לעניין:
יוצא לי הרבה להסתובב כחלק מהעבודה שלי באזור השרון, מרמת אביב ועד פרדס חנה. כל הזמן מסתכל ביד 2 לראות מה חדש, ונתקלתי בגיבורים 80 בחדרה של גניפר. ...
הכל נחמד וטוב (יצאתי צעיר בפעם הראשונה שהתקשרתי ) ואמרתי את השם האמיתית שלי לזאת שבטלפון.
הייתי אצל איב, צעירונת עם קעקוע של ציפורים על השכם השמאלית, חזה קטן ,בלונדינית , רוסיה , טוענת שלומדת עיצוב במכללה, חמודה בטירוף ולא נראת אחת מהברנג'ה.
התחלתי במקלחת וישר לשולחן העיסוי, להגיד לטענתה שניסתה להיות מקצועית כמה שאפשר , הבעיה היחידה של המקום , כנראה שפותחים להם שעון כאשר לקוח נכנס, ניסיתי לשלוח ידים לישבן שלה והיא לא התנגדה, שלחתי ידים לחזה והיא לא התנגדה , התחלנו לדבר על סוגי מסאז ואמרתי לה שאני מקצוען כי אני עושה מון, רצתה שאני יעשה לה וחשבתי שזה התחלה טובה להמשך, מסתבר שלא , רק נלקח לי 5 דקות טיפול מתוך 40 בכך שהיא חושבת על הבטן ואפילו לא נותנת לי להמשיך עליה, כמו השם ככה ההתנהגות אני ביישן ויכול להיות שמישהו אחר היה מצליח לו יותר, חזרנו אלי ואמרה לי להסתובב , ליטופים ליטופים ואז עבודת יד נחמדה ולא יותר, לסיכום חמודה אש ונראת כאילו משהי שממש בא לך לצאת איתה יותר מאשר לזיין אותה, ולהלן התוצאות :
דיסקרט יות - 3
היתה עוד משהי שעבדה בחדר אחר וכנראה לא היתה מוכנה אז הלקוח שלה חיכה בדיוק שאני יצאתי משלי והיה צורך לבקש שיזוז כדי לצאת , הרגשתי לא נעים
מחיר - 250 שקל ל40 דקות שלרוב יוצא שם 25-30 דקות תלוי על מי אתה נופל , איב כבר לא עובדת שם
הרגשה - מעולה כי היתה זרימה טובה עם איב הבעיה שכנראה המקום מאוד רוצה שתכניס את הלקוח הבא וזה היה היכול להיות מוצלח אם זה היה פרטי
אני חייב להיות ממש לחרמן כדי לחזור לשם
נשלח מהפלאפון ככה שאם יש שגיאות (תיקון אוטומטי )
מקווה שעזרתי