כ Lianxx 69 - סקס אדיר

Lianxx 69

1
היי

לא חושב שאוכל להתחרות כאן בכתיבה המעולה של רוני ואחרים אך להלן דיווח שלי:-

בחורה רוסיה כבת 28-30 רזונת על סף השדופה, כ 160 גובה, ציצים קטנים, שיער בלונדיני, עיניים כחולות (לטעמי מדהימות) מקבלת בנצרת עילית.

לאחר תאום סגרנו על 1000 שח ל3 שעות. פתחה את הדלת לדירה נקיה, סלון ריק וחדר שינה. המזגן בסלון מקרר חזק אבל לא מספיק לקרר את החדר.

מתנשקת צרפתית, מוצצת בלי, אוהבת לתת קונטרות ולהזדיין, נותנת לרדת ונראה שאוהבת את זה. פתוחה לשינוי תנוחות חוץ מאנלי (גם לא אצבע קטנה שיורדים לה) כן אוהבת אצבעות בחריץ.

לאחר כמה תנוחות שונות ומגוונות גמרתי מס ראשון – מקלחת קצרה, שתיה קרה שהבאתי איתי (חם חם השבוע) קצת פיטפוטים והתחילה במציצה נוספת. מכיוון שהיה חם לי חבריקו לא שיתף פעולה ולאחר כ15דק של מציצה הודיעה לי הגב שהתעייפה מלמצוץ

לקחתי את המזרון לסלון ולאחר קירור הגוף שהיא דוגי שהיא עומדת על הרגליים בעמידה וכשהיא מכופפת ואני מרגיש את עצמות האגן שלה בקונטרה אליי גמרתי מספר שני.

שוב מקלחת שוב מציצה אבל בגילי המופלג 3 זה מספר קשה!!!

חיבוקים נישוקים והביתה

למי שילך - המזרן ישר לסלון..!!! 

מכיוון שלא מפרסמת כאן, טל בפרטי
חולה על השפתיים..! (גם העליונות)

Lianxx 69

2
תודה על הדיווח.
אומנם בנצרת ולא רלוונטי, אבל מי יודע איפה נהיה מחרחיוך גדול
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

Lianxx 69

4
קנוגה.. לא הבנתי עם הערתך היתה מכוונת אלי. אם כן נמק והסבר אם לא מדוע לתקוע את תמונת השר בתגובתך??
חולה על השפתיים..! (גם העליונות)

Lianxx 69

5
שלום חברים

הייתי איתה בעבר. מבקשת 700 לשעה ושני מספרים.

כל מה שנאמר מעלה נכון. גוף סקסי מאוד, רזה אבל לא שדופה. פנים נאות לא יותר.

לא בקטע של GFE אבל בהחלט שירות טוב.

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

Lianxx 69

8
הכל אצלה מכאני ב סקס . היא לא מאבדת שליטה ו מתמסרת ל אקט .אני ממש יצאתי מאוכזב ממנה. אבל שוב יכול להיות שזה ב כימיה .לא שווה להסתכן בשביל 700 שח ב שורה תחתונה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”