כ רח החשמל חיפה - דף 11 - סקס אדיר

רח החשמל חיפה

102
שלום לכולם!!!
הייתי לפני כמה ימים אצל הבחורה הנחמדה הזו. לגבי המחיר מה שצוין הוא הנכון 500 שח לשעה. זהו מחיר לא זול בהשוואה למה שמקבלים החברה בדיווחים שונים אך לטעמי מי שבאמת מחפש דיסקרטיות זהו המקום.
בחורה ישראלית נקייה ומריחה טוב.חזה בינוני טוב . לא בשיטת הסרט הנע לטעמי יתרון.אין שום פעילות ללא קונדום(לטעמי טוב מחשש מחלות).
לא למחפשי נשיקות gfe.
זהו דיווח ראשון שלי כך שלשון ציורית עוד לא קיבלתי ואני נמנע מלהמליץ שלא יחשדוני....
מי שמחפש את הדברים הללו ואין לו בעיה להוציא סכום כזה שיהנה.

רח החשמל חיפה

103
פגשתי את מיכל בצ'ט של וואלה. שלחה שתי תמונות יפות ומספר טלפון. מדברים קצת והיא מבקשת 350. מפנה כאמור לעיל לרחוב החשמל.
הגעתי ודפקתי בדלת. פתחה עם חצאית קצרה. בחורה קטנה, פנים מאוד חמודות. נראית טוב לטעמי. הדירה מריחה קצת סיגריות. לא נורא. היא מכניסה אותי לחדר השינה. החדר קצת חשוך אבל לא נורא. הכסף מחליף ידיים. יוצאת לשניות וחוזרת. בינתיים אני מתפשט.
היא חוזרת, מתיישבת על המיטה ומורידה את נעלי העקב. הרגליים שלה יפות. מורידה בגדים ונשארת בגופייה שחורה שמורידה אותה עד המותניים ומכסה אותם - מסרבת להוריד אותה לגמרי. מה הקטע?.
מתיישבת חצי בשכיבה על המיטה ופותחת רגליים - ונגלה לעיניי כוס יפה וחלק. מתחיל לנשק לה את הרגליים, עולה לירכיים ומתקרב לכוס בנשיקות אך לא נוגע. היא נוגעת קצת בעצמה. ממשיך למעלה ואוכל לה הציצים. השדיים שלה גדולים אך מעט נפולים. נראים הרבה יותר טוב כשהיו בתוך החזיה. ממשיך לצוואר. כשהתחלתי לנשק לה הצוואר היא החזירה ונישקה לי את הצוואר בחזרה אבל מאוד בעדינות.
נעמדתי על הברכיים על המיטה לידה והיא הוציאה קונדום, הלבישה והחלה למצוץ. אהבתי את המציצה שלה. עדינה.
התחלתי לפמפם אותה. היא שוכבת ועושה פנים שהיא נהנית למרות שרואים שזה משחק. הכוס מגולח אבל רואים את קצוות השערות. הייתי מציע לה לעשות שעווה לפעמים.
היא זורמת לכל תנוחה שאני מבקש. עברנו לבקשתי לדוגי מול המראה. אני אוהב את התחת שלה ואולי אנסה אנאלי אצלה בהזדמנות.
גמרתי בקונדום בתנוחה הזו. התנקיתי,התלבשנו ונפרדנו לשלום.
היא צעירה יחסית. מאוד חמודה. מדברת יפה. זורמת ולא מלחיצה. קומפקטית לאוהבי הקטנות אך עם חזה בהחלט לא קטן.
למרות המחיר, בהחלט אחזור אליה בעתיד וממליץ עליה לאחרים.

רח החשמל חיפה

106
גלעד שלום, תאור יפה ומדוייק (מניסיון).
השרות שקיבלת מתאים לדיווחים שלי בעבר.
הרגשתי שמיציתי, שהבחורה קצת נשחקה (כל היום בוואלה מחפשת לקוחות) ושהמחיר גבוה.
בתקופה האחרונה יש שמועות שהיא לא לבד בדירה ושיש נוכחות של סרסור ממוצא ערבי. בעבר אני יודע להגיד שהיא היתה לבד לחלוטין בדירה.

האם אתה חושב שיש מישהו איתה בדירה? זה מידע שיכול להיות חשוב לחברים בפורום.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

רח החשמל חיפה

109
מקפיץ שרשור ישן.

בעקבות פרץ חרמנות, ננוסטלגיה ומחסור בכסף הגעתי למיכל.

הייתי אצלה בעבר הרחוק. היום מבקשת 200 לחצי שעה ו 400 לשעה.
הכל עם גומי.

תקציר למי שאין לו כח לקרוא את כל השרשור:
גרה ברחוב החשמל.
מגיעים אליה הביתה. נקי ומסודר.
מיכל קומפקטית 152, שמנמונת - חטובה.
לטעמי די יפה וסקסית.
חמודה.
סקס נחמד.
לא יודע בת כמה היא, אבל היא כבר כמה שנים בתחום. בהחלט נראית צעירה.
זורמת עם כל בקשה. אבל - אין נשיקות בפה והכל עם גומי.
אפשר אנאלי בתוספת תשלום.

בסהכ - מציע ללכת ולהתנסות.
ב 200 לחצי שעה אקט אחד לא תהיה נפילה כואבת.
ומי שיתחבר, בוודאי יחזור.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”