כ מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!) - דף 5 - סקס אדיר

מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!)

41
[QUOTE=לומברוזו] לחפוז , גמירה אחת עד 40 דקות (ולא תתוקתק) היא 400 ש"ח. שעה ושתי גמירות אכן עולות 500. [/QUOTE]
ידוע. אבל כאמור, אני תוהה האם זה שווה, שהרי קיימות אופציות נפלאות בפחות: אניה ואוקסנה, למשל.
אכילס, זה לא מרוב בולבולים, אלא כך עובדת הפקידה המדוברת: לרוב לא עונה. אם כן עונה - צועקת/ ישר מנתקת. זה לא כמו עם יוליה שתמיד עונה בנעימות ומתיקות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

44
אז למרות שהיא סולד אאוט, השגתי כרטיסים למקומות הטובים ביותר קריצה

בסך הכל הדיווחים כאן עליה מדוייקים, אבל אספר גם מנקודת המבט שלי.
התיאום, ברגע שהפקידה ענתה - מושלם. קובעים שעה, ואם פנוי מקבלים טל אחר להתקשר כאשר אתה מגיע.

הדירה- די מעופשת. המקלחת והשירותים לא ראויים לשימוש אדם, אפילו בכלא הם יותר טובים (הרצפה מחליקה בשירותים, היזהרו! לדברי מרטינה לקוח אחד כבר החליק שם). ולכן לא עשיתי שימוש במקלחת, לא לפני ולא אחרי.

מרטינה היא ילדה טובה ויפה, אני לא אתפלא אם גילה האמיתי הוא פחות מ 22.
גוף פצצה, מושלם, אי אפשר לבקש יותר מזה. על הפנים אפשר להתווכח.
ולא שהיא מכוערת חס וחלילה, אבל על הפנים הייתי נותן לה 8.5 או 9, שזה עדיין מעולה.
את השפתיים הבשרניות לא אהבתי כל כך האמת. לא מתאים לבחורה יפה ועדינה שכזאת.

המציצה החשופה הייתה לא משהו בכלל, מכניסה רק חלק קטן לפה ולכן ויתרתי על לגמור בדרך כזאת - פעם אחת גמרתי כשהיא מעליי ופעם שניה במיסיונרית.

בין לבין דיברנו קצת (אנגלית סבירה) והיא אמרה לי שבמילאנו משלמים על השירותים שלה הרבה יותר (250 יורו).
היא גם ניסתה לשכנע אותי שבסיביר לא באמת קר כמו שחושבים Dead

ונקודה אחרונה- הפקידה כיוונה אותי למקום ואמרה לי להגיע ולדפוק על דלת לבנה - אני מגיע רואה אחת לבנה ואחת חומה- שניה לפני שאני דופק על הלבנה מאחורי נפתחת הדלת Shocked ואני רואה את מרטינה יוצאת מהדלת החומה.
אז מזל שלא דפקתי על הדלת הלא נכונה, וחבל שהפקידה לא מבדילה בין חום ללבן.

האם שווה 500 ש"ח? אני חושב שכן, אבל זה מאוד גבולי.
עוזבת בעוד שבועיים.

45
Wow ידידי , אני רוצה לפרגן לך על דיווח מדוייק עם מרטינה .
כולל התיאור שלך עליה , גם אני נתתי לה 8.5 במראה .
מה שבטוח שהחדר באמת מעופש ומקלחת זוועתית ולא ראויה ( לא פלא שמישהו
החליק שם ) , מה שהרג אותי מצחוק זה שגם אני עמדתי מול הדלת הלבנה וחיכיתי ואז היא הפתיעה אותי מאחורה ופתחה את הדלת
החומה והפתיעה אותי
נראה לי שזה בכוונה , בכל אופן מסכים איתך כמעט בהכל , גם אני לא מצטער בכלל ואף נהניתי .😉
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

47
בגלל כל הקומפלימנטים שעפים פה החלטתי גם לבדוק הכצעקתה (ת'אמת, ציפיתי ליותר...)

החניה כאמור בעייתי באזור, אבל למרות הכל הגעתי בזמן, ובכל זאת זכיתי ליבוש של 10 דקות (הייתה צריכה להתארגן) - יאמור לזכות הפקידה שהיא מאוד נחמדה ושרותית.

מרטינה בחורה צעירה וחמודה (לא יפיפיה שתסובב לי את הראש ברחוב).
קיבלה אותי בחזיה וביריות (שאותן סירבה להוריד במהלך המפגש)
מציצה חלשה אך נעימה, עם ליקוקי לשון מאוד ארוטים בחלק הדרומי (לא רימינג).
אין גמירה בפה.

לאחר מכן מנוחה וקצת סמול טוק (כפי שאמרו היא פה עד מאי ואח"כ בחזרה למילאנו שם הדירות והכסף יותר שווים)
בסשן השני החלטתי לפנק אותה והיא בהחלט אהבה.
לאחר מכן מיסיונרית חורקת (בגלל המיטה) ואז הצעתי לעבור לספה (שם סיימנו בדוגי)

אמרה שלישראלים יש ציוד גדול שבד"כ מכאיב לה ולי היה מזל שאני לא בעשירון העליון :-)

לסיום החלטתי ללכת על הקצה ולנסות את חווית המקלחת (שאכן היא אחת המזעזעות) אבל יצאתי בשלום (ללא כוויה וללא החלקה)
נפרדנו באיחולים הדדים להצלחה בהמשך הדרך

לסיכום:
מראה - 8 (השפתיים שלה באמת קצת בשרניות מידי)
מציצה - 8
זיון - 8
מיקום - 5 (בגלל החניה)

49
[QUOTE=פורטובלו]בגלל כל הקומפלימנטים שעפים פה החלטתי גם לבדוק הכצעקתה (ת'אמת, ציפיתי ליותר...)

החניה כאמור בעייתי באזור, אבל למרות הכל הגעתי בזמן, ובכל זאת זכיתי ליבוש של 10 דקות (הייתה צריכה להתארגן) - יאמור לזכות הפקידה שהיא מאוד נחמדה ושרותית.

מרטינה בחורה צעירה וחמודה (לא יפיפיה שתסובב לי את הראש ברחוב).
קיבלה אותי בחזיה וביריות (שאותן סירבה להוריד במהלך המפגש)
מציצה חלשה אך נעימה, עם ליקוקי לשון מאוד ארוטים בחלק הדרומי (לא רימינג).
אין גמירה בפה.

לאחר מכן מנוחה וקצת סמול טוק (כפי שאמרו היא פה עד מאי ואח"כ בחזרה למילאנו שם הדירות והכסף יותר שווים)
בסשן השני החלטתי לפנק אותה והיא בהחלט אהבה.
לאחר מכן מיסיונרית חורקת (בגלל המיטה) ואז הצעתי לעבור לספה (שם סיימנו בדוגי)

אמרה שלישראלים יש ציוד גדול שבד"כ מכאיב לה ולי היה מזל שאני לא בעשירון העליון :-)

לסיום החלטתי ללכת על הקצה ולנסות את חווית המקלחת (שאכן היא אחת המזעזעות) אבל יצאתי בשלום (ללא כוויה וללא החלקה)
נפרדנו באיחולים הדדים להצלחה בהמשך הדרך

לסיכום:
מראה - 8 (השפתיים שלה באמת קצת בשרניות מידי)
מציצה - 8
זיון - 8
מיקום - 5 (בגלל החניה)

[/QUOTE]

מה עם נשיקות ? הבנתי היא זורמת פלוס ?
ומישהו יודע מה הכתובת המדויקת של המקום ? אני בא בלי רכב ובעייתי .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”