היום בבוקר צפיתי בתוכנית בוקר בבית חולים תוך המתנה לרופא למשהו שגרתי.
פתאום היה ראיון עם מיקי קם וחברים מצאתי את הכפילה של הבחורה בעלת השרשור הזה אם אתם מחפשים משהי שדומה לה אז מיקי קם היא הרבה יותר מירדנה ארזי רק ממה שאני זוכר למיקי קם יש חזה גדול אז באזור החזה אין מה לצפות לחזה גדול אבל הפנים די דומה אז מהיום אפשר להחליף למיקי קם במקום ירדנה ארזי :)
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
82איך מיקי קם 2 מטר גובה??? איך???
איך מיקי קם עם עור בהיר חזה גדול ותספורת קארה שמזכירה את התספורת של פלתיאל מהצריף של תמרי???
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
83מישהו היה איתה ויודע אם היא מוכנה לאנאלי?
ממה שהבנתי כשהאצבע של אחד החברים הייתה תחובה עמוק מדיי היא ביקשה שייסע רוורס :)
השאלה היא האם היא מוכנה למשהו אחר אחר בחור החמים מלבד אצבעות??
מישהו ביתק את רקטומה?
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
84הייתי אצלה אתמול ובסלון היא החליפה את הטלוויזיה האמריקאית בגדול של טנק שרמן ב LCD 50 אינץ פלוס.
כנראה שאני עשיתי לה רק טוב מהביקור הראשון... 

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
86טוב, תודה למי שהעביר לי את המספר בפרטי
ביקרתי את הגברת היום, נמצאת בז'בוטינסקי/רמז
תיאום הזמן איתה היה בסדר גמור והגעתי בשעה הנקובה(שעות הצהריים)
מצא חן בעיניי מה שראיתי כשפתחה את הדלת, ואכן דירה מאד מושקעת עד רמת האריחים בחדר האמבטיה
ירדנה עצמה(לא שאלתי לשמה) לבשה כותנת סקסית שכזו, מעין בייבי דול
יש לה פנים נאות, לפי דעתי נושקת ל60, ואכן ירכיים רחבות ביחס לשאר הגוף :)
הגעתי מקולח אז ויתרתי על מקלחת, התפשטתי ונשכבתי על המיטה
היא התפשטה גם כן, מי שאמר שאין לה חזה משקר. יש לה, הוא לא כזה אטרקטיבי, בינוני ולא הכי מוצק
התחילה בכך שנשכבה מעליי, נישקה אותי עם הלשון ואז ירדה להתעסק לי בפיטמות
מהר מאד ירדה למטה והתחילה בליקוקי ביצים וזין וככה היא התגרתה בי עד שהכניסה אותו לפה
הגברת יודעת את העבודה! היא לא יכולה להכניס את הזין כולו אז היא מחפה על זה יפה מאד עם עבודת יד
מידי פעם היא משתדלת ודוחפת אותו עמוק לפה, עושה את זה בהפתעה :)
פה ושם מורגשות שיניים, אבל לא משהו שמעכיר על המציצה לטעמי
המגע שלה נעים והחלטתי אחרי כמה דקות ארוכות של מציצה מושקעת וליקוקים שבא לי לזיין אותה
טעות..
הלבישה קונדום, נשכבה על הגב וחדרתי
הסרחון שיצא משם!!!
אוף..הוריד לי את החשק מיד!
אחרי דקה שתיים אמרתי לה שאני לא מסוגל יותר ושנחזור למציצה
היא נענתה עם חיוך
חזרה למצוץ, לקח לה קצת זמן אבל היא העמידה אותו שוב ומשם לא לקח הרבה זמן עד לגמירה החזקה
לא בלעה, הלכה, ירקה וצחצחה שיניים :)
150 שקלים הושארו על השידה עם המראה, 40 דקות על השעון
ואיך שסיימתי להתלבש ועמדתי ללכת היא החליטה שעכשיו היא מתחילה לחפור
"מה אתה עושה?" "מאיפה?"
סיפרה לי שהיא מתעסקת בעוד כמה דברים(לא רלוונטי)
סיפרה לי שזו הייתה רק טעימה ובפעמים הבאות אני אזכה ליותר(גם כן לא רלוונטי-אני לא מתכוון לחזור)
סך הכל מציצה באמת מושקעת, כמו גם הדירה..
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
87[QUOTE=סימפטי]
מוזר. אני גם הייתי אצלה אתמול (גם בצהריים) ועשיתי אותה בדוגי ולא הרחתי כלום, וברוך השם יש לי חוש ריח של רועה גרמני. להיפך, היה לה ריח מאוד נעים ובכלל עשתה עליי רושם של מישהי מאוד אסטטית.
אגב, גם לי אמרה שהמפגש הוא רק טעימה ושתפנק כמו שצריך בפעם הבאה וזה בגלל שהיתה צריכה להיפגש עם אחותה שהתקשרה כמה פעמים בזמן שהותי שם. לא יודע אם זה תרגיל שהיא עושה לכולם אבל באותו הרגע האמנתי לה.
בקצרה על החוויה:
מציצה טובה מאוד, מרגישים שהיא אוהבת לרדת. הפריע לי רק הקטע שהיא מושכת את הזין לכיוון הנגדי ממש בחוזקה. מישהו כבר הזכיר את זה לפני. אבל מה שטוב בה זה שהיא ממש קשובה אז פשוט צריך לבקש שתרפה קצת. אני אישית גם לא אוהב כשהבחורה נעזרת עם היד לכל אורך הזין עד למעלה כי אני מאוד רגיש שם.
הרבה דיברו על המציצה המשובחת שלה אבל כמעט ולא דובר על החור הצר והמדהים שלה! אני החזקתי מעמד לא יותר מחצי דקה מרגע החדירה, וזה אחרי 20 דקות של ירידה שבמהלכה לא הייתי אפילו קרוב לגמירה.
אז למי היא דומה בפנים... אני מסכים עם ההשוואה למיקי קם, במיוחד בתמונה הזאת:

הלבישה קונדום, נשכבה על הגב וחדרתי
הסרחון שיצא משם!!!
אוף..הוריד לי את החשק מיד!
[/QUOTE]מוזר. אני גם הייתי אצלה אתמול (גם בצהריים) ועשיתי אותה בדוגי ולא הרחתי כלום, וברוך השם יש לי חוש ריח של רועה גרמני. להיפך, היה לה ריח מאוד נעים ובכלל עשתה עליי רושם של מישהי מאוד אסטטית.
אגב, גם לי אמרה שהמפגש הוא רק טעימה ושתפנק כמו שצריך בפעם הבאה וזה בגלל שהיתה צריכה להיפגש עם אחותה שהתקשרה כמה פעמים בזמן שהותי שם. לא יודע אם זה תרגיל שהיא עושה לכולם אבל באותו הרגע האמנתי לה.
בקצרה על החוויה:
מציצה טובה מאוד, מרגישים שהיא אוהבת לרדת. הפריע לי רק הקטע שהיא מושכת את הזין לכיוון הנגדי ממש בחוזקה. מישהו כבר הזכיר את זה לפני. אבל מה שטוב בה זה שהיא ממש קשובה אז פשוט צריך לבקש שתרפה קצת. אני אישית גם לא אוהב כשהבחורה נעזרת עם היד לכל אורך הזין עד למעלה כי אני מאוד רגיש שם.
הרבה דיברו על המציצה המשובחת שלה אבל כמעט ולא דובר על החור הצר והמדהים שלה! אני החזקתי מעמד לא יותר מחצי דקה מרגע החדירה, וזה אחרי 20 דקות של ירידה שבמהלכה לא הייתי אפילו קרוב לגמירה.
אז למי היא דומה בפנים... אני מסכים עם ההשוואה למיקי קם, במיוחד בתמונה הזאת:

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
90שלום לכולם!!!
אני מוסר שדיווח שני על הגב' ארזי .
אתמול בצהריים הייתי אצלה. תמיד בפגישה שניה + שמים לב לדברים מסוימים שלא שמנו לב לפני כן עקב התרגשות/חרמנות וכו'.
UMA 2013-11-04 20:42:23
אני מוסר שדיווח שני על הגב' ארזי .
אתמול בצהריים הייתי אצלה. תמיד בפגישה שניה + שמים לב לדברים מסוימים שלא שמנו לב לפני כן עקב התרגשות/חרמנות וכו'.
למרות זאת, אני חוזר ועומד על דעתי על מה כתבתי למעלה עליה לפני כשבוע.
מדובר בבחורה נאה יחסית, בת 50+-
התמונה שצירפתי היתה רק להמחשה. היא מזכירה אותה וכמובן שהבחורה שבתמונה יותר כוסית, אבל בכל זאת מזכירה. אולי היא מעין גירסה מבוגרת יותר של דפנה דקל. בכל מקרה אני לא הצלחתי למצוא דמיון (אפילו לא מעורפל) למיקי קם.
כמה שמיקי קם משעשעת, המראה שלה משדר קור - ואלו סיגל חייכנית וחמימה בובן המחרמן של המילה (לא במובן של הדודה מנתניה).
אני לא זהיתי ריח לא טוב מאיזה נקב. היפך הבחורה אסתתית למדיי.
אני חוזר ומדגיש, כי יש לה יכולת מציצה מאוד טובה עם גמירה בפה.
. אתמול באיזה שלב של המציצה היא שאלה אם להלביש גומי ולחדור או להמשיך ולגמור בפה. העדפתי לגמור בפה והיא אמרה יופי, כי היא מעדיפה תמיד למצוץ. וזה נכון, היא עושדה זאת עם 100% תשומת לב ושקדנות. חלק נכבד מזמן המציצה (בחלק הראשון) היא עושה את הכל לאט ובסבלנות עם עיניים סגורות - וזה ניראה כאילו היא באמצע מדיטציה ונהנית מהפוזה.

בניגוד חלקי למה שנכתב, אני לא חושב שהיא חופרת, בסך הכל קצת לפני וקצת אחרי יש סמול טוק קטן כמו אצל הספרית שלך.
לטעמי - היא עיסקה מעניינת ובמחיר שווה לכל נפש בדירה מטופחת במקום לשלם מחיר דומה בחור של דרום ת"א.