אחרי שהצלחתי למצוא את העלמה המדוברת לא פעם אחת השבוע אלה פעמיים החלטתי לצרף את החוויה שלי עימה.
יום שלישי החלטתי לצאת לצייד במקומות המוכרים במחשבה שיש כמה עלמות שלא באות בקביעות יחפשו השלמה לחג הקרב.
מגיע לרצועת השנאז בסביבות 9, סיבוב קליל עד השעה 10 שלא העלה כלום פתאום ניתקלתי במי שלפי התיאור שלכם בבליסמה הילדה עם החצי ראש מגולח שהציע משהו שונה מהתפריט הרגיל מציצה ב 50 כול החבילה ב 100.
לאחר מכן החלטתי לנסות למצוא את הבחורה המדוברת שכולם מחפשים ולא מוצאים .
מגיע למקום שחברי הפורום הזכירו והופ איך שאני מגיע רואה את העלמה עולה לרכב החלטתי לחכות מעט ברכב אחרי 20 דקות היא חזרה.
מכיוון שזו הפעם הראשונה אני נתקל בה נותן לה להוביל תבחרי את מקום איפה שהכי נוח לך והון עובר לשלטון,
מכייון שהייתי אחרי פריקת הקנה לפני זמן לא רב הייתי נינוח ורגוע .
עוברים למושב האחורי כמה דקות של משחק מקדים מה שיפה אצלה לא עושה עניין ישר מורידה את כול הבגדים לגמרי לא כמו שחלק מבנות הרחוב עושות מורידות מכנס חצי אוו חולצה מקפולות מעל החזה .
לאחר מספר דקות של מציצה חשופה שכללה שליקת אשכים ללא כול בקשה מיצידי, ולגבי כול מי שוואל אותי בפרטי כן אפשרלהחליק אצבעות פנימה בלי שום בעיה.
לאחר מספר דקות של מציצה חשופה שואלת איך אני רוצה להמשיך עניתי בשאלה מתחמקת איל שנוח לך ,
עוברים למסיונרית לאחר כמעט 10 דקות שאלה אותי אם אני רוצה לגמור לה בפהת קשה לסרב להצעה כזו לאחר זמן קצר מאוד של שליקת אשכים וליקוקים ומציצות עד לגמירה המיוחלת בין שפתיה .
כול האקט עימה לקחת כמעט חצי שעה מהרגע שאספתי ותה ועד שהחזרתי אותה.