כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 11 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

101
חזרתי לפני כשעה מהציד היה יבש מאוד רק קוקסינלים וגמורות.
קודם כל עברתי בהר ציון בכל הרחוב רק קוקסינלים וגמורות.
לאחר מכן נסעתי לחוף הצוק ולא היתה שם נפש חיה המשכתי לאזור תל ברוך איפה שהבסיס והיתה שם פעילות במכוניות של כשתי אנשים ועוד כמה שחיכו בתור אבל הגיעה משטרה שהרסה את החגיגה.. בסהכ היו שם הגמורות הרגילות ויקי והשנייה הנרקומנית.
אחרי זה נסעתי לאזור הבורסה כאשר גם שם מלא משטרות ויצא לי לראות שלוש בנות אחת רוסיה כבת 35 מלאה עם חזה גדול בלונדינית עם פלולה קטנה בפנים סהכ נראית בסדר רצתה 100 מ+ז אבל העדפתי שלא לעלות אותה נראית תקתקנית ומדברת כך. חוץ ממנה היו עוד 2. אחת די שמנה שחומה רצתה 100 ועוד אחת בת כ 55 גם רצתה 100. בקיצור בבורסה גם סחורה לא משהו והמון משטרות.
לאחר מכן חזרתי להר ציון וגם כן לא היה כלום רק קוקסינלים ונרקומניות.
בדרך כלל כשאני יוצא לציד ביום שישי לא מוצא כלום בסך הכל בקושי יש בחורות נורמליות משום מה ביום שישי יכול להיות שכל המשטרות מבריחות אותן ולא נותנות להן לעבוד בכל מקרה מאמין שאוותר בפעם הבאה על ציד ביום שישי.

102
אתמול עשיתי סיבוב שהתחיל באזור הר ציון בסביבות 2-3 בלילה.
היו בעיקר קוקס אבל גם כמה בנות שנראו סביר אבל החלטתי שלא לעלות אותן.
המשכתי לאזור תמי וברחוב הגליל עמדה הרוסיה מהבורסה ועוד שתי בנות אחת שירלי והשנייה לא יודע מה שמה נראות תקתקניות אז לא העלתי היו שם גם כמה קוקס.
אחרי זה כרגיל המשכתי לבורסה שם לא היתה נפש חיה אז הנסיעה המשיכה צפונה לחולות חוף הצוק שם היתה רק קוקס.
בתל ברוך בתחנת אוטובוס היתה רק זונה כבת 55 נראית רע אז חתכתי הביתה
בסך הכל אני יוצא לציד בשביל לחפש מציאה או לפחות מישהי שתראה טוב יחסית. אין לי בעיה לשלם גם 200 אבל שתהיה איכותית.
אני ממש לא מתכוון לשלם 100 למכוערת או לגמורה בגלל זה רוב הדיווחים שלי הם בעיקר על מה שהולך באזור הזה ולא על זונות שהייתי איתם אך אל תדאגו גם זה יגיע

103
דיווח סיבוב מהיום בת"א:

בהר ציון ראיתי את בחורה מוכרת שאת שמה אני לא זוכר -
נמוכה, שיער שחור אסוף לקוקו, לבנה בת 28
היא די מוכרת בנוף של הר ציון והיה יפה לראות שהיא נראית יותר
טוב בכל פעם שאני רואה אותה- היא מתאפרת, צובעת את השיער ושומרת על עצמה די טוב.

ובתמ"י ראיתי את רג'ינה
ראיתי גם את ההריונית לשעבר עם הפאה הבלונדינית, עם הטירוף שיש לה בעניים והפאה
היא נראית חולת נפש מתמיד.
זהו להיום.

104
ממש לפני שעה עשיתי סיבוב בהר ציון ולא היו קצת בנות אני לא ממש בקיא בשמות אבל היתה אחת שנראית לי חדשה בנוף בתחנת אוטובוס שמול בנק לאומי בלונדינית חמודה מאוד כבת נראית צעירה יחסית ולא משתמשת אבל לא הספקתי אפילו לקבל פרטים כי ברגע שראיתי אותה היא דיברה עם מישהו והוא ישר העלה אותה ואחרי זה היא נעלמה לי ולא ראיתי אותה יותר לצערי. חוץ ממנה סהכ הרוב קוקסינלים היתה בחורה אחת שעמדה ליד בנק לאומי עם שיער שחור מלאה כבת 40 לא נראית משהו לא יודע איך קוראים לה אבל מכיר אותה מהנוף של הר ציון בסך הכל הרוב קוקסינלים. המשכתי את הסיבוב לבורסה שם ראיתי את המכוערת השמנה (שמנה מאוד מאוד) שיושבת בכיכר לא יודע מה שמה ועוד בחורה שלא ראיתי עד היום אבל נראתה על הפנים לדעתי אז אפילו לא שאלתי פרטים..

105
בהר ציון פינת סלמה לכיוון קיבוץ גלויות עמדה איזו אתיופית או סודנית כבת 25.
ברחוב שמחבר בין התחנה המרכזית הישנה למנחם בגין עמדה אחת שמרחוק נראית כוסית בת 20, אבל כשהתקרבה התגלתה זקנה כבת 50 עם פנים מקומטות, צברית, כנראה נרקומנית. הציגה עצמה בשם נטלי

106
אתמול היה יבש בתל ברוך, פשוט יבש, הסתובבתי כמה פעמים, ראיתי את הנרקומנית מהעלייה לבסיס שנראית גרוע מאוד (פעם עוד היתה לה צורת אנוש) ואח"כ נסעתי לרחבה, ראיתי שתי שמנות ברחבה הדרומית למלון מנדרין וברחבה הצפונית היו ארבעה קוקסינלים, הזונה השמנה המכוערת ועוד איזה בלונדה שנראית רע.

החורף נותן את אותותיו.

108
בעבר דיווחתי על אחת צעירה, בסביבות גיל 23, שעומדת בכניסה לחדרים כשהיא בלווית בחור
שחרחר ממוצא מזרחי ששומר עלייה.
אתמול הבחנתי בה שוב,החנתי את הרכב בסמוך ובצעידה רגלית קצרה נגשתי אלייה כדי לשמוע
שהמחיר הוא 130 ש"ח שכנראה לא כולל את מחיר החדר.
להצעה לעשות את המפגש ברכב ביקשה 200 ולא הסכימה להתפשר לכיוון ה-150,
לאחר התחרטה לגמרי למפגש ברכב כנראה מחשש והבנה שלא יהיה מי שישגיח וישמור עלייה.
נשמעת לגמרי ישראלית,ללא מבטא, ובהחלט מפתיעה בנוכחותה במקום ששמור בדרך כלל לקוקסינלים,
מה שמפריע ומציק הוא אותו צל שומר שעומד כחמישה מטרים ממנה ומשגיח על הנעשה.

110
הסתובבתי בהר ציון בסביבות השעה 21:00 - נוכחות מוגברת של המשטרה
ראיתי שתי כוסיות בפינה שליד בית הנרגילה, ליד הקיוסק והמסעדה של הרוסים, לא נראות קוקסינליות אבל הלכו עם שני סודנים.
ראיתי קוקסינלית אחת ועוד אחד מוזרה שמנה ששמה את המשקפיים על השיער ומסתירה את הפנים, בהר ציון שיותר צפוני ראיתי קוקסינל.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”