כ יוסף קארו נגה - דף 2 - סקס אדיר

יוסף קארו נגה

11
נכנסתי עם נועה לסקס זה היה אחד הזיונים הכי גרועים שהיו לי. הבחורה כנראה שחוקה או שהיא לא בנויה לעבודה הזאת בפרטים היא הייתה מאוד נחמדה כשנכנסנו לחדר כבר התחילה לבלבל כמה היא שומרת על עצמה ככה שהיא לא תמצוץ בלי ואין סיכוי לנגוע לה בכוס שלא לדבר על נשיקות.כל תנוחה היא מקציבה 5 פימפומים ויאלה כואב לי ולא נוח לי בדוגי עולה סירחון קשה מאוד ככה שכבר ויתרתי והעדפתי לשחרר במקום אחר.יכול להיות שבמסאז' היא מתנהגת אחרת על זה אני לא יוכל להתווכח.

יוסף קארו נגה

13
בעקבועת ההמלצה של lion ביקרתי במקום..להלן רשמי
המקום זוועה..מלוכלך..תחושה של תא בכלא (לא שהייתי עדין)..אין חלונות...מקלחת מזוהמת..תאורה מימי הפלמ"ח.
נועה שמאוד חביבה בשלב הפרטים התגלתה כתקתקנית מהסוג הגרוע ביותר
קודם כל כשהתפשטה...מסתבר שהיא יודעת לארוז עצמה הייטב..התגלה גוף רופס...בטן גדולה ומדלדלת ..חזה נפול
ועור מחוספס ולא נעים למגע.
לעשות מסאג ...ממש לא יודעת...ולאחר פחות מחמש דקות...של ליטוף סתמי בגב הפכה אותי ...ישר נגשה לאזור החלצים
ושוב...מגע סתמי ...
סיכום...לא שווה !!!!!!!!!!

יוסף קארו נגה

14
הייתי שם אתמול שוב עם נוגה היה נהדר אפילו סיפרתי לה על 2 פנטזיות אישיות עליה והתנצלתי אך היא חיזקה ואמרה שזה מחמיא לה כמו שאמרתי נעימה ביותר ושוב נהנתי מאוד אני מסכים עם החבר מלמעלה ראיתי את נועה פעם מזמן דגמתי אותה במקום אחר היא טובה בפרטים הרבה פחות טובה בשירות
שמח בחלקי כרגע עם נוגה
נוגה סיפרה לי שהם עברו זמני לקרליבך 12 רק לשעות הערב ובקרוב חוזרים לעבוד עד 21.00 בערב בקארו קבוע אני רואה שחברים נתנו פה תטלפון הכניסה היא בחניון שער שעליו יש יוטה כחולה וכתוב על השער 11 זה המקום

יוסף קארו נגה

16
נעה זו שובל שעבדה בכמה מקומות כגון אבן גבירול 24 ולסל 9. אני זוכר אותה בתחילת דרכה בת 20 פצצתית עם חזה ענק ורזה. היום היא שמנה ולא מטופחת. היא תמיד היתה תקתקנית אבל עם קצת קסם אישי היה אפשר להוציא ממנה טיפול טוב.

היום לא אגע בה עם מקל

יוסף קארו נגה

17
בעקבות ההמלצה שלי אני המלצתי על טיפול של אחרת ואני מצטער לקרוא שכל כך הרבה מאוכזבים ומסתבר שבחרתם לפי גדול החזה
חברים אנחנו פה בשביל לשתף בחוויה עם בחורה מסוימת ואני שיתפתי בחוויה מעולם אחר וחבל לי לקרוא שביקרתם ולא הפנמתם את החוויה ששיתפתי אתכם בה אולי אם הייתם הולכים לדגום את נגה הייתם מבינים שהחווית תא הכלא הופכת למשהו אחר אני בכל אופן נהנה מהבחורה עצמה ולא מהמקום "אני הרי לא הולך לגור שם ":) בהצלחה בהמשך הדיווחים שלנו

יוסף קארו נגה

18
וואלה נשמע מעניין לא הייתי שם נראה לי מאז הדיווח שהוזכר פה על ידי למעלה על המיקום
כשאני הייתי שם הלכתי מסיבה אחת שהייתה שם מישהי שחורה למען האמת אני לא נהנתי כל כך
היה סבבה בסופו של דבר אבל החלטתי לא לחזור לשם אבל אם לפי הדיווח של ליאון אני חושב שאולי
אקפוץ לשם שוב לבדוק את הנושא

יוסף קארו נגה

19
אני שמח לבשר בשם חבר בפורום שלטענתו לא אוהב להגיב ורשם לי בפרטי
וכמובן ביקשתי את רשותו להגיב
החבר הלך ודגם את נוגה לפי המלצתי ומאוד נהנה
הוא מספר שהוא נכנס ולמזלו היא זאת שפתחה לו והציגה את עצמה כך הוא ידע שזו היא והם התחילו בטיפול
הבחור יצא כל כך מרוצה שהשאיר לה טיפ נוסף וחיבוק אוהב לאחר הטיפול והודה לי על ההמלצה מאוד נהנה
ןהבטיח לחזור אליה

אני מעדכן לאחר ביקור נוסף שלי שאלתי אותה לגביי שעות העבודה שלה
היא עובדת מיום ראשון עד רביעי 10.00-18.00 לעיתים גם בחמישי
סיפרתי לה על הפורום משהו שהיא לא הייתה מודעת אליו
בחיוך כובש היא ענתה שתשמח להמשיך ולענג אותנו
אז כייף גדול לנו (אולי כדאי לבשר למהממת הזו שהגענו מהפורום )

בהצלחה חברים
וכמובן להצליח לעוף גבוה מהנאה
לילה טוב
מקווה שעזרתי
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”