כ קריסטי מתל אביב חזרה - דף 3 - סקס אדיר

קריסטי מתל אביב חזרה

21
זה אומנם ברוטו, אבל אין להן מסים, כך שזה שווה ערך לאותו הסכום בעולם האזרחי. על כל פצצה מגיעות 5 עגלות, וכשבאה פצצה היא יודעת שהיא כזאת מה שמתבטא בטיב השירות. בשורה התחתונה אין מציאות גדולות. אני עדיין הייתי מעדיף לחזור ולזיין את מור או ימית מהירקון 33 ב 280 ש״ח.

קריסטי מתל אביב חזרה

22
במקור פורסם ע"י everhard:
"500 שקל זה ברוטו, לבחורות נשאר 200 שקל נטו כי הן מתחלקות עם התאגיד.
הן גם קונות בעצמן את הקונדומים, קרם למניעת חיכוך, כרטיס טיסה ועוד המון הוצאות."

אם כבר נשאר להן נטו 250 ולא 200.
ושכחת את שכר הדירה שהן משלמות -שזה לדעתי ההוצאה הכי כבדה שלהן.

צ'יקו, אתה בטוח ששכר הדירה הוא על חשבון המעסיק -התאגיד?
אני חושב שאתה טועה בעניין הזה.

קריסטי מתל אביב חזרה

24
בוקר טוב

אני לא רגיל לכתוב בפורום בשעות כה מוקדמות , אבל שוב נושא המחיר ועד כמה הבנות "מסכנות" קצת מציק לי .

לגבי מחירים :

400 או 500 שקל לבחורה . היא מקבלת חצי מהסכום , כלומר 200 או 250 תלוי במסלול של הלקוח . 50 שקל נכנסים לפקידה בכל מקרה על כל כניסה . כל השאר לתאגיד . זאת הסיבה שהפקידה כל כך להוטה להכניס לקוחות לבחורות שלא עובדות יותר מדי . וזאת גם הסיבה שאותה פקידה שמרכזת כמה בחורות , לא עונה למתקשרים כי יודעת שהבחורה עמוסה ויש לאותה בחורה וגם יהיו לה מספיק לקוחות , לעומת מענה מיידי של אותה פקידה לבחורה שאין לה ביקוש . נסו להתקשר ותיווכחו בעצמכם .

לגבי הבחורות . מרביתן לא מסכנות ובאות להרוויח כסף טוב . הן לא משלמות שכר דירה או הוצאות שוטפות של הדירה . זה באחריות התאגיד . צרכים אישיים כגון אוכל , שתייה , שמפו , קונדומים וכו" על חשבון הבחורה . ועדיין הן מרוויחות לפחות 1000 שקל ביום נטו . נכון , העבודה קשה ולא מתאימה לכל בחורה וזאת הסיבה שהרווח בהתאם . תחשבו כמה מהבחורות שהיו בישראל חוזרות לסיבוב שני ושלישי . אם היה להן רע , הן לא היו חוזרות אלא עוזבות יותר מוקדם כמו ג'סיקה .

הבחורות עובדות קשה , אבל מרוויחות יפה . הולכות לים , מסעדות , בתי קפה , נוסעות לים המלח . מה הפלא שמרביתן חוזרות לכאן .

כמו כן , אל תשכחו שהגבר הישראלי או היהודי עולה עשרת מונים על גברים אחרים . אנחנו מטבענו לא אלימים או שתיינים ( מלבד חריגים ) . עובדים באופן סדיר ודואגים לילדים . מפנקים את הבחורות בשוקולדים ופרחים . הגיע הזמן שקצת נעריך את עצמנו .
הפוך כל חסרון ליתרון

קריסטי מתל אביב חזרה

25
בלאק, בגדול מדויק, פרט לתאגיד ה400
הבנות של תאגיד ה400 בבת ים גם משלמות שכר דירה וגם משלמות מים וחשמל. אז אל תתפלא אם לא מדליקות מזגן או דוד עבור מים חמים.

ככה שתוריד להם עוד 200 שקל מההכנסה היומית.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קריסטי מתל אביב חזרה

26
וואו, אתם ממש רחמנים בני רחמנים. הבחורה בארץ פעם שניה, זה אומר שהיא עשתה אחלה כסף וכנראה שהחוויה לא היתה כזו טראומטית כמו שאתם מציירים, אני בטוח שזה לא נעים אבל יש גם בנות שמצליחות להתנתק מזה רגשית ולהתייחס לזה בצורה מקצועית לחלוטין.

אני לא מביא שום דבר, האתנן הוא בעיני מספיק גבוה, אני גבר מטופח ונאה ואני משקיע במראה שלי, אני לא צריך ורד או שוקולד כדי לקבל יחס חם...
בקשר לעניין שלשמו התכנסנו:

הייתי אתמול אצל כריסטי.
כריסטי בחורה חטובה מאוד, בדיוק הטעם שלי, יש לה שדיים מסיליקון וגוף חלק וצעיר, היא כוסית בכל מובן המילה, זה נכון שהפנים שלה לא מושלמות אבל היא בהחלט בליגה גבוהה. זכרתי אותה מפעם קודמת כחוויה חיובית והחלטתי לחזור עליה.
נכנסתי והיא בירכה אותי לשלום בחמימות, חיבקה ונישקה, אמרה לי שזכרה איתי מפעם קודמת.
דוש קצר והופ אנחנו במיטה, מציצה חלשה אבל נורא משתדלת, ראיתי שלא יצא מזה כלום וביקשתי קונדום.
נכנסתי, הבחורה צרה לאללה. ממש כייף. רכבה עליי 10 דקות עד לגמירה המיוחלת, ללא לחץ ונעימה מאוד.
דוש והופ אנחנו על המיטה שוב, הכימיה ביננו היתה לא רעה אבל דורשת שיפור, שכבתי עליה במסיונרית ונהנהתי מכל רגע, בדוגי היא ביקשה שאעשה זאת בעדינות וכך עשיתי, שיניתי תנוחה ל-BONE PRONE האהובה עליי והרגשתי אותה טוב מאוד. עשתה רושם שנהנית.

לצערי לא הצלחתי לגמור גמירה שניה במסגרת השעה, יש לציין שמאוד השתדלה, עשתה לי ביד ומצצה לי אבל לא הייתי מסוגל לגמור בשנית. עזבתי את הדירה מבסוט למרות זאת, כי היא היתה מאוד שרותית ונתנה הרגשה חברית וטובה.

האם אחזור, לא. כי אני בדר"כ מבקר אצל בחורות פעם אחת, במקרים נדירים פעמיים.
היא אכן בחורה מהליגה הרצינית, כוסית ונראית טוב. ממליץ עליה בחום.

קריסטי מתל אביב חזרה

27
[QUOTE=אכילס]
אני לא מביא שום דבר, האתנן הוא בעיני מספיק גבוה, אני גבר מטופח ונאה ואני משקיע במראה שלי, אני לא צריך ורד או שוקולד כדי לקבל יחס חם...

[/QUOTE]

גם אני נאה אבל שנינו קיבלנו חינוך שונה. כי כשנכנסת לקמילה לפני חודשיים טעמת מהדובדבנים שהבאתי לה... וזה היה נחמד לא?
ואתמול ירושלמי_נואף1 קיבל כוס אייסתי... מעניין איך האייסתי הגיע אליה...

אני שמח שנהנית כי כריסטי היא אחת הבחורות הראשונות שהיו לי בתחום ואתה בטח יכול להבין למה נקשרתי אליה כל כך, היא בעיני 9/10 מבחינת יחס ומראה, נכון היא לא קיילי במיטה אבל היא מהבחורות שאתה לא מתבאס כשאתה יוצא מהן בהרגשה שזרקת 500 ש"ח...

יופי של דיווח, נהניתי לקרוא ובגלל שיום כיפור מתקרב אני מבקש סליחה על מה שרשמתי עליך בפוסט בשם "פרח בשם אנדג'י"...

----------------------------

:)

קריסטי מתל אביב חזרה

29
[QUOTE=chico]אכילס, חצוף שכמותך, איך אתה מעז להיכנס לדירתה של זונה בלי סט סירי סולתם, זר גלדיולות ותלושים לחג?[/QUOTE]

כי הוא נאה ואסטתי קריצה
צ'יקו חלס, איש באמונתו יחיה, אני מאמין בתפיסה "מי שנותן, מקבל בחזרה..."

צום קל
----------------------------

:)

קריסטי מתל אביב חזרה

30
[QUOTE=אופציה אקזוטית]
[QUOTE=chico]אכילס, חצוף שכמותך, איך אתה מעז להיכנס לדירתה של זונה בלי סט סירי סולתם, זר גלדיולות ותלושים לחג?[/QUOTE]

כי הוא נאה ואסטתי קריצה
צ'יקו חלס, איש באמונתו יחיה, אני מאמין בתפיסה "מי שנותן, מקבל בחזרה..."

צום קל
[/QUOTE]
אבל אני נותן, שעה נתתי שם, שעה ולא הצלחתי לגמור בפעם השניה.

אני מקבל את התנצלותך, למרות שאני לא כל כך זוכר מה היה שם, לא ראיתי או שלא הקדשתי זמן להעלב, אני מצטער אם משהו שכתבתי פגע בך בדרך כלשהיא.

בכל מקרה ברצינות רגע, הכל נחמד ויפה. כל אחד שיעשה מה שהוא מבין.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”