כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 102 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

1011
[QUOTE=superman1979]חרמני אתה לקקן יא נקניק מריחים אותך מקילומטר אצבע למטה

[/QUOTE]

דווקא אהבתי את התקופה שהייתם חברים... להתנצח איתכם זה היה כמו להלחם בחזית העממית.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

1014
[QUOTE=superman1979]נדב,אתה חרטטן וכמו שקודמיי אמרו הרוב אצלך מצוץ מהאצבע

גם אני ניראה טוב מאוד חטוב שרירי וצעיר

ומניסיון את רוב התאילנדיות תוכל לזיין רק בכסף,הן לא פרייריות כמו שאתה חושב וגם לא טיפשות ולא נולדו אתמול יש להן ניסיון רב

עם

כל סוגי האנשים
[/QUOTE]

[QUOTE=H r m a n y]סופרמן לא הכל כמו שאתה מתאר וחושב... חתיך ושרירי?? אז מדוע אתה ניזקק למין בתשלום??[/QUOTE]

[QUOTE=H r m a n y] ז׳ני בעצמה אמרה לי שסופרמן חמוד גברי ונאה אני שאלתי מתוך קנאה ולא מתוך רצון לרכל מאחורי הגב!![/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1017
[QUOTE=H r m a n y]סופרמן היום הועבר לפיקוח הוא מוחי אשמות בי משום מה.... מה אתם אומרים בעניין?[/QUOTE]
אתה לא אשם בכלום.
האשמה נעוצה בכך שאפילו בימינו מתקיימים נישואים בין בני משפחה (וזאת התוצאה) בכי
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1018
[QUOTE=NeverNotEnough][QUOTE=סופר לה טיב] סופרמן,

אנחנו כבר בשבועות (חג החלב...קריצה) ואתה עוד שואל לפחות 9 (כן תשע!)קושיות?

אולי אתה לא חכם, אולי אתה לא רשע ואולי אתה לא תם, אבל בטוח שאתה לא זה שאינו יודע לשאול!

נספור ביחד בקול:

1. באיזה שעה הבחנת בה ?2 . וכמה שילמת,3. מה הגיל שלה צעירה/ מבוגרת 4. איפה בדיוק עומדת ו5. מהם השעות והימים שלה

6. האם מעלה רק חלק עליון או מתפשטת עד הסוף,7. נותנת להחדיר אצבעות מציצה מקונדמת ?, 8. מריחה טוב למטה,9. פנים לא משהו משהו מה זה אומר ? 10. אזה/חטובה/עסיסית/מלאה ?

[/QUOTE]

אני ספרתי 10 כי מריחה טוב למטה ? ו פנים לא משהו מה זה אומר? זה שתי שאלות נפרדות. צחוק

[/QUOTE]
שאלה במתמטיקה:
(אפילו בהערכה גסה) - אם בהודעה הזאת של סופרלץ יש 10 שאלות - מישהו יכול להעריך (בהערכה גסה, פחות או יותר)...
כמה שאלות מכילות 2333 הודעותיו הריקות מתוכן אך עמוסות בשאלות של המטרד? Clown

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”