כ חן מהאורגים 7 - דף 3 - סקס אדיר

חן מהאורגים 7

21
בעקבות הדיווח המחרמן של oreniko החלטתי לדגום את חן. כאשר מגיעים לאורגים 7 רואים פרגולה מוארת בשביל וזה המקום. לאחר הצלצול בפעמון אחת הבחורות פותחת את החדר ונכנסים לתוך מסדרון עם חדרים. הוכנסתי ע"י הבחורה לאחד החדרים ומכיוון שהבחורה לא מצאה חן בעיניי וממילא הגעתי כדי לדגום את חן אמרתי לבחורה שאני מעוניין לקבל טיפול מחן. חן נכנסה לחדר ושיבשה לי את הראש. מדובר בבחורה רזה ושחומה ללא טיפת גרם שומן מיותר פנים נאות שיער ארוך שחור חלק ועם המיני והעקבים שהיו עליה היא גרמה לי לקוצר נשימה רגעי :-). ביקשתי מחן פרטים. 250 זוזים טבין ותקילין הועברו לידיה ונשלחתי להתקלח. חן יצאה מהחדר וכשהיא חזרה כבר הייתי לאחר מקלחת קצרה ממתין לשובה. חן התפשטה ולעיניי נגלה גופה הסקסי והמשגע. לחן יש חזה מאוד קטן כך שהיא לא מתאימה לאוהבי החזה הגדול וכפות רגליים קטנות וחמודות רק חבל שהיא שמה לק לבן ולא לק אדום. התחלתי להתמזמז עם חן (כי בינינו מי בא בשביל המסאג'?) ליטפתי וליקקתי את גופה המשגע תוך כדי שהיא מחרמנת לי את האוזניים ולאחר מכן נשכבתי על המיטה וחן עברה לשחק במוט ההילוכים. הטיפול של חן בזין נעשה בעדינות ובחושניות ולא באגרסיביות כך שלא עבר הרבה זמן והשפרצתי את המטען לתןך כפות ידיה.
לסיכום - המקום מאוד דיסקרטי. חן בחורה נאה ושירותית ובהחלט שווה ביקור נוסף.

חן מהאורגים 7

23
בוקר טוב לכל חברי הפורום,אתמול בערב ביקרתי באורגים 7 ,חן היתה עסוקה אז קיבלתי טיפול ממישל,ובכן למי שמחפש מסאג טוב עם הרפיה מעולה בסוף מישל תתאים כמו כפפה ליד בעלות של 45 דקות,יש לציין שקיבלתי את מלוא הזמן האפשרי,נאמר לי מראש ללא סקס וללא מציצות ואכן למרות שחירמנתי את מישל קשות עם מציצות וליקוקים בחזה ועיסוי יסודי לעכוזה הסקסי הבחורה לא נתנה לי להתקרב למקום הקדוש וציינה מספר פעמים פה זה מסאג לא סקס,לא הצעתי אפילו תשלום נוסף עבור האקסטרות כי זה נראה לי מיותר
ולפי ההתנהגות של מישל יש הוראה מפורשת מבעלי הספא מה מותר לעשות ומה לא,לסיכום למי שמחפש מסאג עם הרפייה טובה הבחורה מומלצת,מי שמחפש אקסטרות שילך למקום אחר.

חן מהאורגים 7

24
חן, ערבייה כבת 21 קומפקטית רזה חזה קטן פנים נאות בעלות אפיון מזרחי רגיל (כשל בחורה מזרחית צעירה ומתוקה).
שרותית מאוד חייכנית סימפטית לא נוטה לתקתק (ללא תרגיל המקלחת בהתחלה).
עכשיו משסול עזבה בפלאטין נשארה כאופציה היחידה כבת השכן.
אם מישהו מכיר בחורות דומות העונות לתאור אשמח להמלצה.
דיווח נוסף לגבי שמוטקין, חבל על הנטייה לשקר בגיל ובמראה (להוריד כמה שנים בגיל וכמה קילוגרמים במשקל)

חן מהאורגים 7

25
ראשית,תודה לאורניקו,שדיווח ראשון עליה,ובזכותו הכרתי את חן.
שנית,לעצם הביקור שם איתה: כשפתחה לי בעצמה את הדלת,ראיתי ילדונת דקיקה שניראתה לא שייכת לתחום...
היא הובילה אותי לחדר וחסכתי לה את נאום הפתיחה ע"י זה שמייד עידכנתי אותה שהגעתי אליה בהמלצה ואני יודע על מה מדובר.
שילמתי 250,וכשיצאתי מהמקלחת כבר חיכתה לי ליד המיטת עיסוי בעירום מלא.
ניראית כמו תיכוניסטית שחומה ודקת גיזרה,פנים חמודות וחייכניות,חזה מאד קטן-ובעצם,ממש אין מה לתפוס אצלה כי אין לה גרם אחד מיותר בגוף...הרבה בטח לא יאהבו את הדקיקות שלה,אבל לי זה התאים.אני מתחבר לזה.
מה עוד שהחמודה הזו לבבית ונעימה בהחלט,רגועה ושירותית,וגם מגע ידיה על הגוף שלי(כולו) היה קסום ולפי טעמי.
הייתי שם כ-45 דקות שכוללות את שתי המיקלחות,ולא היה שום לחץ או הפרעות משום כיוון.
נכון ש-250 זה קצת יותר משווי ביקור כזה(לדעתי מתאים ונכון יותר לתמחר זאת לכיוון 200 או מקסימום 220),אבל לפחות
קיבלתי יחס וטיפול הולמים ושווים.
ברור שאשוב לשם במיוחד לחן עצמה,אבל אשמח להכיר שם גם אחרות(כמו מישל שדווחה כבר כאן ע"י אחרים)-
כל עוד הרמה תישמר,ואזכה לחויות דומות כמו שהיה לי עם חן.
המקום חדש יחסית,אז בהצלחה לכולם !

חן מהאורגים 7

26
אני שמח שחן שומרת על יחס ושירות טוב ושרובכם די נהינתם בחברתה .
ותודה לכם על התגובות והפירגון . ידעתי שהרבה ילכו אליה בעקבות הדיווח . לא חשבתי שהרבה ידווחו בחזרה .
אין ספק שהרמה של הפורום הזה עלתה בשנה האחרונה !
ואני מקווה באמת שכולנו נתקל בעוד בחורות מהסגנון שלה !
והכי חשוב לשתף על עוד תגליות !

החיים הם מה שאתה עושה מהם

חן מהאורגים 7

27
ביקרתי את חן השבוע באחד הלילות.חן היא ישראלית מתוקה ולא משנה מה הדת שלה ולא צריך לפרסם את זה יותר מידי...חן ניראת נערת בית ספר לכול היותר חיילת מקסימום משוחררת טרייה.פנים מתוקות חייכנית שחומה רזה אין חזה יש 2פיטמות.כרגיל במקומות שכאלו זה לא ממש עיסוי אז אין מה לצפות למשהו מיקצועי ואיכותי.אבל כן עיסוי מחרמן וחושני הייתה כימיה מעולה.בעינין המחיר אכן יקר ולא שווה 250שקל.200 שקל זה היה מחיר סביר.

חן מהאורגים 7

28

בעקבות הדיווח המחרמן של oreniko החלטתי לדגום את חן.
בפעם הקודמת שביקרתי באורגים, דגמתי את ליזה (כתבתי על זה דיווח מפורט בפורום), וביציאתי מהמקום ראיתי את חן שעשתה עליי רושם מאוד חיובי.
בשבוע שעבר, לאחר שביררתי את שעות הפעילות שלה במקום, יצאתי לדגום את חן.
ת'אמת שאין לי מה להוסיף מעבר לדיווח המפורט של oreniko שהיטיב לתאר את המציאות העובדתית.
אדגיש שחן מאוד שירותית, והיא מודעת לפורום ולדברים שנכתבים עליה (היא שאלה אותי אם שמעתי עליה בפורום-כמובן שאמרתי לה שאני לא יודע על מה מדובר-אבל לידיעתכם), ומאוד רוצה לרצות את הלקוח.
לחן, יש גוף של נערה בת 15 (לא מפותחת) עם כל המשתמע מכך.
בסך הכל ובשביל חוויה חד פעמית יצאתי מרוצה. קיבלתי שירות טוב ואת מלוא הזמן, אך מיציתי את החוויה עם חן.

מקווה שהועלתי. למי שיש שאלה כלשהיא אשמח לענות לו כאן או בפרטי

חן מהאורגים 7

30
שלום לכולם אני די חדש בפורום ויש לי היכרות של הרבה זמן עם חן(כמובן היכרות של לקוח) בהתחלה היא הייתה מאוד מיוחדת ונחמדה אך עם הזמן קצת ירד לי ממנה כמובן שלמרות שהגעתי אליה הרבה פעמים אף פעם לא הסכימה חאקסטרות מה שכן הגוף הקטן והרזה שלה משגעעע
אשמח לשמוע על דגימות של בנות קטנות ורזות אחרות
תודה לצוות ולמגיבים ומבטיח לתת דיווחים לדגימות
אחלה פורום

לא שופט אחרים ולא רוצה שישפטו אותי
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”