כ נטליה מילף י.ל פרץ תל אביב 250 gfe מלא - דף 2 - סקס אדיר

נטליה מילף י.ל פרץ תל אביב 250 gfe מלא

12

אתמול יצא לי להיות בסביבה אז התקשרתי תיאמתי והגעתי!

פתחה לי את הדלת קמילה, בת כ 40, שיער שחור ארוך, פנים עגולות נאות, גוף רזה אבל לא מידי, גובה כ 1.60 מ., חזה בינוני יציב ויפה, הגברת דוברת עברית רהוטה, צחקנית וסימפטית!
השרות כולל GFE חלקי (לא מתנשקת צרפתיות, רק בשפתיים) אבל כל השאר היה טוב, מציצה חשופה, ליקוקים, פרוסטטה, זיוון בשלל תנוחות..... אני מצידי נהניתי לרדת לה... נקייה וטעימה...
מקלחת שלי לפני ואחרי (יום חם עם לחות מעיקה בת"א) גם קמילה התקלחה מיד אחרי וכנראה גם לפני!
יצאתי לאחר כ 55 דקות, מרוקן באשכי ובכיסי (250 ש"ח + טיפ נאה) אבל עם מנגינה בלב וחיוך על השפתיים!
קמילה נמצאת בימי ראשון ושלישי.
הייתה איתה עוד אישה רוסיה "דודה" או "רולה"... ונאמר לי שאפשר לקחת את שתיהן יחדיו!
אחזור שוב כשיזדמן...

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

15
היום נפגשתי עם נטלי , הייתי חייב לראות מי זאת הבלונדה המדוברת, יש לי חולשה לבלונד טבעי
קבעתי לשעת צהרים מוקדמת, הגעתי למקום באיחור של 5 דק ופתאום אני מקבל טלפון לנייד מהפקידה מה קורה ואיפה אני
טוב שיש טלפון מבצעי, זה לא נעים לקבל טלפון כזה אם אתה נמצא ליד אנשים.
דרך אגב יש חניה בתשלום ממש בתחילת הרחוב.
מגיע לשער הברזל האפור,נכנס ודופק בדלת, פותחת לי נטלי מילף בלונדה יפיפיה שיער קצר, עיניים כחול ים
גוף יפה, שדיים גדולים יחסית, נעימים למגע טבעיים,
נכנס למקלחת קצרה להתרעננות מהחום, ונטלי מחכה לי עירומה במיטה
טוב היא נראית טוב, סקסית יפה,
מתחילים בנשיקות צרפתיות,ולאורך כל הגוף
מציצה חשופה מעולה,וחיבוקים ונשיקות ממש כמו חברה
ירדתי לה, יש לה כוס יפה וטעים
עושה קולות שנהנית, לא מוגזם.
מלבישה חליפה ועוברים למסיונרי, יש לה כוס צר
ומשם לדוגי, אחח איזה ישבן מדהים פשוט תענוג, יש מראה בגב המיטה ואתה רואה איך אתה מזיין כמו בסרט
השכבתי אותה על הבטן לתנוחה אחורית, ועל הצד, ומכל הכיוונים שאני אוהב
לא הצלחתי לגמור עם הקונדום החונק, הורידה אותו ומצצה לי עד לגמירה על החזה שלה .
יש לה עור חלק ונעים למגע
היא מריחה טוב ואסטטית, שיניים יפות.
אישה אמפתית ונחמדה, נראית בסביבות גיל 40 פלוס
ממש נהניתי, וכל הכייף הזה ב 250 זוזים, שווה לכל כיס.
נמצאת בימים שני ורביעי עד שעה 15:00
תהיו איתה ג`נטלמנים
תהנו קריצה

17
אם דווח בעבר ואני פותח שרשור חדש, מתנצל.
אני באמת סבור ששווה דיווח נוסף.
יום חמישי (אתמול), אני מתקשר אליה ב-10:30 בבוקר כדי לקבוע איתה לשלוש (חמישי אני יוצא מוקדם - יום קצר).
מפרסמת פה באתר לסירוגין. יש לה מעגל לקוחות קבועים וחוזרים. מודעה עם תמונה של בלונדינית עם שיער קצר.
בשיחה הזכרתי לה שאני מנסה לתאם איתה מדי פעם לפעם ולא מצליח כי היא תפוסה (עובדת עם יומן מאוד מסודר ומדוייק).
ב-14:30 באותו יום (חצי שעה לפני הפגישה) מצאתי מן קיוסק כזה של איזה סודני על אלנבי פינת פרץ ולגמתי בירה קרה להנאתי.
הייתי בהצטברות נוזלים של יותר משבוע ורציתי לבוא בראש יפה.
15:00 מרים טלפון מול הכתובת ונכנס בשער של הבניין כשאני קולט שהדלת בקומת קרקע כבר פתוחה חלקית...
מה אומר לכם?
הבטיחה וקיימה. ביריות שחורות, עקבים גבוהים דקיקים שחורים וחיוך רחב.
מבנה גוף? לא מזהיר?
אישה בסביבות ה-40 וקצת
גוף שהיה פעם חטוב עם מספר קילוגרמים עודפים
חזה סקסי קצת נפול
שיער בלונדיני קצר (הולם אותה).
מאוד שירותית ואלגנטית.
למען היחסי אמון והרצון למפגש איכותי, אמרתי לה ששתיתי בירה אחת לפני שבאתי - ״... לא מפריע נכון?..)
חייכה ואמרה שלא וראיתי הכרה על פניה את הטוב שבכנות שהפגנתי במקום שתריח בירה בעצמה במקום שאומר בעצמי.
התקלחתי במים חמים מאוד וגם מילאתי את בקשתה לשטוף טוב למטה כולל המנוע האחורי...
אחרי כרבע שעה מתחת למים רותחים זורמים, יצאתי והיא ניגבה אותי. אישה קלאסה - זונה אמיתית אולד סקול כזאת. עם קלאס ותודעת שירות.
התחלתי בליקוקים בשדיים
עברנו לצרפתיות - זרמה איתי
אחר כך היא שוכבת על הגב ואני מולה על הברכיים, כשהיא עם כף רגל אחת על הזין משפשפת אותו ורגל שניה משחקת לי בביצים וגולשת בעדינות לתחת. כל זה עם הביריות רשת השחורות - סקסי בטירוף.
קלטתי שהיא מודעת לקטע של התחת וכו ונדלקתי - כי הייתי מלא כמו שציינתי קודם לכן.
עמדה על הברכיים מולי והמשכנו להתנשק ותוך כדי אמרתי לה שזה חירמן אותי שהיא שיחקה לי עם הרגל בביצים ובטוסיק.
פתחתי תיבת פנדורה!!! תרתי משמע. מסתבר שלבחורה יש מגירה עם צעצועים.
לא אשקר לכם. יודע ומכיר היטב אנוכי את נפלאות הנקודה האחורית של הגבר והיא הצליחה לעורר בי תיאבון ענק לזה.
התחילה למצוץ לי עמוק עמוק ורטוב.
שאלה אם אני מסכים שתחדיר לי בעדינות - והסכמתי.
הייתי חרמן טילים !!!
הלבישה על המכשיר גומי ומעט חומר סיכה ריחני והתחילה בעדינות בעדינות לבקשתי לשחק לי איתו בטוסיק תוך כדי שהיא מומצת לי לאט לאט ועמוק. התמוגגתי מרוב עונג. הכל לאט ובאלגנטיות.
אחרי כמה דקות הרגשתי שאני עומד להתפוצץ ושאלתי אותה באיזה תנוחה אני יכול לזיין אותה תוך כדי שהיא ממשיכה לענג אותי.
חייכה והורתה לי להישאר על הגב.
סידרה לי כרית נוחה מאחורי הגב, הלבישה לי קונדום, פתחה לי את הרגליים מעט והתיישבה לי על הזין כשהיא עם הגב אליי.
התחילה לרכב לאט ובעדינות למעלה ולמטה לבקשתי, עם תנועות ידניות פנימה והחוצה אצלי למטה עם המכשיר.
ראיתי כוכבים !!!
הרגשתי גמירה בדרך שלא הייתה לי שנים !
עוד קצת ועוד קצת המשיכה לרכב ואז גמרתי בערך איזה חצי דקה - הרגשתי איך הקונדום מתמלא ואיך הביצים מתרוקנות!!!
ירדה מעליי ונשכבה לידי תוך כדי שהיא מלטפת לי את החזה ואני עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן לא מצליח למחוק אותו.
נחתי ככה איזה חמש דקות ונכנסתי למקלחת רותחת נוספת עם דפיקה ביד (זה היה מתבקש אחרי האירוע שחוויתי הריקון הנוסף הזה).
נתתי לה נשיקה על הלחי והוספתי עוד 150 למאתיים חמישים שקיבלה בהתחלה באהבה ובהוקרה - עשתה לי תסוף שבוע אנשים.
יצאתי לאוויר הרחוב הדרום תל אביבי בחזרה לסודני לבירת ניצחון.

ברשותכם אני מדלג על התמצית מנהלים כי באמת שמבחינתי הכל מתגמד לצד השירות המדהים שנתנה לי.

שבת שלום
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”