כ אלינה - תאגיד בת ימי - דף 3 - סקס אדיר

אלינה - תאגיד בת ימי

21
דגמתינאת הגברת , ניראת גיל 35 - 37
נחמדה מאד שרותית , חזה קטן ונפול
לא יפה בפנים כמעט ועשיתי אחורה פנה , אבל חרמניקו לא וייתר
מקלחת קצרה שלי , היא לא התקלחה , לא אפרטהאת כל המישגל אבל ניתן לציין שהשרות היה טוב
הסקס פחות טוב , סתמי ופשוט לחלוטין
לא חושב שאחזר , בגלל המראה

אלינה - תאגיד בת ימי

22
שלום לכולם!
הייתי אצלה היום. פתחה לי דלת בחורה הנ״ל לפני מקלחת דיברנו עד 10 דקות ואז היא הודיעה על התחלה לפקידה. גברת מאוד שרותית ואדיבה. GFE מלא גם מציצה טובה. כשהתחלנו להזדיין הייתה הרגשה שהיא לא נהנת אלא מזייפת שנהנת. בסה״כל בסדר גמור, יחס מאולה. לא הצלחתי סיבוב שני כי אחרי ראשון כבר הייתי מאוד שחוק בגלל עבודה. מחיר 400 זוזים.

אלינה - תאגיד בת ימי

23
בקרתי אצל אלינה לפני מספר שעות,לצערי אני מצטרף לרוח הדיווח של בוב.
היא הורידה מהתפריט את הרימינג ועדיין הסכימה לאנאלי וספנקים עדינים,בקשה לחדור לאט ובעדינות, נהניתי.היתה עייפה וחסרה את האנרגיות המיניות שהצטיינה בהם בתחילת דרכה.יצאתי ברגשות מעורבים.לא הייתי חוזר לו ידעתי,
למרות הנחמדות שלה והיותה אשת שיחה.
מסקנות:השחיקה כנראה בלתי נמנעת ויש להתעדכן מחדש בכל ביקור אם האופציןת לא השתנו לפני ההחלטה להכנס.
עוזבת ב16 לחודש לפי מה שספרה לי.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

אלינה - תאגיד בת ימי

25
המלצה:

ביום ה' אחה"צ הייתי אצל אלינה בבת ים.
בחורה רזה עם חזה קטן ותחת שובב. פנים נחמדות - לא משהו מיוחד.

קיבלה אותי בחיוך, כיבדה אותי בסיגריה בסלון. אחר כך, נענתה להזמנתי למקלחת משותפת - (הרבה זמן לא הייתי בשירות כזה).

נכנסנו לעניינים:
שנינו אחד מול השני על הברכיים, על המיטה. התחילה לנשק אותי GFE מכל הלב.
אחר כך שאבתי אותה למטה בהתלהבות (גם מצידה) - נקייה ומגולחת עם פס עדין באמצע.
היא שאלה אם אני רוצה 69, ואז נזכרתי שהמציצה שלה זה גם חלק מהתשלום חחחח
עשינו 69 בהתלהבות, הבחורה עושה גרון עמוק ויש לי הרבה מה להחדיר.

אחר כך רכבה על חבריקו, לאחר מכן עברנו למיסיונרית - שם נגמר האקט הראשון.

שכבנו איזה דקה לנוח, אחר כך התקלחנו שוב יחד (משהו קצר)
היה לי קשה לעמוד מייד, אז היא התחילה שוב עם המציצות הארוכות שלה - תענוג! החורה ממש מוכשרת בזה..

אפשר לגמור לה בפה, אבל החלטתי לעשות זאת על הבטן שלה.

תראו, הייתי אצלה פעם ראשונה ומהרגע הראשון הייתה לנו כימיה טובה. אז אולי בגלל זה אני כל כך מתלהב.. לא יודע

לסיכום:
מחיר:400
מקום:7, לא דיסקטי, בבניין מגורים שכונתי
פנים: 8, יפות אך לא מרשימות כמו מהסוג שאתה אומר: וואו, פצצת על!
שירות: 10 - באתי עם ציפיות נמוכות(ויצאתי מחוזק!!)
GFE: כן ובהתלהבות.
מתקנים: מזגן(לא הדלקנו אותו היה נעים מאד בדירה), מקלחת תקינה ונקייה.

חיסרון: הבחורה אמרה שהיא חוזרת לקרים ב16 למאי. שזה עוד 5 ימים. באסה.

מקווה שתרמתי, שבוע טוב,
השמן החרמן

הכל ברוח טובה :)

אלינה - תאגיד בת ימי

26
גועל נפש!!

התקשרתי היום בשעה 24:00 קבענו לשעה 01:00.
הפקידה בקשה שאתקשר כשאצא וכך עשיתי. בעשה 24:30 צלצלתי לפקידה וקבלתי כתבת מדויקת.
בשעה 24:50 התקשרתי להודיעה לה שהגעתי היא אמרה לי לחזור אליה אחרי 10 דקות, כלומר בשעה שקבענו, 01:00.
מתקשר אחרי 10 דקות בכדי לקבל הכוונה לעלות לדירה, מה אני שומע במקום?
"מצטערת תצטרך לחכות עוד שעה הלקוח רוצה להאריך את הזמן"
אני אומר לה שזו חוצפה כי היא קבעה עם לקוח אחר ובאתי במיוחד והכל אבל היא מרימה את הקול וצועקת עלי:
"הלקוח ביקש להישאר..." פה כבר ניתקת לי את הטלפון בפרצוף ואיחלתי כל קללה ומחלה שרק אפשר.

צריך להפסיק לתת להם לעשות לנו את היחס הזה ואת המשחקים האלה!!

אלינה - תאגיד בת ימי

27
אכן התנהגות מגעילה!

גם אם אכן היה לקוח בפנים שרצה להוסיף עוד שעה ולא מדובר בהכנסת מישהו אחר לא כך נוהגים, ליבש מישהו שקם התלבש נסע ועמד בזמן שביקשו ממנו.

ולך אתן עצה איך להחזיר להם כגמולם תעשה לה שרשרת של הברזות כלומר תתקשר, תקבע, תגיד לה אני למטה 10 דקות לפני (כמובן כשאתה בבית ולא שם) ואז בשעה היעודה כשאין לה לקוח אחר במחסנית תגיד לה שאתה מצטער אבל חייב ללכת והופה השעה הלכה להם.
מי שמאונן לא מזיין

אלינה - תאגיד בת ימי

28
איזה הצעה! ככה תגרמו למצב של פנצ'ר תמידי.אף אחד לא ידע בודאות אם המפגש יתקיים.מקרה שלקוח רוצה להמשיך גורם לדילמה,ותחשוב שזה אתה והבחורה שמחה להמשיך.הפתרון שהלקוח הבא ימתין הגיוני.זה קורה בכל קביעת תור,לא ראיתי למשל רופא שמעיף פציינט שמאריך במפגש כי הגיע הבא בתור.

אלינה - תאגיד בת ימי

29
[QUOTE=ALEXXX]איזה הצעה! ככה תגרמו למצב של פנצ'ר תמידי.אף אחד לא ידע בודאות אם המפגש יתקיים.מקרה שלקוח רוצה להמשיך גורם לדילמה,ותחשוב שזה אתה והבחורה שמחה להמשיך.הפתרון שהלקוח הבא ימתין הגיוני.זה קורה בכל קביעת תור,לא ראיתי למשל רופא שמעיף פציינט שמאריך במפגש כי הגיע הבא בתור.[/QUOTE]

אז מה אתה אומר בעצם אלכס שנקבל את ההתנהגות הבזויה הזו של התאגיד, אחת מהשתיים או ללמד אותם לקח כפי שהצעתי וכך יבינו דרך הרגליים והכיס או להימנע מללכת לשם ובעקבות הדיווח של אלפא אני עצמי שביקרתי שם לא מעט לא אלך לשם יותר.

שיתייבשו עד שיפסיקו לזלזל באדם שבא באמצע הלילה בזמן.

מה זה הבחורה עמדה במצב לא נעים, נראה לך שהבחורה שם קובעת משהו? הבחורה עושה בדיוק מה שהפקידה תאמר לה ואם הפקידה היתה אומרת לה שיש מישהו למטה שהגיע בזמן באמצע הלילה ויש לכבד את זה כך היא היתה נוהגת ולא נותנת לו להתייבש למטה שעה או לחליפין לחזור הביתה מבואס.

בושה וחרפה גועל נפש!

מי שמאונן לא מזיין

אלינה - תאגיד בת ימי

30
מוזר היא לא חזרה חזר הביתה...הכל היה שקר בכי

להעניש את התאגיד זה אומר שאכפת להם מאיתנו..וזה לא וגם לא מכסף שלנו..יש הרבה בחורות ואם היא תעשה 5 או 10 גברים ביום הם עדין ירוויחו אומנם פחות אבל ירוויחו כי אין הוצאות.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”