5
על ידי yellow-horny
יום ראשון שעבר הייתי אצל הזונה הקבועה שלי כמו שאתם יודעים שזאת הג׳ינג׳ית שלי
אחרי הזיון שהיה כמובן מצויין וטוב כמו בכל פעם ואנחנו מתחילים טיפה לדבר פתאום היא מפסיקה אותי באמצע משפט אומרת לי תקשיב וקשוב טוב טוב אתה זוכר את לילך?! אומר לה איך אפשר לשכוח אותה!.
אז יש לי מישהי דומה לך מבחינת המבנה ורק תחת הרבה הרבה הרבה יותר טוב כמו שלי!!!!
אומר לה יאללה תארגני את זה. אורגיה עם חדשה אני כבר אוהב את זה:). היא אמרה שלי שהיא תיצור איתי קשר ביום שבוע הבא ונראה אם אני יכול להגיע!.
אתמול היא שולחת לי סמיילי זה הסימן שלנו כנראה שצריך להתקשר אליה.
לוקח כמה דקות הפסקה מהעבודה ומתקשר אליה. שואל אותה מה שלומה? היא אומרת בסדר! מזכירה לי שיש מחר אורגיה חדשה אם מישהי מרמלה! מישהי חדשה!. זונה הדליקה אותי!.
אומר לה היא מוכנה לקבל לבד? היא אומרת לא (קיוויתי שלא). אמרתי אז חשבתי לכמה שניות אמרתי לה שעה בבוקר בדקה חזרה אלי קבענו וזהו!
טוב.
כמובן מגיע הבוקר אני חרמן אש אין דברים כאלה להיזדיין בבוקר זה כל כך טוב😉😉😉.
מגיע לדירה שלה, אומר לה שלום, נותן לה נשיקה על השפתיים שלה אומר לה, תודה לפני שאני רואה את החדשה נותן לה, את הכסף ואומר עוד פעם תודה.
מתקדם כמה צעדים ורואה שהיא יושבת על הספה די כוסית בלונדה אם אני לא טועה. פנים בסדר אבל הגוף הגוף הגוף אלוהים ישמור הרוסיות האלה איך פה שומרות על הגוף! היא כזאתי ביישנית! חמודה! ציצים קטנים מתאימים לגוף שלה מאוד יפים קופצניים רואה אותם מחייך לאיב! אומר מאיפה את הבאת אותה!. אני מזליסט אומר לעצמי!.
התחת שלה תחת אגסי כמו בסרטים טיפה טיפה טיפה שומן סקסי שהיא מנענעת את התחת אפשר לראות איך התחת שלה זז יפה יפה יפה יפה! ככה אני אוהב ככה זה מעמיד לי אותו.
דווקא במציצה היא חלשה אז עובר למציצת איב כמובן הרבה, רוק הרבה, אהבה והרבה שילוב של ידיים!. התחלתי לזיין את השניה לא זוכר איך קוראים לה!התחלנו בדוגי השרמוטה צועקת איי איי כאילו שזה כואב לה אני מתעלם מזה לא מעניין אותי רוצה רק אותה הג׳נגית נחה בינתיים לא עומד לי משום מה אומר לגינגית למצוץ היא מורידה את הקונדום והיא מתחילה למצוץ אחרי שהיא מעמידה לי אותו כמובן כמו שצריך אומר לבלונדה תשכבי על הגב פתאום היא מעלה את הרגליים של על הכתפיים שלי ומתחיל לזיין אותה ברמות מטורפות אין דברים כאלה בעולם כמה דקות גומר פעמיים אצלה ביחד לא יודע להסביר איך היא פשוט מטורללת עד הסוף אמרתי לג׳ינגית אני חייב לדווח על זה על הפינוק שאני קיבלתי!!! אחרי זה כמה דיבורים רציתי עוד מספר אבל לא ענד לי טוב וכבר היה מאוחר!!!
כמה דקות התלבשתי והלכתי!!!!
יום מחרמן חברה
תודה רבה איבושקה!!!!!!!
גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!