כ ילדה בת 22 - דף 3 - סקס אדיר

ילדה בת 22

22
אוקיי, אז בתור אחד שאין לו הרבה הודעות (נכון, זו ההודעה השניה שלי):
מה לעשות אני לא הולך הרבה לנותנות שירות, אבל אם תראו את היסטורית ההודעות שלי, תוכלו לראות שההודעה הראשונה הייתה דיווח.

אז נכון, אני נימצא בפורום הרבה זמן ולא כ״כ פעיל, כי אין לי מה להגיד שיכול לתרום, כשכן יהיה, סביר להניח שאדווח. אבל... הכל תלוי גם בעזרה של החברים בפורום.

מה לעשות, אני לא זיין שכל ואכתוב כל מיני משפטים סתומים כמו ״כל הכבוד״, ״אחלה דיווח״ או כל מיני התנצחויות למניהם שהולכים כאן וזאת רק כדי להגדיל את כמות ההודעות ולהראות פעיל.

אין לי מה להגיד- אעדיף לשתוק, מעדיף שיהיו לי כאן פחות הודעות- אבל כל הודעה תהיה באמת משהו שיעזור.

ילדה בת 22

24
[QUOTE=SAP]אוקיי, אז בתור אחד שאין לו הרבה הודעות (נכון, זו ההודעה השניה שלי):
מה לעשות אני לא הולך הרבה לנותנות שירות, אבל אם תראו את היסטורית ההודעות שלי, תוכלו לראות שההודעה הראשונה הייתה דיווח.

אז נכון, אני נימצא בפורום הרבה זמן ולא כ״כ פעיל, כי אין לי מה להגיד שיכול לתרום, כשכן יהיה, סביר להניח שאדווח. אבל... הכל תלוי גם בעזרה של החברים בפורום.

מה לעשות, אני לא זיין שכל ואכתוב כל מיני משפטים סתומים כמו ״כל הכבוד״, ״אחלה דיווח״ או כל מיני התנצחויות למניהם שהולכים כאן וזאת רק כדי להגדיל את כמות ההודעות ולהראות פעיל.

אין לי מה להגיד- אעדיף לשתוק, מעדיף שיהיו לי כאן פחות הודעות- אבל כל הודעה תהיה באמת משהו שיעזור.
[/QUOTE]

לא הכמות קובעת כי אם האיכות
היו חברים עם מעט הודעות שראיתי שרוב ההודעות שלהם היו דיווחים וקיבלו, היו כאלה עם הרבה אבל הרוב שטויות אז לא קיבלו
אמרתי שאני מציץ בהודעות
אבל דיווח אחד זה לא מספיק כדי לדעת מי ומה, ואתה לא צריך את עזרתנו הוותיקים כדי למצוא בחורות, לך מצא ודווח
לא חייב תגליות ובחורות חדשות, אבל חוות דעת שלך על בחורה שהיית אצלה תורמת למאגר הדיווחים עליה ועוזרת לחברים שמתלבטים

בנימה זאת אבקש לא לפנות אליי לעת עתה, נתתי למספיק אנשים ועכשיו נחכה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

ילדה בת 22

27
חברים ממש לא להתלהב.היא ממש לא נראית כמו בתמונת וואטסאפ הרבה יותר מלאה.ואם כבר הצלחנו לרחם על אמילי ואין שום איזכור עליה מאז אז פה נראה לי שהמצב לא פחות גרוע.אם היא בחורה נורמלית שעובדת בעבודה נורמלית אז בבקשה שחררו ממנה.כי אתם תצטערו.

ילדה בת 22

28
הסיפור הוא כזה קבעתי איתה בשעה שלוש בצהריים אצלי בדירה שלחה הודעה שתגיע בארבע אמרתי שנדחה אחרי החג כי אני כבר יהיה לחוץ לצאת לעבודה התחננה להגיע בטענה שאין עליה אפילו שקל אחד.הסכמתי לצערי הצעתי שזה יהיה אצלי בבית הצעתי שתיקח מונית ואני אשלם לו כשהיא תגיע בדרך ביקשה גם מלבורו לייט קניתי וחיכתי שתגיע.ירדה מהמונית בחורה מאוד מלאה ובהחלט לא כמו שבתמונה בוואטסאפ ירדה מהמונית ולא שיחררה מהטלפון שלה הגענו אליי לבית ביקשה לראות מה כתוב עליה בפורום ואת ההתכתבות שלי עם מקסימום לגביה.אמרתי לה שלא מתאים אני אתן לה 100 ש''ח ושפשוט תלך.היא הסכימה והלכה.אחרי שעה התחילה לשלוח לי הודעות שהיא בדרך למשטרה ששידלתי אותה לזנות ושלא שילמתי לה כמו שקבענו.הצעתי לה שלא כדאי לה לפתוח איתי חזית.מקווה שלא יהיה המשך לסיפור עם המטורפת הזאת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”