טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)
73בא לי לזיין חזק רק את סונייה
אשמח אם אחד החברים ישלח לי בפרטי טלפון
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !
75כמובן ששילמתי רק על החדר.
150 שח.
לכל מי שמבקש - נא להגיע לסוניה דרך טניה. זו הדרך הנכונה להגיע אליה.
76גם אני הצטרפתי לחגיגה הודות למורנו ורבנו רוני שליט"א ונפגשתי עם הבנות במלונית בבת ים.
כל מה שאמרו קודמיי נכון המדובר בחוויה מדהימה: הבנות מדהימות, נראות מעולה נותנות מכל הלב
קבלתי את כל חבילת הטיפול מציצות נשיקות צרפתיות מכל הלב פמפום בשלל תנוחות וכמובן יחסים לסביים בין הבנות.
במקרה שלי סוניה הייתה היותר אקטיבית מבחינת חדירות וגמירה בפה ואילו טטיאנה הייתה פחות אקטיבית ואף לא הסירה את
תחתוניה (אולי הייתה במחזור?) אבל שלא תטעו גם מטטיאנה קיבלתי פינוק מעולה הכולל מזמוזים, ליקוקים ונשיקות צרפתיות.
הבנות היו במצב רוח טובו והרבו לצחוק ולהנות אני מאמין שהן נהנו מהמפגש.
התיאום מול טטאינה היה קל ופשוט sms ברוסית בסיוע ה google translate (על קשיי התקשורת בהמשך)
בכל זאת מספר נקודות למחשבה לפני שאתם מסתערים על הבנות (אם לא עשיתם זאת על עכשיו):
1. קשיי שפה - הבנות יודעות מילים בודדות באנגלית ומי שלא יודע רוסית חבל (כמו שאומרים בפרסומת לויזה כאל).
2. עלות - העלות ל - 2 הבנות הינה 800 ש"ח + 200 ש"ח למלונית (150 שח חדר רגיל + 50 ש"ח תוספת לבחורה שנייה) = 1,000 ש"ח - לא זול לאור מחאת ה - 400 ש"ח אבל שווה בתור חוויה חד פמית.
3. המקרה שלי הבחורות לא התקלחו לפני ואחרי אם כי רחצו ידיים ושטפו הפה לאחר הגמירה.
4. במקרה שלי המפגש ערך 50 דקות נטו הבנות טענו שהן ממהרות למפגש נוסף מבחינתי היה בסדר אני גמרתי פעמיים וממילא לא הייתי מסוגל ליותר אבל קחו בחשבון.
5. כמו שציינתי טטיאנה הייתה פחות פעילה איתי בקטעי הסקס יכול להיות כי הייתה במחזור.
6. כמו כל מפגש בין אנשים המפגש יכול להיות מוצלח יותר או פחות תלוי בכימיה בין האנשים ובמצב הרוח באופן כללי.
לסיום שוב תודה למורנו ורבנו רוני ולשאר המדווחים המשיכו בדיווחים מהשטח
[
78בשורות קשות?
או צרות טובות ?

רציתי רק להודיע בצורה חד משמעית !!!
שטטיאנה, "הבוסית","המנכלית","האדמיניסטרטיבית" "הסרסורית" ...של הצוות טטיאנה וסוניה ...
לא מסכימה לשחרר את סוניה לבדה לפגישות זיונים ....

מה שאומר שצריך לזיין את שתיהן ביחד ....
איזה באסה,
...חחחחח

נאלצתי לזיין אותן יחד ....... 

צרות טובות של שלום חנוך:
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
79במקרה שלי סוניה הייתה היותר אקטיבית מבחינת חדירות וגמירה בפה ואילו טטיאנה הייתה פחות אקטיבית ואף לא הסירה את
תחתוניה (אולי הייתה במחזור?) אבל שלא תטעו גם מטטיאנה קיבלתי פינוק מעולה הכולל מזמוזים, ליקוקים ונשיקות צרפתיות.
הבנות היו במצב רוח טובו והרבו לצחוק ולהנות אני מאמין שהן נהנו מהמפגש.
4. במקרה שלי המפגש ערך 50 דקות נטו הבנות טענו שהן ממהרות למפגש נוסף מבחינתי היה בסדר אני גמרתי פעמיים וממילא לא הייתי מסוגל ליותר אבל קחו בחשבון.
5. כמו שציינתי טטיאנה הייתה פחות פעילה איתי בקטעי הסקס יכול להיות כי הייתה במחזור.
שילמת על שתיהן וטטיאנה לא הורידה אפילו את התחתונים??? לא שרע לזיין רק את סוניה. מדהים אפילו. אבל נשמע לי שזה בדיוק מה שעשית...זיינת רק את סוניה ושילמת על שתיהן.
מדיווחים מאוחרים נדמה שאין מנוס ממה שקרה לבנות - עמוסות מדי עסוקות מדי הכסף מסנוור והשירות מתדררדר...
חבל אבל זה כנראה האבולוציה של הזונה.
מצער שטטיאנה כבר לא משחררת את סוניה לבד.