כ שוב ירושלים - דף 6 - סקס אדיר

שוב ירושלים

53
מילי
בזמנו ידידי מאסטר העיסוי (ע. ק.) פתח שרשור והפריח בלון ניסוי על מילי המעסה מירושלים (0542007622) נתקלתי בו שוב וראיתי כי תגובתי ממתינה לאישור...

בכל אופן מדובר ברוסיה מהסוג האסייאתי, גוון עור ותווי פנים, כבת 35. קיבלה בגב של מלון טירת בת שבע מול ביתה של דודה אנה המהוללת. העיסוי היה מקצועי וכלל אבנים חמות. לא היה כל גוון אירוטי לעיסוי וזאת למרות הלבוש המינימלי שלה, הלבוש האפסי שלי ועיצובו של המקום. היא הקפידה באדיקות לכסות את המקום בו מתחברות הגפיים שלי למותניים.
בשיחה טלפונית למספר אליו מפנה כדי לתאם, זיהיתי מייד את קולה ולא ציינתי שטופלתי בעבר על ידה. הציגה עצמה כמומחית בלה בלה בלה (מעניין מתי והיכן הצליחה לרכוש את המומחיות ומדוע לא הציעה את מומחיותה בהיותה מעסה מקצועית).

התשובה לדעתי היא:
האתנן עבור טנטרה כפול משל מקצועי
המאמץ במתן עיסוי מקצועי כפול משל טנטרי

והנה לך גברת הממקסמת רווחיה פי 4 פר יחידת מאמץ

מכל מקום ועל אף הרשום לעיל ובגלל הסקס אפיל הזכור לי, אם יבוא מישהו שדגם ובפיו בשורה, אני מוכן להפרד משני אדומים תמורת 90 דק' במחיצתה

זאביק

נ.ב. תתאים מאוד לחובבי כפות הרגליים

שוב ירושלים

57

אני קורא לעצמי לסדר!

סיפרתי על חווית עיסוי מקצועי שבוצעה בזמנו בשמואל הנגיד/ טירת בת שבע.

רשמתי שהיום עברה לטנטרה לא ציינתי שביקרתי ב"מקדשה" הטנטרי (זאב חקלאי מאחורי שערי צדק).

והראיה... שחתמתי שאם יצוץ איש בשורות שביקר אשמח להפרד מאדומיים שזהו אתננה- 400

סליחה אם הובנתי שלא כראוי (נרשם בסופו של יום עבודה מייגע)

כפות רגליה המטופחות וציפורניה האדומות זכורות היטב מאותו יום קיץ מהביל בו פני היו תחובות בחור של מיטת העיסוי ומכאן ההמלצה לחובבי...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”