התמונות אמיתיות כן
ג'ני - תאגיד בת ימי
13היום ביקרתי אצל הגברת בשנית :)
בשבוע האחרון החליפה מקום, קצת בעיה במציאת חניה אבל הדירה יותר גדולה והכי חשוב - המיטה לא חורקת !!! חחחח
שוב תענוג גדול אצלה :) ושוב אציין את הGFE המעולה, הרימינג והמציצה הרטובה !
תהנו !
ג'ני - תאגיד בת ימי
14שלום ידידים! הייתי עם גברת לפני כמה ימים ורוצה כצד לספר לכם . הגעתי בשעות הערב מאוחרות היה לי מאוד קשה למצאו חנייה בסוף מצתי חנייה במרחק קילומטר הגעתי לדירה התקשרתי לפקידה הסבירה לי איך לעלות לדירה הייתי מאוד עייף את אמת כבר לא היה לי חשק אבל אמרתי עם אני כבר כן לפחוד אכנס לראות את בחורה. עליתי הבחורה פתחה דלת WOW היא ממש מקסימה לטעמי בחורה בגובה 1.65 גוף פשוט סופר פרופורציונלי שער צבוע בהיר ועיניים חומות זה פשוט הורס אותי היא נראית הרבה יותר יפה ממה שראוים בתמונות . כצד ליטופים ונכנסתי במקלחת בית נקי מסודר יש מים חמים מה שאני אוהב בקיצור יצאתי התחלתי למזמז אותה היא נותנת הרגשה טובה וזורמת עור חלק בחורה סופר נקיא כף לגעת לנשק וללקק היא התחילה לנשק ובכל הגוף ולאט לאט ירדה ללקק ביצים רצתה לעשות רימינג אבל אני לא אוהב אז כוונתי אותה לזין היא התחילה למצוץ תקשיבו טוב (למצוץ ) דבר כזה לא חוזר פעמיים בחיים אז תפסתי אותה 69 עד שגמרתי
bent 2014-01-27 06:51:46
וגמרתי . שורה תחתונה יקרה ! אבל יש התמורה!
ג'ני - תאגיד בת ימי
16שלום לכולם
כמו שאמרתי, אני חדש, אבל ותיק בפורום כקורא סמוי ומכיר ׳כמעט׳ את כל הנפשות הפועלות.
כמו שגם הבטחתי בהודעה קודמת שלי, באתי לעבוד, לתרום לפורום ולשתף חוויות.
הנה הראשונה:
הגעתי אליה דרך הודעה של חבר פורום לגבי נערה אחרת (סוניה) טלפון: 052-2390375
הפקידה ענתה, מאוד נחמדה וסבלנית, הסבירה שסוניה עובדת רק מחר, והציעה אלטרנטיבה - ג׳ני.
מדובר בבחורה בלונדינית (גוונים) בת 22 (כך נאמר לי בטלפון, אך כשקישקשנו אח״כ אמרה שהיא בת 24, קלטה ש׳התלבלבה׳ ותיקנה ל״22״ כשהיא נבוכה ומצחקקת).
גוף חטוב, לא רזה (וזה חשוב).
חזה בינוני בצורת אגס (רך לאללה) ופטמות פרופורציונאליות.
כוס מגולח, צר ומריח מעולה.
מחיר -500 ₪ לשעה, שני אקטים, מציצה בלי (היא שואלת אם רוצים גומי) וגמירה בפה.
(יש לי בעיה עקרונית עם תג המחיר ״500״ אז התמקחתי בנעימות עם הפקידה והיא הציעה 400 ₪ ל40 דקות והסכמתי).
קבענו שעה, הפקידה כיוונה אותי לרח׳ זמנהוף, הגעתי, היא התקשרה לוודא שהבחורה פנויה ואישרה לי לעלות.
את הדלת פתחה לי ג׳ני עם חלוק קצר כהה, חזיה ותחתונים תואמים ועצרה לי את הלב, היה זה הימור וקרה שהתאכזבתי, מאוד חששתי וכל חדשותי התבדו, היא בחורה נאה ביותר, קטנה חמודה ונעימה מאוד.
היא דוברת רוסית ואנגלית בסיסית בלבד, תקשרנו סבבה.
הדירה עצמה מחולקת ל2 יח׳, היחידה של ג׳ני מרוהטת בצורה ספרטנית, יעילה, דירה משופצת כחדשה, מאוד נקייה. (היא פריקית נקיון ומקפידה שתוריד נעליים בכניסה).
הכסף החליף ידיים, נכנסנו לחדר השינה, היא הציעה לי להתקלח, אמרתי לה שבאתי מקולח מהבית, התפשטתי ונשכבתי.
היא הורידה את החלוק, נשארה בחזיה ותחתונים, גהרה מעליי והתחילה לנשק אותי בשפתיים, בצוואר והחלה יורדת אט אט מטה.
הגוף שלה רך מאוד ונעים, היא מריחה טוב לאללה, ניכר שמדובר בבחורה אסטטית שמשקיעה בעצמה.
היא החלה ללקק את איזור הביצים, לאט ובחושניות, הלשון השובבה שלה ריפרפה וליקלקה, היא יודעת את העבודה.
ירדה מעט דרומה (לא מספיק דרומה לרימינג למתעניינים) אבל התפזרה בכל האיזור, נישקה וליקקה ושלקה ומה לא..
אחרי כמה דקות טובות כאלה, היא לקחה אותי בפה שלה, (הציעה גומי, סירבתי) לאט ובעדינות היא החלה מוצצת, משחקת עם השפתיים שלה והלשון,
יורדת עמוק עמוק, האף שלה אפילו נגע לי בגוף.
היא החלה להגביר את הקצב ולהיאנח, אני מניח שהיא רצתה שאגמור מוקדם בכדי להספיק פעם נוספת במסגרת הזמן כמובטח, אך איש של גמירה אחת אנוכי ולכן משכתי אותה אליי בעדינות והשכבתי אותה על הגב.
התחלתי לנשק אותה חזרה, בשפתיים, בצוואר, בגוף, הורדתי לה את החזייה (ביד אחת בנסיון ראשון - יאי) ונתגלה לפני החזה הרך שלה, עוד נשיקות בחזה, פינוקים לפיטמות, והיא עוצמת עיניים, נאנחת ועושה רושם שאני זה שצריך לקבל פה כסף.
ליטפתי לה את הפופיק (עגיל) ות הרגליים (רגישה לדגדוגים) העברתי את אצבעותי מעל התחתונים והיא מדרבנת אותי להמשיך.
הורדתי לה את התחתונים, מגולחת, שפתיים משורטטות, כבר רטובה, ליטפתי לה את הדגדגן בעדינות (היא אוהבת) וניסיתי להחדיר אצבע בעדינות (לא אוהבת).
כשהרגשתי מוכן היא שמה עלי גומי והופ אני בפנים, נעים ביחד, תרתי משמע, כשהרגשתי שאני כבר לא יכול, חדלתי, עברנו ל69, הורידה את הגומי והתחילה למצוץ, בשלב הזה, היא פתוחה לפני, מ״מ מהפנים שלי, נראית מעולה, מריחה כמו גן עדן, אבל לא יכולתי להביא עצמי לרדת לה, אני מניח שמי שבעניין הזה יוכל לעשות זאת בכיף מבחינתה.
היא החלה מגבירה את הקצב, נאנחת, מכניסה אותי עד הסוף, עד שכבר לא יכולתי יותר וגמרתי לה בעומק הפה, היא המשיכה למצוץ, הפעם לאט לאט, משגעת אותי, כולי צמרמורות.
היא קמה לשירותים (לא בולעת) ושטפה את עצמה במקלחת, נותרו כ5 דקות על השעון.
היא התלבשה (תחתונים, חזיה, חלוק) והתיישבה לצידי. הציעה לי להתקלח, אמרתי לה שאתקלח כבר בבית, אז היא נגבה אותי היטב במגבונים.
התלבשתי, שוחחנו קצת, היא מאוקראינה, כחודש בארץ, לא אוהבת את האוכלוסיה המבוגרת בבת ים, אוהבת לצאת ולבלות, באה לעשות קצת כסף ולחזור הביתה.
אמרה לי שאני חמוד, הייתי שבוי שלה גם בלי זה, אמרתי לה שהיא חמודה בחזרה, צחקנו, שאלה אם אבוא שוב, עניתי שבהחלט יש מצב, התחבקנו ונפרדנו בנשיקה.
היה כיף לאללה.
מאחל גם לכם, ואם אתם הולכים אליה, תהיו נחמדים, בחייאת (-:
UMA 2014-02-06 00:22:02
כמו שאמרתי, אני חדש, אבל ותיק בפורום כקורא סמוי ומכיר ׳כמעט׳ את כל הנפשות הפועלות.
כמו שגם הבטחתי בהודעה קודמת שלי, באתי לעבוד, לתרום לפורום ולשתף חוויות.
הנה הראשונה:
הגעתי אליה דרך הודעה של חבר פורום לגבי נערה אחרת (סוניה) טלפון: 052-2390375
הפקידה ענתה, מאוד נחמדה וסבלנית, הסבירה שסוניה עובדת רק מחר, והציעה אלטרנטיבה - ג׳ני.
מדובר בבחורה בלונדינית (גוונים) בת 22 (כך נאמר לי בטלפון, אך כשקישקשנו אח״כ אמרה שהיא בת 24, קלטה ש׳התלבלבה׳ ותיקנה ל״22״ כשהיא נבוכה ומצחקקת).
גוף חטוב, לא רזה (וזה חשוב).
חזה בינוני בצורת אגס (רך לאללה) ופטמות פרופורציונאליות.
כוס מגולח, צר ומריח מעולה.
מחיר -500 ₪ לשעה, שני אקטים, מציצה בלי (היא שואלת אם רוצים גומי) וגמירה בפה.
(יש לי בעיה עקרונית עם תג המחיר ״500״ אז התמקחתי בנעימות עם הפקידה והיא הציעה 400 ₪ ל40 דקות והסכמתי).
קבענו שעה, הפקידה כיוונה אותי לרח׳ זמנהוף, הגעתי, היא התקשרה לוודא שהבחורה פנויה ואישרה לי לעלות.
את הדלת פתחה לי ג׳ני עם חלוק קצר כהה, חזיה ותחתונים תואמים ועצרה לי את הלב, היה זה הימור וקרה שהתאכזבתי, מאוד חששתי וכל חדשותי התבדו, היא בחורה נאה ביותר, קטנה חמודה ונעימה מאוד.
היא דוברת רוסית ואנגלית בסיסית בלבד, תקשרנו סבבה.
הדירה עצמה מחולקת ל2 יח׳, היחידה של ג׳ני מרוהטת בצורה ספרטנית, יעילה, דירה משופצת כחדשה, מאוד נקייה. (היא פריקית נקיון ומקפידה שתוריד נעליים בכניסה).
הכסף החליף ידיים, נכנסנו לחדר השינה, היא הציעה לי להתקלח, אמרתי לה שבאתי מקולח מהבית, התפשטתי ונשכבתי.
היא הורידה את החלוק, נשארה בחזיה ותחתונים, גהרה מעליי והתחילה לנשק אותי בשפתיים, בצוואר והחלה יורדת אט אט מטה.
הגוף שלה רך מאוד ונעים, היא מריחה טוב לאללה, ניכר שמדובר בבחורה אסטטית שמשקיעה בעצמה.
היא החלה ללקק את איזור הביצים, לאט ובחושניות, הלשון השובבה שלה ריפרפה וליקלקה, היא יודעת את העבודה.
ירדה מעט דרומה (לא מספיק דרומה לרימינג למתעניינים) אבל התפזרה בכל האיזור, נישקה וליקקה ושלקה ומה לא..
אחרי כמה דקות טובות כאלה, היא לקחה אותי בפה שלה, (הציעה גומי, סירבתי) לאט ובעדינות היא החלה מוצצת, משחקת עם השפתיים שלה והלשון,
יורדת עמוק עמוק, האף שלה אפילו נגע לי בגוף.
היא החלה להגביר את הקצב ולהיאנח, אני מניח שהיא רצתה שאגמור מוקדם בכדי להספיק פעם נוספת במסגרת הזמן כמובטח, אך איש של גמירה אחת אנוכי ולכן משכתי אותה אליי בעדינות והשכבתי אותה על הגב.
התחלתי לנשק אותה חזרה, בשפתיים, בצוואר, בגוף, הורדתי לה את החזייה (ביד אחת בנסיון ראשון - יאי) ונתגלה לפני החזה הרך שלה, עוד נשיקות בחזה, פינוקים לפיטמות, והיא עוצמת עיניים, נאנחת ועושה רושם שאני זה שצריך לקבל פה כסף.
ליטפתי לה את הפופיק (עגיל) ות הרגליים (רגישה לדגדוגים) העברתי את אצבעותי מעל התחתונים והיא מדרבנת אותי להמשיך.
הורדתי לה את התחתונים, מגולחת, שפתיים משורטטות, כבר רטובה, ליטפתי לה את הדגדגן בעדינות (היא אוהבת) וניסיתי להחדיר אצבע בעדינות (לא אוהבת).
כשהרגשתי מוכן היא שמה עלי גומי והופ אני בפנים, נעים ביחד, תרתי משמע, כשהרגשתי שאני כבר לא יכול, חדלתי, עברנו ל69, הורידה את הגומי והתחילה למצוץ, בשלב הזה, היא פתוחה לפני, מ״מ מהפנים שלי, נראית מעולה, מריחה כמו גן עדן, אבל לא יכולתי להביא עצמי לרדת לה, אני מניח שמי שבעניין הזה יוכל לעשות זאת בכיף מבחינתה.
היא החלה מגבירה את הקצב, נאנחת, מכניסה אותי עד הסוף, עד שכבר לא יכולתי יותר וגמרתי לה בעומק הפה, היא המשיכה למצוץ, הפעם לאט לאט, משגעת אותי, כולי צמרמורות.
היא קמה לשירותים (לא בולעת) ושטפה את עצמה במקלחת, נותרו כ5 דקות על השעון.
היא התלבשה (תחתונים, חזיה, חלוק) והתיישבה לצידי. הציעה לי להתקלח, אמרתי לה שאתקלח כבר בבית, אז היא נגבה אותי היטב במגבונים.
התלבשתי, שוחחנו קצת, היא מאוקראינה, כחודש בארץ, לא אוהבת את האוכלוסיה המבוגרת בבת ים, אוהבת לצאת ולבלות, באה לעשות קצת כסף ולחזור הביתה.
אמרה לי שאני חמוד, הייתי שבוי שלה גם בלי זה, אמרתי לה שהיא חמודה בחזרה, צחקנו, שאלה אם אבוא שוב, עניתי שבהחלט יש מצב, התחבקנו ונפרדנו בנשיקה.
היה כיף לאללה.
מאחל גם לכם, ואם אתם הולכים אליה, תהיו נחמדים, בחייאת (-:
I don't pay Hookers for Sex
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
ג'ני - תאגיד בת ימי
18שבוע טוב חברים,
הנה הדיווח שלי על ג'ני.
התקשרתי למספר טלפון וענתה לי פקידה חיננית ונחמדה. קבענו לשעה 23:30.
לקחתי את החבילה של ה 400 שקל עבור 40 דקות, וכן , יש חבילה כזאת. תתעקשו ותקבלו!
נתחיל בזה שספגתי 15 דקות של איחור בקור הבת ימי ):
לבסוף ניתן האות ולקחתי פעמי אל עבר הדירה.
פתחה לי את הדלת ג'יני לבושה בגרביונים שחורים,חזיה שחורה ועקבים שחורים.
ג'יני בחורה נאה מאוד, יש יפות ממנה, אך בהחלט תסובבו אחריה את הראש ברחוב. יש לה גוף ממש טוב ובכלל התמונות
שלה הן אמיתיות.
התחלתי עם מקלחת, מה שנאמר פה לא מדוייק, המקלחת כלל לא חדשה ואף היא קטנה מאוד שכן הגדולים שבנינו ירגישו
בה לא נוח. המים היום חמים מאוד.
בסיום המקלחת נשכבתי על המיטה ומיד ג'ני החלה מלקקת ומחרמת עם לשונה השובבה. החלה בחזה ויורדת דרומה
אט אט עם מציצה טובה (לא להיט אך טובה) שואלת אם אני מעוניין בקונדום, ואף יורדת דרומה יותר לליקוק החור הדרומי. נחמד.
התהפכו היוצרות.
השכבתי את ג'ני על הגב והתחלתי אני בעבודת הליקוק, שדיה אכן קטנים,אגסים, קצת נבולים. החלתי לרדת דרומה לעבר
האוצר ומתחיל ללקק אותו - ג'ני מגיבה ממש ממש נפלא ונראה כי נורא נהנית.
אחרי דקות מספר החלטתי שהגיע הזמן לחדירה וג'ני מלבישה את הקונדום מתחילה לרכב בעוצמה ובמהירות.
לאחר זמן מה נתתי לה בדוגי, נראה שמאוד נהנית ולבסוף גמרתי גמירה חזקה במיסיונרית.
נחים קצת וג'ני מציעה מסג' - נחמד מאוד אך גם סתמי מאוד.
נכנסתי שוב להתקלח, אותה המגבת. ג'ני לא התקלחה.
כבדה אותי בשוקולד, נשיקה, ויאללה הביתה.
ג'ני מדברת אנגלית נורא קלוקלת, לא קל לתקשר איתה ולהבין מה היא רוצה.
לאוהבי הכפות רגלייפ (כמוני) - זה לא המקום. לא יפות, לא מטופחות ואף מאכזבות מאוד.
האווירה עם ג'ני נחמדה, נראה שהיא רוצה שכן תצא מרוצה.
end-2-end ההיתי במחיצתה 45 דקות.
בסה"כ בחורה נחמדה, לא בטוח ששווה 400 שקל, לא אחזור.
תתנהגו איתה בעדינות.
אלפא.
ג'ני - תאגיד בת ימי
19הייתי אצלה ביום חמישי. 500 לשעה. הפנים בסדר לא יפיפיה אבל פנים נאות למדי. הגוף לעומת זאת מצויין. האנגלית שלה סבירה למדי ואין בעיה לדבר איתה ולהסביר לה כל מה שרוצים. המקלחת כפי שציינו כבר, קטנה ולא חדשה. אבל כיוון שלא באתי לג'קוזי.. זה היה בהחלט מספק. היא מבקשת להתפשט ולהשאיר את הבגדים והנעליים בסלון, וחדר השינה צמוד למקלחת. היא נשארת עם חזיה וביריות ללא תחתון. היא שאלה אם אני מעוניין בקונדום, ולאחר שענתי בשלילה, היא ירדה למציצה עמוקה וטובה. לא שיש לי איבר חריג בגודלו, אבל היא מוצצת עד הסוף ומכניסה את כולו לפה. המציצה מצויינת וכוללת גם ליקוקי ביצים עדינים.בשלב הזה כשהייתי מאד מגורה, משכתי אותה אלי או ליתר דיוק עלי.. כשראשי על הכרית בין רגליה.. ליקקתי ולמעשה שאבתי אותה.. היא נקייה ולאיבר מינה היה ריח נעים. במשך דקות ארוכות "שאבתי אותה" והיא נשמעה כמי שנהנית (אם כי אצל בחורות עובדות לך תדע..) בשלב מסוים היא נשכבה לי על הבטן והחלה למצוץ בלהט בזמן שאני יורד לה. המשכנו ב 69 עוד דקות ארוכות (לפחות רבע שעה) כאשר בשלב מסוים היה נדמה לי שהיא גומרת לא רק לפי הקולות אלא מכך שרגליה התהדקו חזק סביב ראשי. בשלב זה היינו כבר חצי שעה באקט ולמרות שנהניתי מאד ( לרדת לאשה זה אחד הדברים שאהובים עלי יותר) כבר הרגשתי די מותש. דחפתי אותה בעדינות מעלי והיא הבינה ושאלה אם עכשיו לשים קונדום. עניתי בחיוב. היא הלבישה אותו בעזרת פיה ואז עלתה עלי והחלה לרכב במרץ. לאחר כמה דקות נוספות עברנו לדוגי ולבסוף במיסיונרית גמרתי. שכבתי כמה דקות על המיטה, אבל נותרו לי עוד כ 20 דקות. היא שאלה אם אהיה מעוניין במסג'. ועניתי בחיוב. המסג' נחמד, לא להיט גדול אבל לאחר 40 דקות של "עבודה" לא היה איכפת לי. בסה"כ היה נחמד מאד. אני אוהב בחורות שנותנות לרדת להן ולהתפרע שם.. היא אמרה שתהיה בארץ רק עוד שלושה שבועות (אוקראינה כמובן). לסיכום לא זול אבל מבחינתי היה שווה.