כ מאיה, gfe אמיתי - דף 6 - סקס אדיר

מאיה, gfe אמיתי

52
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=maximum] [QUOTE=אכילס] [QUOTE=maximum] [QUOTE=Black]

[/QUOTE] [/QUOTE] [/QUOTE]

אמרתי לך, אם הסטנדרטים שלך זה לזיין את אמא שלי אז אין לי מה להגיד לך
[/QUOTE]
די חברים !!!!
אכילס....מקסימום ....
עד כאן !!!!!!!
די אתם הורסים את החשק להיכנס לפורום !!!!!!!
אתם מערבבים את האמא שלכם עם הזונות ?????????????????????
תגידו מה עובר עליכם ????
[/QUOTE]

רוני חבל שבחרת לצטט את זה, היית צריך לצטט את זה

[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]

[QUOTE=אכילס]

[QUOTE=gama light]...
זה שאתה מתפלסף על מוסריות לא מעניין לי את התחת, זה שאתה מעודד אנשים פה ליצור את חבורת שו שו סוד מוחלט כן מעניין אותי. ואני לא מדבר על המקרה הספיציפי, אם גברת מאיה לא רוצה להיחשף שתסגור את היוזר, ותיצור חדש. אלא תופעה שאתה עומד בראשה.
[/QUOTE]
...
בקשר לזה שהוא לא תורם? לא חדש, הוא אוהב יותר להטיף מלתרום. הוא לא מבין שלכולם פה יש אינטרס משותף. וזה בדיוק למה הוא לא "גבר" כמו שהוא מגדיר את עצמו.

[/QUOTE]

התעוררת חמוד?
ישנת טוב שאתה רוצה לחזור למלחמה איתי?
נתחיל מא'?

א. אני שומר לעצמי כדי שלא יגיעו אליך ותלכלך אותן עם התועבה שלך
ב. יש לי גם את הטלפון של הגורילה אם בא לך שסוף סוף מישהו יזיין אותך כמו שצריך ותפסיק לדבר איזה חודש
ג. אני לא תורם כלום, תרמתי כבר בעבודה
ד. איזה מזל שאני לא צריך להוכיח לך אם אני גבר או לא
עזוב אין לי כוח נקפוץ ישר ל..
ז. עדיין מנסה להרגיש משהו שם למטה? ניסית להגדיל בשקל ותשעים? בעצם גם 19000 שקל לא יעזרו לך

[/QUOTE]

שוב פעם סעיפים? נו טוב, נזרום עם השטויות שלך. בירוקרט קטן צריך סעיפים.
א. מי שמך לומר מהיא תועבה ומהיא לא, אתה חושב שאתה מורם מהשאר? אתה חושב שאתה "יודע להתייחס לאישה" כהגדרתך? אז אני רוצה להגיד לך שאתה כנראה יותר קדוש מהאפיפיור כי הנשים הללו מפרסמות ביודעין את מספרי הטלפון שלהם לכל דיכפין, ואלו שלא הן רק שלב אחד לפני זה ומפרסמות באתרים יותר פרטיים או בפרופילים באינטרנט.
אבל איזה מזל שיש את מינימום מגן הזונות האלוף, יוצא למען הנדכאים והמוחלשים! הידד!!!
אתה בהתנהגות שלך רק מחפה על חוסר החברות שאתה מפגין פה בפורום ובמקום לשתף אתה שומר קלפים אצלך, מזל שבמקרה שלך זה דווקא לטובה, הקלפים שלך הם לא מתחתית החבילה אלא מתחתית הזבל.
ב. את הטלפונים של הגורילות תשמור לעצמך, מרשה לך. אגב, זה שאתה חושף בסעיף הזה את הפנטזיות שלך לגביי זה לא לעניין, תשמור גם את זה לעצמך.
ג. זה ידוע שאתה לא תורם, בעצם מה אתה עושה פה חוץ מלריב ולהצטדק?
ד. תגיד, זה נכון שהכונפות רק אומרות תודה שמישהו מזיין אותם ונותן להן גם כסף על זה? כי אם כן אתה באמת לא גבר.

ז. אמא שלך דווקא לא התלוננה...

[/QUOTE]
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

54
[QUOTE=administrator]

חברות יקרות וחברים יקרים!!!
נא להתנהג בהתאם!!!
אפשר לומר כמעט הכל ברוח טובה ובנועם!!!
להזכירכם, הפורום נועד לתמסורת מידע, חוויות, המלצות וכיו"ב...
סופ"ש אדירחיוך
[/QUOTE]

לא הזכרתי את אימו של העחילס קטן איבר (עדיין מפתח את השם שלו בסוף ייצא משהו טוב, מבטיח) שבחר לערב את שלי
למרות שבמקום ממנו אני בא זה היה מצדיק פגיעה שתגרום לחלאס קטן איבר (הנה זה מתפתח) לא ללכת חודשיים פשוט זרמתי איתו בלי להזכיר את זאת שלו (למרות שאני מקווה שהייתה מתביישת בבנה על התבטאויותיו האלה)
אני משתדל לומר את דבריי ברוח טובה ולא לרדת לרמתו של הכיסחלה קטן איבר (נראה לי זה הסופי) אבל לפעמים אני מועד לתהום ההוויה המכוערת שלו ועולה חזרה מהר טרם אדבק במשהו קטן מהכיסחלה קטן איבר
ואני מוסר פה מידע חשוב לבנות העובדות, התרחקו מהכיסחלה קטן איבר

אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

57
[QUOTE=אכילס]צודק רוני וצודק אדמין,
מודה ועוזב ירוחם.
[/QUOTE]

אחרי איך שהתבטאת מתנצל ועוזב ירוחם היה יותר מתאים
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

58
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=administrator]

נא להתנהג בהתאם!!!
סופ"ש אדירחיוך
[/QUOTE]

לא הזכרתי את אימו של העחילס קטן איבר (עדיין מפתח את השם שלו בסוף ייצא משהו טוב, מבטיח) שבחר לערב את שלי
למרות שבמקום ממנו אני בא זה היה מצדיק פגיעה שתגרום לחלאס קטן איבר (הנה זה מתפתח) לא ללכת חודשיים פשוט זרמתי איתו בלי להזכיר את זאת שלו (למרות שאני מקווה שהייתה מתביישת בבנה על התבטאויותיו האלה)
אני משתדל לומר את דבריי ברוח טובה ולא לרדת לרמתו של הכיסחלה קטן איבר (נראה לי זה הסופי) אבל לפעמים אני מועד לתהום ההוויה המכוערת שלו ועולה חזרה מהר טרם אדבק במשהו קטן מהכיסחלה קטן איבר
[/QUOTE]
עזוב, רד מזה, תן לי עוד ניחוש אחד ברשותך, אתה לא עוסק בשום תחום שקשור לפרסום או קרייאיטיב או למעשה תחום שמצריך חשיבה יצירתית. אתה לא שם ידידי.
כמו שכתבתי בהודעה שלי לאדמין ולרוני, אני עוזב את הוויכוח הזה, שיעממת אותי מוות.
ואגב, אני ממש מתרשם ממך שאתה מאיים איומים פיזיים פה על דפי הפורום, אם היית פוגש אותי במציאות לא היית מעז, תשאל את הקובבה שלך על השרירים.

מאיה, gfe אמיתי

59
[QUOTE=אכילס]

[QUOTE=maximum]
[QUOTE=administrator]

נא להתנהג בהתאם!!!
סופ"ש אדירחיוך
[/QUOTE]

[/QUOTE]
עזוב, רד מזה, תן לי עוד ניחוש אחד ברשותך, אתה לא עוסק בשום תחום שקשור לפרסום או קרייאיטיב או למעשה תחום שמצריך חשיבה יצירתית. אתה לא שם ידידי.
כמו שכתבתי בהודעה שלי לאדמין ולרוני, אני עוזב את הוויכוח הזה, שיעממת אותי מוות.
ואגב, אני ממש מתרשם ממך שאתה מאיים איומים פיזיים פה על דפי הפורום, אם היית פוגש אותי במציאות לא היית מעז, תשאל את הקובבה שלך על השרירים.

[/QUOTE]

אני מאיים?
רק ציינתי עובדה שאנשים אחרים לא היו עוברים על זה בשתיקה, על צורת הדיבור שלך לבני אדם אחרים, במיוחד כזה שמערב את אמא שלהם כשהם לא דיברו על שלך

ואכילס = הכי-סחלה (חפש באינטרנט מה זה סחלה ותבין) תודה שזה הכי קריאייטיב (אמנם מילה לועזית אבל לפחות תרשום אותה בצורה שקרובה למקור)

ותאמין לי שאם גורילות בכלוב לא מפחידות אותי, כמו שאמרת, אז מי אתה בכלל?
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

60
[QUOTE=administrator]
נא להתנהג בהתאם!!!
סופ"ש אדירחיוך
[/QUOTE]

אדמין, חלק (גדול) מהאחריות למדמנה שמבוססת כאן בפורום - הוא שלך.
אם 'מספרי הצנזור' שלך היו קוצצות כל הודעה דבילית ומטה - היתה נחסכת מאיתנו כל עגמת הנפש.
ליברליות היא לא תכונה טובה בכל מחיר...
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”