בחיים האמיתיים אתה בן אדם ישר הגון ורגיש?
ואתה מעיד זאת על עצמך?
אז אני חותך את הקוץ השמאלי שלי אם אתה בן אדם הגון.
בוא ואעודד אותך קצת: המון משתמשים שיקראו את ההודעה שלי יגידו לעצמם שאני סתם חרא שנטפל לבחור קצת מאוהב.
אבל מה לעשות שאני לא אוכל את ההצגה של הישר וההגון? מה לעשות שאני קולט מניפולטיביים בצ'יק?
הפיאסקו עם הגילוי שהיו לך בפורום שלושה יוזרים כבר מאחורינו.
מה זה לימד אותנו עלייך? שאתה לא ממש ישר והגון - אבל מילא, לא יחצנת איתם וזה לא יותר מדי פגע במישהו (זה היה הזוי ופגע בעיקר בך).
לא לגמרי פסלתי אותך בתור אדם לאחר המקרה - אבל כן פסלתי אותך בעקבות מה שעשית אחרי הגילוי הזה.
אתה וסופרמן תמיד היית חברים - סופרמן יצא להגנתך בפורום ואתה בתורך עשית זאת עבורו (עם שלושת הניקים שלך).
אין צורך להביא ציטוטים - אני יכול להביא בשניות, אבל אתה (ואני מתאר לעצמי שרוב המשתמשים) יודעים על מה אני מדבר.
בחיים הזיוני שכל שלו והשאלות הבלתי נגמרות שלו לא הפריעו לך ומעולם לא הקנטת אותו (להיפך).
אבל ברגע שנקלעת לעסק הביש בפורום - התהפכת על סופרמן בשניות.
בלי לחשוב פעמיים, בלי למצמץ - מכרת אותו.
וכל זאת למה? כי חשבת שזאת הדרך לשקם את מעמדך בפורם ולצאת מהברוך המביך שנקלעת אליו (וזאת ממש לא הדרך).
חשבת למצוא חן - חשבת לעצמך שלהתחיל להסתלבט על קומיקס ישקם את מעמדך וישכיח את השטות המפגרת שעשית.
ואני מדבר על זה:
[QUOTE=H r m a n y]ברשותכם אקדים פה תגובה של עוד חבר יקר ששמו מתחיל במגיב האחרון.
איך נראת שמנה או רזה? איזה עיניים? איזה שיער? היה לה אודם? היה לה ציפורניים? מיתנשקת? מה הגובה שלה? נותת להחדיר אצבעות לכוס? מעשנת?
חאלללללללללללללס קומיקס אתה הולך להיתפרקות של כמה דקות לא להיתחתן עימה!!![/QUOTE]
איך נראת שמנה או רזה? איזה עיניים? איזה שיער? היה לה אודם? היה לה ציפורניים? מיתנשקת? מה הגובה שלה? נותת להחדיר אצבעות לכוס? מעשנת?
חאלללללללללללללס קומיקס אתה הולך להיתפרקות של כמה דקות לא להיתחתן עימה!!![/QUOTE]
(בחיים גם לא כינית אותו קומיקס לפני ההודעה הזאת).
יודע מה? ראיתי את זה ונגעלתי!
אומר הרבה עליך ואיזה מין בן אדם אתה (גם בחיים האמיתיים).
אז את ההצגות של ישר הגון וטוב לב - תמכור לאחרים, כי אני לא קונה את זה.