כ אווה בהוד השרון -מציאה - דף 2 - סקס אדיר

אווה בהוד השרון -מציאה

17

רשמי ביקור אצל אווה בהוד השרון.

ראשית כנראה שהבחורה עסוקה מאד כי אינה מרבה לענות בשני הטלפונים שברשותה (מכשיר אחד עם שני כרטיסי סים).

לאחר שהצלחתי לתפוס אותה בטלפון, קבענו שעת מפגש כשאמרה לי להגיע לסניף הדואר ברחוב הראשי ולהתקשר.
כשהגעתי בזמן הנקוב, לא ענתה לטלפון, אלא לאחר עוד כ 10 דקות ואז הנחתה אותי לעבור את הכביש (סואן משהו) ולהכנס לבניין, קוד לפתיחת דלת כניסה... מעלית .... והגעתי לדלת הפתוחה שאווה מסתתרת מאחוריה.

אווה בחורה בת 28 - 30, מקירגיסטן, גובה 1.75 (בערך, לא באתי עם מטר) גוף חטוב ששוקל 50 ק"ג (לדבריה), פנים לא יפות אבל גם לא מכוערות, חזה קטנטן עגול (ממלא כף יד) חמוד, ישבן שטוח, ללא טיפת שומן מיותר ממש אפשר להרגיש את עצמותיה! העלמה מעשנת ואוהבת חתולים (לא היו במקום)!

בכניסה ישב בחור שהיה עסוק בארוחה - אווה הסבירה שזו דירה מחולקת עם מטבח משותף, גרים בה סטודנטים והיא שוכרת חדר לעבודתה ואינה גרה שם.

לאחר סיכום התנאים והעברת האתנן, אווה התפשטה בזריזות וגם אני, אז פצחנו בסידרת חיבוקים ומיזמוזים כשאנחנו עדיין בעמידה - נשיקות - לא על השפתיים, מיזמוז שדיה החמודים וגם יניקה אפשריים, ליטוף פתח התאווה אפשרי רק עם היד וללא החדרת אצבעות....

לאחר מכן נשכבתי (לפקודתה) על מיטת העיסוי (אין אחרת בחדר) ואווה פצחה במסאג' רקמות עמוק עם שמן על גבי ורגלי (ויש לה כוח למרות רזונה - היא גם יודעת את העבודה). לאחר זמן מה התהפכתי ואווה התחליה בנשיקות על פיטמותי ועיסוי החזה תוך נגיעות קלות ב"רב ניצב" למטה שהמתין לתורו לקבל פינוק מלא בדום מתוח אבל חסר סבלנות.

עלתה עלי עם גופה לאחר מריחת שמן והתחכחה בי עם תנועות גוף למעלה למטה כאשר פתח תאווה משתפשף על הרב ניצב כאילו עוד רגע חודר לתוכה, אבל העלמה שומרת בקפדנות על "צניעותה"....צחוק

לאחר זמן של כ 10 דקות עברה למצב רכינה עם גבה אלי כשכל פתח תאוותה וישבנה מופנים אל פני ועברה לטפל ב"רב ניצב" עד לסיום המוצלח!

התקלחתי (אפשרי אבל נראה לי שהמגבות עוברות ייבוש ולא כביסה בין משתמש למשתמש, אז אולי כדאי להביא אחת מהבית צחוק).
התלבשתי ויצאתי לדרכי....

אני לא נוהג לתת ציונים מפורטים, אבל העלמה מקבלת אצלי ציון 65 בסולמומיק - כיוון שלא תיקתקה, עשתה כל מה שסוכם, אבל קיבלתי כבר עיסויים טובים יותר עם הפי אנד שמח לא פחות וגם במחיר נמוך יותר.

נראה לי כמתאים לחוויה חד פעמית בשבילי!

mommik2014-02-27 17:17:11
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

אווה בהוד השרון -מציאה

20

היזהר, כגודל הציפיות גודל האכזבה..........
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”