כ היכן לעשות באירופה חופשת סקס חלומית ? - דף 2 - סקס אדיר

היכן לעשות באירופה חופשת סקס חלומית ?

11
קייב אכן נשמעת מבטיחה..

אבל אחד הדברים שחשובים לי במיקום הןא למצוא בנות בקלות וישהיה מבחר גדול ואני מעדיף להגיע למקום

שאני אוכל לראות את הבחורות ולא לבזבז זמן על הזמנות של בחורות ממשרדים עם תמונות מזוייפות..

ע"פ הבנתי בגרמינה פשוט אפשר ללכת לרובע ולבחור..

השאלה שלי לגבי קייב..

אם אני טס לבד ובכלל לא דובר את השפה.. לכן אני מניח שהואפציה של ללכת לבר ולהזרים מישהיא בתשלום למלון היא קצת פחות רלוונטית ( אלא אם כן אני טועה וזה הכי ברור מעליו בלי small talk הולך לבחורה ומציע לה לבוא איתי תמורת תשלום ?? )

מה הדרכים שלי שלי למצוא בנות בקייב ? האם יש brotles , האם אפשר לסמוך על התמונות של האתרים של שירותי הליווי ?

12
platini ציינתי שאלו לא מחירים של תאילנד או קייב. אני לא חושב שפרנקפורט הכי זולה אני חושב שהיא נותנת את הפתרון הכולל הכי טוב. אין לך כאבי ראש להתעסק עם נהגי מוניות/רוסית/עבריינים וכו'
הלוואי והיתי יודע להתמצא בקייב.

17
היי,
השיטה בקייב למי שלא דובר את השפה היא להשתמש בממבה.
לפתוח פרופיל לשים תמונות וליצור קשר עם נשים שמחפשות ספונסר.
יש הרבה כאלה.
אם מגיעים לפרופיל עם מעט תמונות קחו בחשבון שאלו תמונות מפוברקות כי הן לא רוצות להחשף.
אני הבאתי שתיים ללילה ב 70 דולר עם חווית gfe.
עוד אופציה זה מועדונים ומסתדרים גם בלי שפה,
בהצלחה.

18
קייב ללא ספק זהו גן עדן לבילויים זיונים יש לך שום הכל מהכל אתה יכול לזיין כל אחת
החל מהחדרנית במלון סטודנטיות סתם בחורה שהכרת ברחוב חשפניות נערות ליווי בחורות במועדונים דירות דסקרטיות
המקום הוא ללא ספק בית זונות אחד גדול המחירים זולים מאוד בהשוואה לארצנו ואני לא מדבר על זה שכולם רזות יפות מטופחות
אבל לא לצפות שבחורות יקפצו עלייך כמו במזרח או בדרום אמריקה הכל תלוי בך עם אתה ביישן וחסר בטחון לא בטוח שתמצה את הפוטנציאל האדיר שם אני אישית 4-5 פעמים בשנה חייב לבקר שם
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”