קפריסין
22קודם כל תודה רבה על הדווח! נשמע מאוד מעניין.
1. אני לא מצאתי טיסות לניקוסיה, אולי פספסתי משהו? אשמח לפרטים. זה קרוב ואמור להיות זול, אבל אין טיסות. יש מי שמבין בנושא?
2. בנות כמה הבנות? יש בגיל 18-22?
1. אני לא מצאתי טיסות לניקוסיה, אולי פספסתי משהו? אשמח לפרטים. זה קרוב ואמור להיות זול, אבל אין טיסות. יש מי שמבין בנושא?
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
קפריסין
24[QUOTE=LevZahav]קודם כל תודה רבה על הדווח! נשמע מאוד מעניין.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
הדרך היחידה להגיע בטיסה לקפריסין הטורקית היא בקונקשן דרך טורקיה. לרוב דרך אנטליה.
קפריסין
25[QUOTE=צדיק36]שלום לכולם
שאתה אומר לירות אתה מתכוין ללירה קפריסאית או טורקית?
כי לירה קפריסאית זה יותר מ7 שקלים כך שזיון עולה קרוב ל1000 שקל?
ודבר שני מה המרחק במכונית מניקוסיה למועדונים הללו?
תודה[/QUOTE]
שאתה אומר לירות אתה מתכוין ללירה קפריסאית או טורקית?
כי לירה קפריסאית זה יותר מ7 שקלים כך שזיון עולה קרוב ל1000 שקל?
ודבר שני מה המרחק במכונית מניקוסיה למועדונים הללו?
תודה[/QUOTE]
למיטב ידיעתי , אין יותר שימוש בלירה קפריסאית. בקפריסין משתמשים ביורו, ובצפון קפריסין בלירה טורקית.
קפריסין
26קודם כל האיזור בטוח מאוד, ואין בעיה בכלל, השכרת מכונית בחלק הטורקי היא זולה,
ולגבי המחיר בדיוק כפי שאמרתי הכסף שם זה כסף טורקי, אבל כל סוגי הכספים מתקבלים בברכה, אבל עדיף לקנות פה לירות טורקיות ולהמנע משערי חליפין גבוהים.
ערך הלירה הטורקית הוא כמו השקל רק קצת פחות , 100 לירות טורקיות שוות 135 שח
יום נהדר לכולם
קפריסין
30האמת שאני כיוונתי לקפריסין היוונית והדיון כאן הוא יותר על החלק הטורקי..
בכל מקרה, הייתי לילה בלרנקה. מצאתי מהר מאד אתרים שמשווקים ליווי בעיר סרקתי את הבנות הפוטנציאליות. המחירים נעים בין 80-120 יורו לשעה בבית הבחורה ועד 150 יורו פלוס מונית לביקור אצלך במלון.
הזמנתי. 170 יורו סה"כ, לשעה, הכל כלול (למעט אנאלי) גמור כפי יכולתך...
בחורות מכל רחבי אירופה, בעיקר המזרחית. זכיתי בהונגריה מהממת. אין מילים. 1.72 של שלמות. חזה בינוני עומד (סיליקון) .תשלום וקצת וודקה סידרו את האוירה ביננו ויצאנו לשיטוט הדדי זה עם גופה של זו - ולהיפך.
הגמירה הראשונה, אוראלית, היתה די מהירה. בכל זאת - והרבה כבוד - המראה החיצוני היה מהמם והמראה שלה יורדת עשה פלאות.
התחלנו לדבר ולמדתי שהיא מבודפשט. עובדת בלרנקה לסירוגין כבר קרוב לשנה ובתוך שבועיים יוצאת ל'שליחות' לדובאי. 500 יורו לשעה מובטחים.... בחורה נחמדה. אנגלית לא רעה וזרמה לשיחה קלילה בלי תקתקנות.
לאחר זמן התאוששות, 10 דק. התחלנו באקט השני והוא עסק בעיקר בירידה שלי לה (אני רוצה לקוות שגמרה - כי ביקשתי והתרשמתי שגניחות מעושות לא יהיו). מגולחת. כפתור עצבני... איזה כייף. אח"כ עברנו לדוגי והמראה שלה מקבלת בראש במראה מולי כשאני זה שנותן - הביא את הגמירה השנייה. וואו...
הפעם השלשישת היתה אנאלית ביוזמתה. מודה שהחבר שלי אינו מהגדולים והחליטה שבא לה. לא אני אתנגד... שוב, רוצה לקוות.
אחרי שעה ועשר דק' נפרדנו כידידים מתוך הבטחה שלי שניפגש בערב שאחרי...
בערב שאחרי כבר ישבתי בסלון ביתי.
בכל מקרה, הייתי לילה בלרנקה. מצאתי מהר מאד אתרים שמשווקים ליווי בעיר סרקתי את הבנות הפוטנציאליות. המחירים נעים בין 80-120 יורו לשעה בבית הבחורה ועד 150 יורו פלוס מונית לביקור אצלך במלון.
הזמנתי. 170 יורו סה"כ, לשעה, הכל כלול (למעט אנאלי) גמור כפי יכולתך...
בחורות מכל רחבי אירופה, בעיקר המזרחית. זכיתי בהונגריה מהממת. אין מילים. 1.72 של שלמות. חזה בינוני עומד (סיליקון) .תשלום וקצת וודקה סידרו את האוירה ביננו ויצאנו לשיטוט הדדי זה עם גופה של זו - ולהיפך.
הגמירה הראשונה, אוראלית, היתה די מהירה. בכל זאת - והרבה כבוד - המראה החיצוני היה מהמם והמראה שלה יורדת עשה פלאות.
התחלנו לדבר ולמדתי שהיא מבודפשט. עובדת בלרנקה לסירוגין כבר קרוב לשנה ובתוך שבועיים יוצאת ל'שליחות' לדובאי. 500 יורו לשעה מובטחים.... בחורה נחמדה. אנגלית לא רעה וזרמה לשיחה קלילה בלי תקתקנות.
לאחר זמן התאוששות, 10 דק. התחלנו באקט השני והוא עסק בעיקר בירידה שלי לה (אני רוצה לקוות שגמרה - כי ביקשתי והתרשמתי שגניחות מעושות לא יהיו). מגולחת. כפתור עצבני... איזה כייף. אח"כ עברנו לדוגי והמראה שלה מקבלת בראש במראה מולי כשאני זה שנותן - הביא את הגמירה השנייה. וואו...
הפעם השלשישת היתה אנאלית ביוזמתה. מודה שהחבר שלי אינו מהגדולים והחליטה שבא לה. לא אני אתנגד... שוב, רוצה לקוות.
אחרי שעה ועשר דק' נפרדנו כידידים מתוך הבטחה שלי שניפגש בערב שאחרי...
בערב שאחרי כבר ישבתי בסלון ביתי.
לסיכום: מראה 9, גוף 9, זיון 9.5, אוראלי 8, GFE 6 (אין נשיקות), מחיר - וואלה לא מרגיש שנדפקתי.
בהצלחה