעה קצרה לכיוון חולון כדי לקנות מרק חמוץ חריף, סיבוב זריז באיזור, כדי לראות שאני לא מחמיץ כלום ויוצא לכיוון תמ"י. זה כמובן האיזור המועדף עלי. שעה וחצי של סיבובים, מחפש את לנה מצ'לנוב, אבל יוק, המצב חארבנה. יורד ממנחם בגין ברחוב הגליל ורואה בתחילת הרחוב מישהי כוסית שלא מתאימה לרחוב.
סיבוב קצר לחפש אותה, אבל היא כבר נעלמה. המשכתי לדשדש ןלחפש אחרי טרף, אבל הלילה הסתמן כעוד לילה של אכזבה. הייאוש הוביל אותה לבורסה, שם ממש הכל יבש. החלטתי לגמור את הלילה בתל ברוך ואם לא תיפול ברשתי איזה עלמת חמודות, אסיים את המסע עם כאב ביצים גדול. איך שהגעתי למקום, קלטתי את הבחורה שראיתי בתחנה מסתובבת ברחבה הדרומית של מנדרין. גוף מדהים, תלתלים ארוכים סביב לפנים יפות....יפה מדי. לא הבנתי למה אבל כולם עוצרים לידה וממשיכים בלי להעלות אותה. עצרתי והתחלתי לדבר איתה. מסתבר שהיא דוברת אנגלית בלבד וגובה 200 ₪ לסקס. פחדתי שהיא קוקסינל, אז שאלתי אותה. היא כמובן אמרה שהיא בחורה. העליתי אותה ונסענו למקום נוח. יד לאיזור החלציים כדי לבדוק אם היא אכן בחורה, מישוש צוואר לבדיקת גרוגרת והתנפלות על העלמה המדהימה. לא הצלחתי להחזיק מעמד יותר משתי דקות. היא לא מיהרה לברוח וסיפרה לי שהיא תהיה שבועיים בארץ. לשאלתי, היא מקבלת גם בדירה שלה והמחיר הוא 800 ₪ . קוראים לה כריסטינה ובזכותה ישנתי כמו תינוק. תודה, או יותר נכון : THANK YOU.
בינגו ושמו כריסטינה
2יגעת ומצאת - תאמין... דיווח יפה. 

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
בינגו ושמו כריסטינה
3יפה מאד. אני שמח שנפל בחלקך לדגום דבר כזה מעניין ולא טבעי בחופי ארצנו
שנה טובה
שנה טובה
מה שאתה נותן זה מה שתקבל
בינגו ושמו כריסטינה
5קולגות יקרות,
מה לעשות, אבל היא קיבלה עוד פעם ממני.
אבל לא לכעוס עלי. לקחתי את מספר הנייד שלה.
היא מדליקה לגמרי.
כריסטינה:
[בפרטי, אי אפשר לפרסם]
UMA 2013-09-02 07:32:31
מה לעשות, אבל היא קיבלה עוד פעם ממני.
אבל לא לכעוס עלי. לקחתי את מספר הנייד שלה.
היא מדליקה לגמרי.
כריסטינה:
[בפרטי, אי אפשר לפרסם]
בינגו ושמו כריסטינה
7http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=21538
קרומבה ידידי,כריסטינה(ותודה לחולה כוס)
אשר מצא את הפנינה הזאת לא 'חדשה'(היתה כניראה בהפסקה ) חיפוש קל מעלה את השרשור הבא
על פי התיאורים של מיקום(רחבה דרומית בחניון החשוך מראה קולומביאני ודוברת אנגלית או ספרדית) ושם כניראה שמדובר באותה
אחת,חולה כוס וראסטי איפה אתם
קרומבה ידידי,כריסטינה(ותודה לחולה כוס)
אשר מצא את הפנינה הזאת לא 'חדשה'(היתה כניראה בהפסקה ) חיפוש קל מעלה את השרשור הבא
על פי התיאורים של מיקום(רחבה דרומית בחניון החשוך מראה קולומביאני ודוברת אנגלית או ספרדית) ושם כניראה שמדובר באותה
אחת,חולה כוס וראסטי איפה אתם
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
בינגו ושמו כריסטינה
8סופרמן ידידי,
הבחורה שאני מדבר עליה לא בלונדינית(אולי צבעה)
אבל גובהה בערך 175 של סקס, ללא עקבים. והיא בת 25, אולי.
ונניח שזו אותה בחורה, ודאי שמת לב( קישקשתא בטוח שם לב )
שאני שידרגתי את העניין עם מס' טלפון של העלמה. אז תיהנה ממה
שכתבתי ונתתי ותנסה לתרום גם מידע לחברינו החרמנים.
שאלות על שאלות לא תורמות לחרמנות.
ותשאיר את עניין הבילוש לעמיתנו קישקשתא.
אין, ולא יהיו לו מתחרים.
בברכת חייבים לזיין,
ק.
הבחורה שאני מדבר עליה לא בלונדינית(אולי צבעה)
אבל גובהה בערך 175 של סקס, ללא עקבים. והיא בת 25, אולי.
ונניח שזו אותה בחורה, ודאי שמת לב( קישקשתא בטוח שם לב )
שאני שידרגתי את העניין עם מס' טלפון של העלמה. אז תיהנה ממה
שכתבתי ונתתי ותנסה לתרום גם מידע לחברינו החרמנים.
שאלות על שאלות לא תורמות לחרמנות.
ותשאיר את עניין הבילוש לעמיתנו קישקשתא.
אין, ולא יהיו לו מתחרים.
בברכת חייבים לזיין,
ק.
בינגו ושמו כריסטינה
9החלטתי לנסוע לעשות סיבוב ולבדוק ת'סחורה שיש לרחוב להציע
פנינו מועדות לאן,פנינו מועדות לתל-ברוך אזור הקוקוסים
בכביש של גלילות,חיפשתי את אנג'לינה ולצערי לא יצא לי לראות אותה
שוב פעם סיבוב,ליד הפניה ימינה ולא מצאתיה
ממשיך למנדרין,בפניה שמאלה מדרום לרחבה
עמדה רוסיה ניראת סביר קצת מלאה תחת גדול(לטעמי) שיער שחור חלק אסוף לקוקו בערך בת 30-35
היו שם מלא בני נוער,וחלק מאנשים אשר חוזרים מהים מסתבר גם בשעה 1:00 בלילה
עושה רונדלים שם ברחבה מרחוק אני רואה 3 מכוניות מתוכם 2 עם אורות דלוקים,ישר זהתי שהם ממתינים בדריכות לרכב השלישי
כאשר חזרתי לאיפה שהרוסיה עמדה כבר נעלמה
עולה לרחבה הצפונית,נצפו מספר קוקס,חוזר חזרה
איך שאני מגיע אני רואה בחורה עם טייץ גבוהה רזה יוצאת בדיוק מרכב(בדיוק המזל שלי) ,כאשר היא מתקרבת אני קורא לה לבוא
'Come Here'
ומבחין בעיניים הירוקות שלה,ושיער גלי בצבע שטיני
מיד ידעתי שלא טעיתי והעלמה המדוברת היא לא אחרת מאשר כרסטינה
מה אני אגיד לכם חברים יש לה יופי בהחלט מיוחד,ולא שגרתי,ציינה בפני שזה 200 אמרתי לה,אני יודע אין שום בעיה(יש לה קול קצת
עבה מהסגריות,טענה שהפסיקה בישראל ,אבל אין לטעות 100 אחוז אשה בכל רמ"ח איבריה)
והיא עלתה לאוטו החמיאה לי על גופי השרירי והגדול
חנינו במקום שקט,הכסף עבר אליה
שאלה אם אני רוצה מקדימה או מאחורה,אמרתי לה מאחורה,שם הרבה יותר מרווח ונוח
פרסתי סדין על המושבים וכרית,וכאשר אני יושב לידה אני מגלה בחורה מאוד מושכת ומיוחדת,מסתכל לה בעיניים הירוקות היפות שלה
נותן לה קצת קומפלימנטים,בשביל ההרגשה הטובה וגם כי מגיעה לה
היא מורידה לאט לאט את החולצה אני נפעם מכל החבילה,מלטף את פניה הענוגות
ומקרב אליה את שפתי ורואה שגם אני מוצא חן בעיניה
מתחיל בנשיקות קטנות על השפתיים אשר עד מהרה הפכו להיות צרפתיות חושניות ועמוקות פשוט תענוג
תוך כדי היא מורידה את החזיה ואת הטייץ הפרחוני וחושפת חוטיני שחור ,ולעיני נגלה חזה בינוני מדהים ביופיו,אני מתחיל ללקק את
פטמותיה ולינוק את שדיה
במשך מספר דקות,לאחר מכן שולח יד לחוטיני ומתחיל לשפשף אח"כ הורידה תחתון,ואז נגלה לעיני כוס יפיפה חלק ומריח טוב
ביקשתי ממנה שתשכב על הגב, בהתחלה רצתה שאני אשכב והיא תלביש קונדם סימן לתקתוק.
הגוף ובשילוב עם הפנים המיוחדות שלה נתנו את אותתיהם,והתחלתי לרדת לה,כאשר היא מעלה את הרגלים למעלה ולעתים גם
פותחת מתחיל מהדגדגן,הלא הוא הכפתור של האישה אשר מפעיל ומעצים את תחושותיה והרגשותיה
לא פוסח גם על שפתותיה הפנימיות עם לשון ארוכה מעביר כמה ו'ישים ומתמוגג מאיך שהיא גונחת ונהנת ומרגיש שהיא מתפתלת
וגומרת(דחפה לי את הראש פנימה)
אוחח איזה כוס טעים בטעם של תות פשוט תענוגג
מתעכב שם במשך כ 2 דקות עולה חזרה לעבר 2 שדי הזהב שלה
ומצרפת אותה שוב,הרגשתי ברגע שנסתי להחדיר בעדינות אצבע,שלא אוהבת הפסקתי,הורתה לי לשבת,הוציה קונדום,פתחה את
האריזה והחלה במציצה בהתחלה הורגשו קצת שיניים לאחר מכן כבר לא,מוצצת בקצב מהיר ואז מאט אותה קצת ומבקש יותר
בעדינות כרסטינה מיד מבינה ומאטה את הקצב ,אני אוהב מציצות עדינות בשילוב עם ערגליות
שמוליק קורא לי שהוא תכף עומד להתפוצץ כמו הר געש פעיל ,ואני מעדכן אותה,ששמוליק קורא לה והיא צוחקת
נשכבת על הגב ואני חודר אליה במסיונרית,כוס צר ובפנים מגע נעים כמשי אשר עוטף אותך בחום
מתחיל לפמפמם אותה במשך מספר דקות בשילוב עם נשיקות צרפתיות וגניחות אמתיות עד לפרוץ זרם אדיר אשר ממלא את הקונדום
בכל טוב,מורידה את הקונדום לאט לאט ומנגבת עם מגבונים ,מתלבשים מחזיר אותה לבסיס האם
קיוותי להיות הלקוח האחרון אשר מרוויח בדר"כ הכי בגדול מבחינת הזמן,אממ לפתע אחרי דקה,ניגשת חזרה לרכב,ושואלת אם אני
יכול להקפיץ אותה הביתה כיון שיש מלא משטרות ,ואני נעתר ברצון..בדרך מדברים היא מספרת לי על חייה(כיון שאני מכבד אותה,לא אוכל לספר)
סיפרה שבאה לכאן למספר ימים ואולי תחזור שוב באוקטובר
לסיכום:
קרסטינה בחורה יפה ומקסימה ליברלית ויחסית סבלנית ולא לחוצה כמו כמה בחורות שיצא לי להכיר במהלך 15 שנות נסיוני
מראה חיצוני: 8.5
גובה:175
שירות: 9
תעריף:200 ש"ח
ימים ושעות פעילות משתנים
אני רוצה מכאן לאחל שנה טובה בריאה ופוריה לכל חברי הפורום היקרים
פנינו מועדות לאן,פנינו מועדות לתל-ברוך אזור הקוקוסים
בכביש של גלילות,חיפשתי את אנג'לינה ולצערי לא יצא לי לראות אותה
שוב פעם סיבוב,ליד הפניה ימינה ולא מצאתיה
ממשיך למנדרין,בפניה שמאלה מדרום לרחבה
עמדה רוסיה ניראת סביר קצת מלאה תחת גדול(לטעמי) שיער שחור חלק אסוף לקוקו בערך בת 30-35
היו שם מלא בני נוער,וחלק מאנשים אשר חוזרים מהים מסתבר גם בשעה 1:00 בלילה
עושה רונדלים שם ברחבה מרחוק אני רואה 3 מכוניות מתוכם 2 עם אורות דלוקים,ישר זהתי שהם ממתינים בדריכות לרכב השלישי
כאשר חזרתי לאיפה שהרוסיה עמדה כבר נעלמה
עולה לרחבה הצפונית,נצפו מספר קוקס,חוזר חזרה
איך שאני מגיע אני רואה בחורה עם טייץ גבוהה רזה יוצאת בדיוק מרכב(בדיוק המזל שלי) ,כאשר היא מתקרבת אני קורא לה לבוא
'Come Here'
ומבחין בעיניים הירוקות שלה,ושיער גלי בצבע שטיני
מיד ידעתי שלא טעיתי והעלמה המדוברת היא לא אחרת מאשר כרסטינה
מה אני אגיד לכם חברים יש לה יופי בהחלט מיוחד,ולא שגרתי,ציינה בפני שזה 200 אמרתי לה,אני יודע אין שום בעיה(יש לה קול קצת
עבה מהסגריות,טענה שהפסיקה בישראל ,אבל אין לטעות 100 אחוז אשה בכל רמ"ח איבריה)
והיא עלתה לאוטו החמיאה לי על גופי השרירי והגדול
חנינו במקום שקט,הכסף עבר אליה
שאלה אם אני רוצה מקדימה או מאחורה,אמרתי לה מאחורה,שם הרבה יותר מרווח ונוח
פרסתי סדין על המושבים וכרית,וכאשר אני יושב לידה אני מגלה בחורה מאוד מושכת ומיוחדת,מסתכל לה בעיניים הירוקות היפות שלה
נותן לה קצת קומפלימנטים,בשביל ההרגשה הטובה וגם כי מגיעה לה
היא מורידה לאט לאט את החולצה אני נפעם מכל החבילה,מלטף את פניה הענוגות
ומקרב אליה את שפתי ורואה שגם אני מוצא חן בעיניה
מתחיל בנשיקות קטנות על השפתיים אשר עד מהרה הפכו להיות צרפתיות חושניות ועמוקות פשוט תענוג

תוך כדי היא מורידה את החזיה ואת הטייץ הפרחוני וחושפת חוטיני שחור ,ולעיני נגלה חזה בינוני מדהים ביופיו,אני מתחיל ללקק את
פטמותיה ולינוק את שדיה
במשך מספר דקות,לאחר מכן שולח יד לחוטיני ומתחיל לשפשף אח"כ הורידה תחתון,ואז נגלה לעיני כוס יפיפה חלק ומריח טוב
ביקשתי ממנה שתשכב על הגב, בהתחלה רצתה שאני אשכב והיא תלביש קונדם סימן לתקתוק.
הגוף ובשילוב עם הפנים המיוחדות שלה נתנו את אותתיהם,והתחלתי לרדת לה,כאשר היא מעלה את הרגלים למעלה ולעתים גם
פותחת מתחיל מהדגדגן,הלא הוא הכפתור של האישה אשר מפעיל ומעצים את תחושותיה והרגשותיה
לא פוסח גם על שפתותיה הפנימיות עם לשון ארוכה מעביר כמה ו'ישים ומתמוגג מאיך שהיא גונחת ונהנת ומרגיש שהיא מתפתלת
וגומרת(דחפה לי את הראש פנימה)
אוחח איזה כוס טעים בטעם של תות פשוט תענוגג

מתעכב שם במשך כ 2 דקות עולה חזרה לעבר 2 שדי הזהב שלה
ומצרפת אותה שוב,הרגשתי ברגע שנסתי להחדיר בעדינות אצבע,שלא אוהבת הפסקתי,הורתה לי לשבת,הוציה קונדום,פתחה את
האריזה והחלה במציצה בהתחלה הורגשו קצת שיניים לאחר מכן כבר לא,מוצצת בקצב מהיר ואז מאט אותה קצת ומבקש יותר
בעדינות כרסטינה מיד מבינה ומאטה את הקצב ,אני אוהב מציצות עדינות בשילוב עם ערגליות
שמוליק קורא לי שהוא תכף עומד להתפוצץ כמו הר געש פעיל ,ואני מעדכן אותה,ששמוליק קורא לה והיא צוחקת

נשכבת על הגב ואני חודר אליה במסיונרית,כוס צר ובפנים מגע נעים כמשי אשר עוטף אותך בחום
מתחיל לפמפמם אותה במשך מספר דקות בשילוב עם נשיקות צרפתיות וגניחות אמתיות עד לפרוץ זרם אדיר אשר ממלא את הקונדום
בכל טוב,מורידה את הקונדום לאט לאט ומנגבת עם מגבונים ,מתלבשים מחזיר אותה לבסיס האם
קיוותי להיות הלקוח האחרון אשר מרוויח בדר"כ הכי בגדול מבחינת הזמן,אממ לפתע אחרי דקה,ניגשת חזרה לרכב,ושואלת אם אני
יכול להקפיץ אותה הביתה כיון שיש מלא משטרות ,ואני נעתר ברצון..בדרך מדברים היא מספרת לי על חייה(כיון שאני מכבד אותה,לא אוכל לספר)
סיפרה שבאה לכאן למספר ימים ואולי תחזור שוב באוקטובר
לסיכום:
קרסטינה בחורה יפה ומקסימה ליברלית ויחסית סבלנית ולא לחוצה כמו כמה בחורות שיצא לי להכיר במהלך 15 שנות נסיוני
מראה חיצוני: 8.5
גובה:175
שירות: 9
תעריף:200 ש"ח
ימים ושעות פעילות משתנים
אני רוצה מכאן לאחל שנה טובה בריאה ופוריה לכל חברי הפורום היקרים

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
בינגו ושמו כריסטינה
10יופי של דיווח סופרמן,
מה שאני אוהב אצלך שאתה יסודי בכתיבתך ואינך חוסך במילים כך שחוץ מהסיפור עצמו אתה יודע גם להתעכב
על הפרטים הקטנים מה שבהחלט מכניס עניין וצבע וגורם לדיווח להיות מרתק מעניין ומהנה.
תודה על הדיווח המושקע,
חג שמח ושנה טובה גם לך.
מה שאני אוהב אצלך שאתה יסודי בכתיבתך ואינך חוסך במילים כך שחוץ מהסיפור עצמו אתה יודע גם להתעכב
על הפרטים הקטנים מה שבהחלט מכניס עניין וצבע וגורם לדיווח להיות מרתק מעניין ומהנה.
תודה על הדיווח המושקע,
חג שמח ושנה טובה גם לך.