כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 62 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

613
אני כמעט ולא עוקב על הודעות, אבל ממעט שקראתי לא ראיתי בחפוז המכני שום גסות רוח. הביקורות שלו רק על אי התאמות לדעתו בין תשלום לשירות.
וכמובן בחפוז המכני כניק אין שום קשר לסרט המפורסם רק משקח מילים.
כמובן שזכותה מלאה של כול מוכרת שירות מין לקבוע מחיר שהיא רוצה. אבל זה בדיוק כמו זכותו של בעל מכונית לנסות למכור אותה במחיר גבוהה מהמחיר הביקוש.

614
[QUOTE=ערבה אנושית] אני כמעט ולא עוקב על הודעות, אבל ממעט שקראתי לא ראיתי בחפוז המכני שום גסות רוח.  הביקורות שלו רק על אי התאמות לדעתו בין תשלום לשירות.
<span style="line-height: 22.3999996185303px;">וכמובן בחפוז המכני כניק אין שום קשר לסרט המפורסם רק משקח מילים.</span>
<span style="line-height: 22.3999996185303px;">כמובן שזכותה מלאה של כול מוכרת שירות מין לקבוע מחיר שהיא רוצה. אבל זה בדיוק כמו זכותו של בעל מכונית לנסות למכור אותה במחיר גבוהה מהמחיר הביקוש. </span>
<span style="line-height: 22.3999996185303px;"></span>
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

616
[QUOTE=אחים של גברות] סליחה תפוז מכאני שהתייחסתי אליך כמו אל גבר...אני מתנצל  לא ידעתי שאתה מהמין היפה.
מהיום אני אכתוב לך רק בלשון נקבה והיחס שחי אלייך ישתנה.
שבת שלום מתוקה
[/QUOTE]
מה שעושה לך את זה.

617
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=rd06] חברים מדובר באחת הבנות שעינגה המון גברים מהפורום !! אני מבקש מעט כבוד בהתייחסות אליה !!
אל תשכחו שאתם לא קונים את הגב׳ רק שעה מזמנה !!
מקלחת לפני , גילוח , בושם טוב וחיוך -זה הסוד לקבל שרות טוב !!!
[/QUOTE]
[QUOTE=אחים של גברות] Rd06
להלחם בתחנות קמח יותר קל מאשר להסביר דרך ארץ.
או שחונכת או שלא.
חבל על האנרגיות שלך
[/QUOTE]
אני חש חובה להגיב על כך. מה יש לכם? מה, בכל פעם שמישהו מעוניין בתמורה נאה עבור האגרה הוא חזיר מזלזל ולא מנומס ?
[/QUOTE]

חפוז, זה לא קשור לתמורה נאה, הרי לא היית אצלה אז איך אתה יודע אם התמורה נאה או לא? אתה החלטת שאתה לא משלם יותר מ400 וזאת זכותך, אבל עזוב את הבנות בשקט, מי אתה שתחליט בשבילה כמה לדרוש?

[QUOTE=החפוז המכני]
אולי מספיק עם התגובות הפבלוביות האלה? אם אני לא מוכן לשלם יותר מ-500 זה הופך אותי אוטומטית לקמצן שלא מכבד את הבחורה?
[/QUOTE]

זכותך לא לשלם 500, הבעיה שלך היא שאתה בטוח שכל הזונות צריכות להתיישר לפי הכיס שלך. כי אתה מחליט מה הסטנדרד וכמה שווה כל בחורה. יש מספיק אופציות ב 200 ו 300 שקל, למה אתה לא הולך לזיין שם? אני אגיד לך למה. בגלל שהבנות שדורשות 500 ויותר נותנות שירות טוב יותר, שאם לא כך לא היית מנסה להוריד את המחיר שלהן, לא?

[QUOTE=החפוז המכני]
כבוד הוא לא חד סטרי! אולי יש מי שלא מכבד את הבחורה - כי היא לא מכבדת אותו??? כי היא רק רואה בו ארנק מהלך?![/QUOTE]
[/QUOTE]

אז בוא אני אומר לך את זה לבן על גבי שחור, כל זונה רואה בך ארנק מהלך, מה אתה חושב שהיא שוכבת איתך בגלל איך שאתה נראה? או בגלל האינטליגנציה שלך (אצלך זה בטוח לא יכול להיות, קשיי תפיסה כמו שלך הרבה זמן לא ראיתי).
היא שוכבת איתך בגלל הכסף שלך ושום דבר מעבר לזה. אז אם מפריע לך להיות ארנק, תפסיק לחיות באשליות ותפסיק ללכת לזונות.

אני חייב לציין שאתה אידיוט מושלם!

...................

Boom Boom Chuck

618
ואני חייב לציין שאת כלבה מיוחמת. אני לא מחליט בשביל אף אחד כמה לדרוש - אלא רק אם ללכת או לא. מהדיווחים על מישל (צ'אקי, הבעיטות בראש נותנות את אותותיהן... הבנת הנקרא כבר לא משהו הא?) - כמו גם משיחת טלפון עמה - אני מתרשם שמדובר בבזבוז כסף על שירות קלוקל. השחקניות שלך, צ'יקיטה, מפריכות את טענתך השטותית ש"בנות שדורשות 500 ויותר נותנות שירות טוב יותר". בנוגע לאינטליגנציה שלי... הלא את בעצמך אמרת שאם הן היו קוראות את כתביי - הן היו נופלות שדודות לרגליי!

619
[QUOTE=chico] מישל, הייתי אצלך ב 2009 וכבר אז היית שחוקה גמורה. מה הסיכוי שכעת את נותנת שירות איכותי?[/QUOTE]
[QUOTE=סקסי] מצטרף לצ'יקו- הבחורה שחוקה, השירות על הפנים לא מומלץ[/QUOTE]
חושב להיפגש עם הגברת המדוברת; האם יש מי שיכול לסתור את הדברים הנ"ל? האם המחיר מאז ביקורו של צ'יקו עלה? ואם כן, האם יש לכך הצדקה?

620
אני ביקרתי אצל מישל במהלך 2013-2014 בקביעות, וקצת בתחילת 2015.
המחיר היה 600 לשעה איתה, כשיש לה חברה ניתן לקבל אורגיה ב 1000.
המחיר מעט יקר: אין גמירה בפה, אין גמירה על הפנים, אין אנאלי, ניתן לגמור על החזה. המציצה מושקעת, אני לא הרגשתי שחיקה...להפך, אני הרגשתי שהיא נהנת מהמקצוע שלה!
יש לה חזה מהמם ופנים יפות(לטעמי). הישבן רחב ולא מתוח כמו אצל האוקראיניות, אבל אני נהנתי בכל פעם שהייתי אצלה.
אני כבר לא הייתי הרבה זמן כי כמו כל גבר, גם כשטוב לו הוא מחפש שינוי אווירה.
יש סיכוי שאחזור...רק בגלל הציצים.
כי חיים רק פעם אחת!

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”