[QUOTE=באר שבעי 26]סטודנט ידוע לך אולי אם במקום יש רק מסאז או שיש גם אפשרויות לאקסטרות?[/QUOTE]
שאלתי על אקסטרות וענו לי שלא. הסבירו לי שהן מתפשטות ונותנות לגעת, אבל אין להיסחף.
זה עולה 200 ש"ח,
מלון אביב בבאר שבע
12הייתי שם הצהריים לא ראיתי אף אחת..חוצמזה לפי מה שמסופר כאן הייתי נזהר מאוד אם הבנות הללו הולכות עם סודנים לך תדע כמה מחלות יעבירו לך על הדרך

מלון אביב בבאר שבע
13מישהו יכול לפרט יותר על רחוב הפלמח 58 ? חידשתם לי לגמרי שיש שמה מכון מסג'ים
או לפחות לכתוב את שעות הפעילות ? תודה מראש חברים .
מלון אביב בבאר שבע
14היום בסביבות 12 עברתי ליד המקום..נורא ואיום..לא להתקרב..אני יודע שמצב בדרום קשה אבל יש גבול.
yosi 2014-03-28 07:48:58
מלא סודנים שורצים שם ונדבקים לבחורות זה מתקונת למחלות.. ים של מחלות..לא שווה את הסיכון.

מלון אביב בבאר שבע
15אתם צודקים לגבי הסודנים אבל גם בתל אביב ברוב הדירות והמכונים שהייתי רוב הלקוחות הם סודנים (ומן הסתם גם כך המצב עם זונות הרחוב בשכונה ג )
מלון אביב בבאר שבע
16טוב לדעת שלפחות אתה קורא את ההודעות..אילולא לא היית קורא לא הייתי יודע שעשיתי שגיאתת כתיב..
[QUOTE=סופר לה טיב]האם בבאר שבע יש ים? (-לא)
האם בבאר שבע שאין בה ים אפשר לחלות במחלת ים? (-כן)
מסתבר שאפשר לקבל מחלת ים בבאר שבע:
(מלא סודנים שורצים שם ונדבקים לבחורות זה מתקונת למחלות ים)![/QUOTE]

מלון אביב בבאר שבע
18אתמול בסביבות 9 9 וחצי בערב עשיתי סיבוב באיזור מלון אביב וכן אני מזכיר שזה היה יום שישי בערב ראיתי בחורה יושבת ליד הקיוסק לבדה .. עשיתי סיבוב עצרתי לידה שאלתי אותה אם היא עובדת ולא הגיבה , אז המשכתי הבחורה נראת עם פנים יחסית יפות טיפה רזה שיער גלי ועקבים יש מזה שהיא סתם בחורה שנקלעה לשמה וישבה סתם אבל יכול להיות שזו אחת מהבחורות שראיתם ביום יום במלון אביב ? ועוד פרט חשוב ערבייה היא לא נראתה ..