כ ג'סיקה מרחוב לבנדה - דף 6 - סקס אדיר

ג'סיקה מרחוב לבנדה

55
טוב, הייתי אצלה.
לא טסה לחו"ל ולא בטיח. גם לי היא אמרה שהיא טסה חזרה בעוד שבועיים- נראה לי חארטה.
איך אמר פעם מישהו חכם? אם העסק עובד טוב, אז למה להפסיק?

לגבי האקט עצמו - בחורה מאוד מסורה. לא באה בתלונות כמעט על כלום. מתנשקת טוב מאוד. בת 22 אמרה לי.

מצד שני - היא לא כזאת יפה כמו שאנשים כאן תיארו אותה. גוף טוב של בחורה עם גנים רוסיים. הגוף פצצה, הפנים סבירות אבל לא יוצאות מגדר הרגיל. יש הרבה מאוד ישראליות שיש להם פנים יותר יפות.

אצלי היא דווקא חייכה לא מעט אבל הייתה מאוד מאוד מאוד קרה (כן, אפשר לחייך ולהיות קר ביחד).

קבעתי איתה לשעה עם 2 אקטים (500 ש"ח), התחלנו במציצה חשופה כולל רימינג משובח ושאיבת ביצים. אחרי בערך חצי שעה של התמזמזות ומציצה טובה גמרתי לה בפה.
אחרי שגמרתי לה בפה לקח לה איזה 5 דקות להתאושש - היא נחנקה וכמעט הקיאה מבולבל. אני לא יודע למה.
היא הרשתה לי לרדת לה ("LITTLE BIT") - אבל איבר המין שלה היה מלוח באופן חשוד והפסקתי אחרי 5 שניות. גם היא הופתעה.

אחרי חצי שעה הבנתי שעוד חצי שעה איתה לא תיתן לי עוד משהו מיוחד וחתכתי אחרי 35 דקות - כמובן שקיבלתי 150 ש"ח בחזרה.

מבחינת המראה והמיקום שלה היא מאוד הזכירה לי את שירה הדוגמנית (שכבר לא עובדת).

בזמנו שירה והשותפה שלה קיבלו לקוחות בדירתן במרחק יריקה מהיכן שג'סיקה מקבלת.
אבל ממש אין מה להשוות...

האם אחזור? בוודאי שלא. במחיר הזה אפשר לקבל עיסוי מעולה, 2 גמירות ועוד תישאר עם עודף (נכון, בלי מציצה ובלי GFE).

wow2014-01-26 19:27:28

ג'סיקה מרחוב לבנדה

57
הייתי אצל הבחורה אחרי תיאום עם הפקידה...הבחורה אכן נראת צעירה סלבית רגילה לא יפה במיוחד ולא מיוחדת בשום אופן.
מעבר לזה לא ראיתי, את הסלקציה בכניסה לא עברתי...אנחנו דוברים שפה משותפת ועל כן נפסלתי כועס בגלל סיבה זו.

מסתבר שעדיף לדבר אנגלית או עברית ועדיף שלא יבינו אותך
"ישראלים" תהנו...אני אישית לא ממליץ רק מהמראה.

.You so need a Daddy, little girl

ג'סיקה מרחוב לבנדה

58
היה לי גם קטע מאוד מוזר איתה. הגעתי אליה , שילמתי, דיברנו כמה דקות הכל היה בסדר ואז עברתי איתה לרוסית והיא שאלה אותי " למה לא אמרת שאתה דובר רוסית- אני לא עובדת עם רוסים". לקחתי את הכסף והלכתי עצבני :)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”