כ ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!! - דף 10 - סקס אדיר

ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!

91
אז ככה...
אתמול ביקרתי אצל הגברת ,
200 ש"ח למסאז' ,
המסאז' היה בינוני עם הרבה מידי שמן היא מטפלת במקצועה אבל זה לא זה ולא שווה 200 ש"ח
היא די נחמדה אבל....... היא נשארת עם בגדים אי אפשר לגעת , מעבר לכך לא הייתה קרובה ל40 דקות שהבטיחה הייתי אצלה בערך 30 דקות כולל זה שחיכיתי כ10 דקות שתתפנה אליי ,,
בקיצור אין למה לחזור ,
עדיף טאטניה במשה דיין ,נכון היא לא יפה אבל המסאז' שלה אליפות לוקחת 170 ש"ח לשעה שלמה כולל פינוק ידני וכולל מקלחות קריצה

93
גרועה ! הייתי אצלה בשבוע שעבר בשעה 2,ברור שנשארה עם בגדים. יש לה כרס קטנה וגוף סביר, אבל הכי התבאסתי מהגישה.

עשתה עיסוי חלש , סתמי, ולא דברה בכלל, אחרי חצי שעה העזתי לשאול אותה אם היא מבואסת מהעבודה הזו (אגב, לצערנו אף אחת לא נהנית כנראה מהעבודה, אם הייתי מרוויח לפחות אלפיה ביום עבודה הייתי משתדל ליהנות הרבה יותר..) היא הייתה קצת המומה , כי "אף אחד לא שאל אותי את זה קודם" ואמרה שהיא עייפה כי היא אכלה צהריים לפני שבאתי. WTF . . בסוף עם כל השמן עשתה לי ביד בצורה הכי טכנית ויבשה שאפשר לחשוב עליה, הרפרוף על האיבר שלי לפני ההרפייה היה יותר מגרה ומדליק מאשר האוננות, בקושי הצלחתי לגמור ! טיפה שלחתי יד לישבן שלה מבעד למכנס, לא גירתה אותי כמעט בכלל, בעיקר בגלל הפנים הכבויות.

התשלום נעשה בסוף הטיפול, אם הייתי חושב פעמיים הייתי אומר לה שלא נהניתי בכלל . ושלא מגיע לה יותר מ100 , בכל אופן שילמתי כמובן. בכל זאת, עם הכסף הזה היא קנתה את הדירה היוקרתית שלה..

94
ולרי היתה בבנק שלי וסוף סוף הייתי.
בשוק חופשי שהביקוש למוצר עולה,המחיר עולה האריזה קטנה והאיכות יורדת.
קושי רב בתאום.
מסג סתמי ביותר, על מיטת עיסוי מחוממת הכי טובה שניתקלתי בה.
30 דקות להתהפך ועוד ליטוף סתמי.
יוצא ובמעלית הלקוח הבא בלי דיסקרטיות ובלי נעלים.
לא חוזר ולא מתקרב.
גם הפנים וגם כל היתר לא משהוא.
חבל על הזמן!!!!!!!!!!

95
הייתי והיה ממש גרוע, נתחיל בזה שבאתי ב1 והיא עשתה מסאז כ"כ חלש ועלוב, שאלתי אותה מה קרה ולמה היא מבואסת , והיא ענתה שהיא לא מבואסת ]שוט עכשיו היא אכלה צהריים אז היא עייפה. WTF .. היא כמובן נשארת עם בגדים. בכל אופן לא נראית משהו מיוחד. אבל קצת יותר מהממוצע. בסוף עבודת יד, אין שום כיוון לאקסטרות, אפילו לא באדי.

96
למרות שהנושא שלה די נחפר כבר רק רציתי להוסיף בכמה מילים כי לקח לי המון זמן לקבוע איתה..
בקיצור, מבחינת תנאים (מיטת עיסויים, חימום וכולי) המקום מצוין , דירה יפה וחדר ברמה גבוהה מאד.
יש לה מושג כלשהו בעיסוי ובסה"כ ידעה ללחוץ
היא נאה ולא יותר מזה, וכפי שנאמר נשארת עם בגדים ואפשר להכניס יד לישבן או לחזה אבל לא ממש סקסי או אירוטי כל הדחיפות ידיים האלו.
בכל זאת הגמירה היתה לא רעה כי היה משהו אירוטי בעבודה שהיא עשתה.
200 ש"ח ל35 דקות ברוטו
אני מזיין משמע אני קיים

97
[QUOTE=TD]

חייב לפרגן,
לקישקשתא : על ביקורת חדה כתער+אסמכתאות איתן הניצחון בכיסו מראש.
לנסיך השחור: על יכולת קבלת הביקורת כג'נטלמן + הסברים ומסקנות.
חברים כל הכבוד,נהנתי,יישר כח.
[/QUOTE]
תודה רבה רבה אח יקר! Embarrassed Heart קריצה

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=21380&KW=%EC%F4%F8%E2%EF&PID=256476#256476
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

98
קישקשתא היקר,

האמת, לא זכרתי את הביקורת החיובית הזו עלייך...

יפה מצדך להעלותה דווקא כעת כאשר נבחנו וחשפנו שיניים איש על רעהו...

אני נוטל את ידך המושטת לשלום ללא כל טינה וללא משקעים

שכן בזכותך הוספתי את הלוגו שלי -העולם מצחיק אז צוחקים
ונזכרתי בעוד אחד: אותי זה מצחיק...

מעבר לכך, עלי להודות כי אין ספק כי המניע האמיתי שלך

הנו כבוד לבני אדם ובנות אדם ונגד אלימות ותאמין לי כי גם
אלו הם ערכי ויחד עם זאת ללא טריקים וללא שטיקים

כאשר קראתי את התיאור נתקפתי בפרץ צחוק בלתי נשלט,שוב ושוב

לא עבר לי גם למחרת...

בקיצור, יהיה טוב, אח יקר בדיוק כפי שכתבת לי ...

TD

"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”