קראתי את הפוסט של רוני יקיר הפורום והיה ברור לי שאני בדרך אליה.
זיון אחר הצהרים עם הקבועה, אבל לפי התיאורים היה ברור לי שאצל קיילי תבוא הגמירה השנייה.
קבעתי עם הפקידה שלוש וחצי שעות לפני, שלא יגנבו לי חלילה את התור.
הופניתי לרחוב בוגרשוב והמתנתי שקיילי תתפנה.
בית דירות חדש ובהתאם הדירה שבה התארחתי.
את פני קיבלה קיילי. לא ארחיב על המראה, את זה עשה רוני, אבל בהחלט בחורה יפה, חמודה וחייכנית.
מקלחת ולחדר העבודה. קיילי נשארה עם הבייבי דול והתחילה במציצה חשופה. אחת הטובות שקיבלתי לאחרונה!!! זה היה מדהים. הרבה רוק, יריקות, פוזות של כוכבת פורנו, מבטים בעיניים, נגיעות ברקטום וקולות רמים של מציצה. בקיצור, כל ההפקה הנדרשת לשם מציצה סופר איכותית. מזלי שאני יודע להתאפק, אחרת תוך שתי דקות הייתי גומר לה בפה. העניין הוא שמי שמסוגל למשוך מובטחת לו הנאה אין קץ.
רבע שעה זה נמשך ונראה לה שמצידה זה יכול היה להמשיך עוד...
אבל הייתי כל כך חם על זיון איתה שביקשתי סקס. אירגנה קונדום ויאללה, מתחילה ברכיבה.
יש לה גוף סקסי וחלק חלק ככה שהיה נעים וכייפי ללטף אותה תוך שהיא רוכבת בעדינות בתוספת קולות.
טוב. מיצינו. עוברים למיסיונרית אהובתי. קיילי פיסקה את הכוס המתוק והחלק שלה ואני חדרתי לעונג צרוף. קיילי שיתפה פעולה עם נשיקות קלות ונעימות והרבה מבטים עורגים בעיניים עם עיניה היפות. ברור שזה חלק שלה מהמשחק, אבל בכל זאת זה נעים שבזמן שאתה מזיין את הבחורה ונהנה ממנה היא מסתכלת עליך במבטים של: "זיין אותי עוד". מה גם שהיא הוסיפה פה ושם מילים ברוסית (שאין לי שמץ מה הן אומרות).
אז ברור שהגמירה הגיעה. ועוד איך הגיעה!
התלבשנו ונפרדנו עם נשיקה כשהיא הבטיחה שתשאר איתנו בין שבועיים לחודש. מקווה שאספיק להגיע לסיבוב שני.
ואגב, חבר'ה, אתם תותחים...כל השולחן שלה בכניסה היה מלא בשוקולדים ועוגיות :-) לא פתחתי את המקרר, אבל נראה לי שבטח העמסתם גם עליו...