כ כמה הערות לחלק מהלקוחות - דף 3 - סקס אדיר

כמה הערות לחלק מהלקוחות

21
Sun- לא רק שאתה מדבר שטויות אלא בכמויות. לא שכל ולא נעליים. מעולם לא ביקשתי שיסירו שום שירשור, זה הכל בראש שלך. אני תמיד מציינת שאני אקטיבית ואם היית מתעקש לזיין אותי הייתי גם מראה לך איך אני מקבלת אותו כמו שנידמה לך שהיית רוצה לזיין. אפילו במודעה מצוין שאני פעילה. אל תנסה לשקר. כולכם עברייני מקלדת פאתטים ומתוסכלים. אם הייתי צריכה להתמודד עם סוג לקוחות כמוכם כבר הייתי פורשת מזמן. ותיק- לך כבר עניתי בפרטי הבנתי את התיסכול והמירמור שלך מהחיים וסהכ אני מרחמת על סוג אנשים כמוך.
בלי פורום או בלעדיו. בלי פירסום או בלעדיו . בין אם זה בבית או בכביש בנות תמיד יעבדו ותמיד ירוויחו כי אתם טיפה בים.
ניסיתי לשמור על רמה אבל אתם חבורת פח שתהיו מאוכזבים תמיד כי הסטנדרטים שהצבתם לעצמך גדולים ממכם והרבה.
חבל היה לי על בזבוז האנרגיה עליכם.

כמה הערות לחלק מהלקוחות

22
[QUOTE=Liorkoks] צר לי לכל אותם מתאכזבים. לא תמיד קולעים למטרה ולא תמיד הכימיה עובדת כמו שרוצים. יש בנות שרוצות להיות מפעל ועובדות בהתאם ושיהנו להן.
לא אשכור מזכירה שתתאם לי פגישות כי חשוב לי לדעת עם מי דיברתי ולדעת מה סיכמנו. לפעמים לפי הקול אני אדע מי מתאים לי ועל מי אוותר,מי נשמע רציני ומי לא.
לגבי חוקן.-לי אישית לא נעים עם המחשבה שמישהו יתנקה אצלי במקלחת האישית שלי ויזהם אותה בחרא. מוזמנים להתקלח אצלי כמה שרוצים ושם זה מסתיים. אני לא צריכה לקבל צהבת מצואה או מחלות אחרות שעוברות . גם אקונומיקה לא מנחמת אותי במקרה הזה.
לשאר התלונות ציינתי שהן לחלקכם ולא לכלל.[/QUOTE]
אינני חובב קוקס, מעולם לא ביקרתי קוקס , אבל הפוסט הזה די עניין אותי .
מצד אחד צודקת הגבר/ גברת -צריך להגיע נקיים ומקולחים ולהיות מנומסים, אבל גם הוא/היא צריכים להבין שלא כולם יכולים להגיע לאחר חוקן.
האבסורד שהוא/היא רוצים לשוחח עם לקוחות ולסנן לפי קול או אינטואיציה ולהחליט אם מתאים או לא, אבל לא לתת את אותה האפשרות ללקוח, מבחינתה לה יש את זכות ההחלטה ואילו כל לקוח מתקשר חייב לקבל אותו /אותה ללא עוררין.

כמה הערות לחלק מהלקוחות

23
אין לי שום אינטרס לשקר בשום מקום במודעה לא רשום אקטיבית בלבד, לרשום דומינה זה כמו לרשום באותיות קטנות בסוף הפרסומת ט.ל.ח
לא כל צרכני הסקס ההדיוטים מבינים במונחים אלו אז לבלבל את האויב הממוצע הצלחת אבל לא כל האוייבים אותו דבר
וסתם לידע כללי אנחנו סוג הלקוחות הכי טוב שמגיע אליכן כי אנחנו מודעים לצד השני בקטע של האסתטיות והניקיון ולקחנו את כל הנושא לרמה אחרת. אנחנו לא סתם גבר חרמן שרשם בגוגל קוקסינליות נכנס הרים טלפון והגיע אלייך מסריח אחרי העבודה
ואגב מה שאת עושה עכשיו זה בדיוק אותה העבריינות מקדלת שעליה את מדברת "כולנו פאתטים ומתוסכלים" "חבורת פח" כל הכבוד על הקלאס
כרגיל הזונה עם התסביך הידוע שהלקוחות אומללים ומסכנים והן פצצות מין מהלכות שגברים נושקים לכפות רגלן
אז זו האשליה שנוצרת אצלך במוח כי כל היום מתקשרים אליך אבל כשאת מסתובבת ברחוב גברים עוברים לצד השני ועושים פרצופים וממש לא מפנטזים עלייך אלא מפחדים ממך הבנתוש?
וסתם שתדעי שכבר שמעתי לא אחת ולא 2 מבנות איזה נזק עצום הפורום עשה להן ודווקא מדובר בכאלו שהיו יחסית בסדר
אז במקרה שלך על אחת כמה וכמה בקיצור עוד חוזר הניגון וככל שתמשיכי להגיב תוכיחי את פרצופך האמיתי
הסטנדרטטים שהצבנו ל-ע-צ-מ-נ-ו אפשריים ומתקיימים במחזותינו עם נותנות שירות מהממות כוסיות זורמות והאבסורד הוא שאת מרשה לעצמך לגבות כמוהן.

שאני הייתי איתך לא ציינת שאת אקטיבית בלבד לא בטלפון לא שהגעתי אלא רק לאחר התשלום אז יאללה יאללה לכי תשייפי איזה פינה כי את נראית קצת נפוחה
בייייוש
סקס מוריד עול מלבך

כמה הערות לחלק מהלקוחות

26
ליאור את פיספסת את המטרה של הפורום.
אין ספק שמי שבא מסריח עם חרא בתחת אין לו מה לבוא ואם בא יש לגרשו.

כל שאר הלקוחות שמתקשרים ושואלים ולא באים - אלה טבען של מודעות ניסית למכור אייפון פעם? כמה יתקשרו יבלבלו במח ולא יקנו?

קוקסינלית רצינית שרוצה לתת שירות תחזיק מעגל לקוחות קבוע שייתן לה פרנסה בראש שקט. הנ"ל מורכב לרוב ממראה צעיר+שירות טוב +תאוות בצע סבירה (ולא מוגזמת). לרוב מי שמתלוננות או שהאף שלהן יותר מידי למעלה או שלא מודעות למצבן או תקתקניות.

לדעתי יש לך מראה סקסי אני לא יודע כי לא התעניינתי אם את רק אקטיבית או גם פסיבית אבל יש לך פוטנציאל רב. במקום להתנצח עם לקוחות פוטנציאליים בפורום ולבוא בטענות שרק מורידות מהרקורד שלך (יש חשיפה מטורפת לפורום) אני ממליץ לך להתמקד בשירות ללקוח. מספיק שכמה אנשים מפה יגיעו ויהנו וידווחו ואת יכולה לצאת לדרך שתכניס לך המון עבודה ולא תצטרכי להתעסק עם מי שיש לו חרא בתחת.

ישנן נותנות שירות מעולות כמו מור(לא ניסיתי כאקטיבית אבל יש לה גישה מעולה), הילה, אוריאן מחיפה, שירן התימניה הקטנה, אלמוג(זן נדיר מאטרף), נוי אביב, קוקס ראשלץ מאטרף ועוד לא רבות.

אני אישית וחבריי הזיינים לפורום עם מספר תלת ספרתי של הודעות ומעלה יודעים לפרגן וגם לבקר ואני משתדל להיות כמה שיותר אמיתי.
ראי דוגמא איילין שלדעתי עברה שינוי לעומת פעם והיא אחלה בחירה.

מקווה שהשירות ישתפר ונדווח רק על דברים טובים

כמה הערות לחלק מהלקוחות

27
קראתי פעם , פעמיים ושלוש ולא הבנתי על מה הוויכוח .

ישנו כלל אצבע מאד פשוט מהצד האחד הלקוח שמשלם ומהצד השני נותן/נת השירות - אם המשוואה מופרת אז ברור שמישהו יצא מבועס. אגב זה עובד בכל עסק בעולם בין אם מדובר במוסך ובין אם מדובר במנתח פלסטי.

יש פה הרבה עצמאים ונראה לי שכולנו למדנו שהלקוח תמיד צודק - זה פרמטר נוסף למשוואה הנ"ל.

אז אם נותן/נת השירות אינה מסוגלת לתת את השירות ולקיים את המשוואה אז אפשר בנימוס להראות ללקוח את הדלת - כולנו עשינו ונעשה את זה. אבל, אם הלקוח משלם ולא מקבל שירות בצדק הוא מרגיש דפוק ומתלונן.

ולכן גבירותי ורבותי אל תקחו את כספו של הלקוח אלא אם אתן מתכוונות ויכולות לתת שירות - זאת לפחות צריכה להיות נקודת ההתחלה .

לקוחות שמתלוננים זה בעיה של בעל העסק , לא של הלקוח !!!! ואני אומר את זה בתור מי שמוכר את זמנו ואת כישוריו תמורת כסף בדיוק כמוכן - אם תפנימו את הכלל הפשוט הזה אני בטוח שלא נראה פוסטים כאלה בעתיד אלא רק מחמאות ופירגונים .

ולליאור - אני לא מכיר אותך ואין לי כל בקורת אליך אבל ממתי מדובר ביחסים הדדיים ונעימים כשצד אחד משלם ממיטב כספו והצד השני מבטיח שירות ? מה פה הדדי ? זוגיות זאת דוגמא ליחסים הדדיים אבל אני בטוח שלא לשם כך התכנסנו כאןקריצה

נעים או לא נעים זה תלוי באנשים כמובן אבל אם תפנימי את הכלל האדום למעלה לא תצטרכי להתלונן על הלקוחות

בהצלחה

כמה הערות לחלק מהלקוחות

28
ותיק- הצלחת להצחיק אותי בפרטי. הלוואי והיית קולע למטרה.
פתאום נהייתי גבר בעינייכם אחרי שכולכם מתחננים למצוץ זין ולקבל אותו בתחת ושישפילו אתכם.
אתם שעושים סקר קוקס כל היום ומתעסקים רק בזה.
צר לי לנפץ לכם את הבועה אבל מתחילים איתי בכל מצב.
גברית או לא. לטעמכם או לא ושאר ירקות.
אני את שלי עשיתי מה שאתם לא תעשו כל החיים.
אתם משחק ילדים ולא מעניין אותי מי מכם יבוא או לא וכמה ביקורות רעות שתרשמו לא יזיזו לי. עצבן אותי השקרים שלכם!
אני תמיד אעבוד איתכם או בלעדיכם.
תודה לאל שיש לי מספיק לקוחות שמעריצים אותי ודואגים ככה שאתם טיפה בחרא בעיניי.
ניסיתי לדבר איתכם יפה אבל אתם לא ראויים לזה.
מאחלת לכם שתתאכזבו עוד הרבה.
באהבה לכולם❤️
אליאן💋

כמה הערות לחלק מהלקוחות

29
אליאן מאשדוד שלום רב

ראשית היינו מעדיפים לא להתלונן רוב הזמן אבל לצערנו יש לנו הרבה פעמים את העילה לכך והיינו יותר משמחים שהמצב היה הפוך והפורום היה מלא בפרגונים. קחי לדוגמא את השירות של הוט כולם יודעים שהוא חרא עדיין יש להם לקוחות והלקוחות ממשיכים להתלונן זה המצב כי לא כולם יכולים להרשות לעצמם את העוד כמה עשרות שקלים בחודש. אם היה רובע תאילנדיות בארץ שלא היו מגורשות אחרי חודש מהארץ אני מבטיח לך שחצי מהקוקסינליות היו יורדות ל"זנות" ועובדות בעבודה רגילה אבל ללקוח הישראלי אין הרבה ברירה רוב חברי הפורום פה היו כבר אצל המומלצות לא פעם ולא פעמיים ואנחנו רוצים לגוון ולצערנו הסיכוי שניפול על מישהי הגונה הוא נמוך בעניין החוקן אני לא מבין כל כך קשה לשאול את הלקוח אם הוא נקי לפני?
לגבי הסרט של אני טראנסית מסכנה ואין לי ברירה לעבוד בזנות לי זה נשמע כמו אוי אוי אוי
ועכשיו ברצינות זה הסרט שאכלת ומאכילים אותך אבל אני מכיר אחת שעובדת במספרה 2 שלומדות לתואר עוד אחת שממלצרת עוד אחת שסתם עובדת במזנון עוד אחת בחנות נעליים אתן פשוט בוחרות את הדרך "הקלה" והמהירה לתהליך מבלי להבין את המשמעות הנפשית שלו וההתמכרות לכסף הקל ואחר כך אתן לא יכולות לצאת ממעגל הזנות וזה פוגע לכם בהרבה אספקטים בחיים
אפילו טראנסית שלא אזכיר את שמה אמרה לי שהיא לא מסוגלת לעשות סקס אם זה לא בתשלום כבר נדפק לה השכל מבינה?
אז יש לך את הבחירה לזרז את התהליך או לעבוד כמו אדם נורמטיבי ולהרוויח לאט לאט את הכסף ולא לחיות בסרט כמו הטראנסיות בארץ שמצלמות בפייסבוק את הכסף שהן עשו שאגב כל שטר מייצג זין שהן מצצו וכל שני וחמישי לטוס לחו"ל ,לשבת בבתי קפה ,מסעדות ,מועדונים ובקיצור לשרוף כל גרוש שהן מרוויחות בשביל לפצות את עצמן על החרא שהן אוכלות
זה ממש עצוב שהכנסת את עצמך לסרט שקוקסינליות זה בובת מין נטו פנטזיה לגבר וזה מראה שפשוט עוד לא הבשלת עם מה שקורה לך. לגבי עניין התשלום מראש זה טעות של מתחילות ומן הסתם שזה משהו שצריך להסדיר עוד בהודעות כדי למנוע מקרים שכאלה. האשמה פה היא בזה שלא ידעת איך להתנהל ולא בזה שהלקוחות באו לדפוק אותך. אני גם לא הייתי מוכן לשלם אם הייתי פוגש טראנסית מאטרף לסטוץ כבייכול ובסוף המפגש היא הייתה מבקשת תשלום בלי קשר לכלום. מן הסתם את יודעת שלא כל הלקוחות אותו דבר יש כאלה שברגע שהם נכנסו בדלת הם כבר ייכנסו איתך לא משנה מה כי אין להם אומץ לבטל או שהם בכלל לא חושבים שהם יכולים לבטל בשלב זה או שהo סתם מוכנים להתפשר בגדול כי אין להם כוח לעשות סיבוב למארחת אחרת יש הרבה סיבות למקרים שכאלה. אני מאוד שמח שאת שמה זין על כולנו כאן ובנימה זו הייתי ממליץ לך לא להמשיך ולהגיב כי ההמשך ידוע
עשי את העבודה שלך על הצד הטוב ביותר ותצאי נשכרת. מר שגל צודק לגבי פרופיל המתלוננת כאן בפורום מעניין שכולן נכנסות לאותה קטגוריה ואני לא אפרט מעבר לכך.
טירון ירוק גישת הלקוח תמיד צודק נעלמה מן העולם ובתור אחד שעבד לא מעט בתחום השירות אני רוצה לומר לך חד משמעית שלפעמים הלקוח הוא הפגום ולא הסחורה מה שהזוי בתחום הזה שקוקסית יכולה לשרוד שנים בלתת שירות חרא ולהתמחק מהתוצאות של התנהגות לא הוגנות.
לסיכום אין ספק שיש לקוחות אללא איסטר אבל החוכמה היא לסנן אותם בטלפון או מתחת לבית או בדלת.
בקיצור תלמדו לבטל לקוחות שלא מתאימים Cool
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”