כ זונות בשעות הבוקר - דף 5 - סקס אדיר

זונות בשעות הבוקר

42
יום חמישי אחרון עברתי בכביש 42 לכוון יבנה לחפש את ציפי ולצערי לא הייתה שם. במקום שהיא עובדת כרגע מתבצעות עבודות.
למישהו יש מושג איפה ציפי כרגע עובדת ?
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

זונות בשעות הבוקר

43
היזדמן לי לבקר בתל אביב בשעות הבוקר הגעתי למתחם התחנה בשעה 12 בצוהורים.
אז ככה יש פעילות אומנם שונה מהלילה קשה להבדיל מי עובדת ומי לא(אל תשכחו שיש לא מעט משרדים שעובדים בשעות היום),ניתקלתי במיה רוסיה עם שיער קצר רזה שעומדת ליד הכניסה לחדרים ברחוב הגליל ,עומדת שם לא מעט בלילות
את רגינה גם ראיתי בשעה 1 בצוהורים עומדת שם, ועוד מספר בנות שרואים אותן עומדות בשעות הערב יש תנועה בכול זאת הן זקוקות לכסף גם בשעות היום לקנית סמים.
ישנה גם כושית שעומדת בשעות היום בצד השני של הצומות מול החדרים האמת לא ניראת להיט קצת מלאה שיער קצר כמו תספרות גברים, ישנם גם מספר לא קטן של חדרים שבהן עובדות נשים,
לסיכום להעלות מישהי בבוקר ולנסוע לפינה שקטה תשכחו מזה אין פינה כזו ישנם רק את החדרים שבהם ניתן לקחת מישהי וכמו בכול צייד צריך גם מזל למצוא משהו בעל איכות.
היתרון הבולט של שעות היום שם, אם אתה חונה במקום מסויים לא מתעלקים עליך כמו בלילה, שנגשות ומנסות בכוח כניראה ממחשבה שאתה עובד ולא באת להנות.

זונות בשעות הבוקר

44
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=yosi]יום חמישי אחרון עברתי בכביש 42 לכוון יבנה לחפש את ציפי ולצערי לא הייתה שם. במקום שהיא עובדת כרגע מתבצעות עבודות.
למישהו יש מושג איפה ציפי כרגע עובדת ?
[/QUOTE]

כן יש לי מושג!

ב9.9. בשרשור התעוררות באזור התעשיה של חולון,

כתבת דיום קודם לכן ראית את ציפי מיבנה בחולון.

אם הדווח שלך אמין מבחינתך, אז זו תשובה מצוינת.
[/QUOTE]

יש נימה של ציניות בקולך ?! האם משהו שמפריע לך בשאלה שלי ?!
אם אף אחד לא טורח לענות לי כשאני שואל שאלה אז לפחות על עצמי אני כן יכול לסמוך בנוגע לתשובה..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

זונות בשעות הבוקר

45
היום בבוקר 10:00 (שישי) עשיתי סיבוב שמשיות במנדרין....במטרה למצוא את שולמית
בתחילה הגעתי לרחבה הגדולה שם היו 2 שמשיות - כחולה ואדומה
בכחולה הייתה מישהי בשם נטלי -אישה מבוגרת מסולקנת (גם פנים וגם חזה)שיער שחור חלק הסכימה למציצה ב 50 שח אך כיוון שלא הייתי בטוח שמדובר באישה, וויתרתי
האם מישהו מכיר ויכול לאשר שאכן מדוברת באישה?

בשמשייה האדומה ישבה אישה בלונדינית חזה גדול, לא דיברה ולא אמרה כלום...

משם הלכתי ע"פ הצילום ששמו בפוסט של שולמית ואכן הגעתי לשמשייה התכלת של שולמית...אז ככה: מדובר באישה לדעתי לפחות בת 60, שמנה, חזה גדול, הסכימה לאנאלי ב 50 שח- אך כייון שלא התחברתי למראה וויתרתי...

בסופו של יום חזרתי הביתה ללא פורקן...לא נורא

שבת שלום

זונות בשעות הבוקר

46
אושר היקר...
אם היית מחכה עוד קצת היית מוצא אושר אמיתי..
בסביבות 11:30 הגעתי למנדרין, ומייד על הכניסה (איפה שיש כיכר מצויירת), עמדה בחורה צעירה שאני לא מכיר.
נראתה ממש טוב
עשצרתי ושאלתי לפרטים - 100 מציצה וזיון...
באתי לנסוע ואז היא אומרת לי שהיא מוכנה מציצה בלבד ב 70..
שאלתי אם אפשר לקבל מציצה חשופה ולגמור בפה - הסכימה !
נכנסה לאוטו ונסענו לאזור שקט.
התחילה במציצה לא רעה הכוללת גרון עמוק
מצצה ומצצה.. אבל לא גמרתי..
אז בשביל לעזור לי לגמור הורידה את המכנסיים והראתה לי את השבלול שלה (מקסים) וככה גמרתי בשפשוף..
ביקשה שלא אגמור עליה וכיבדתי את זה.
נתתי לה גם טים על הנכונות

אמרה שקוראים לה אנה והיא מגיעה למנדרין הלעיתים רחוקות כי היא מפחדת מהקוקסינליות
אמרה שבאה לעשות 300 ש"ח וללכת.

אז מי שיש לו זמן כרגע..
לטוס לשם!!!!

ממליץ בחום
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

זונות בשעות הבוקר

48
היום הזדמן לי להיות באיזור צפון תל אביב בשעה 09:30 אז קפצתי למנדרין
העלתי אחת בשם אולגה - בלונדינית מלאה בת ~45 חזה גדול טבעי העניקה מציצה מקונדמת ממש טובה תמורת 50 שח
פורקן טוב לתחילתו של יום

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”