כ דיווח מעודכן 2016 מבנקוק פטאיה פוקט - דף 2 - סקס אדיר

דיווח מעודכן 2016 מבנקוק פטאיה פוקט

13
בפאטיה אני יודע שחלק מהזונות עומדות בשעות המוקדמות של הערב בשדרה על שפת הים מאוחר יותר הן עוברות למעדונים גם אצלן אפשר למצוא בין 1000-2000 באט תלוי קצר או ארוך ובבחורה.
סי אף שחכת לדווח על הפיק אפ בארים בפאטיה בסוי 7-8 שגם שם ניתן למצוא בחורת לקצר ארוך 1000-2000 באט ו300 באט קנס למקום

14
צודק אדיר SH : ) מקום פצצה למצוא בחורות כנ"ל גם סוי 6 פטאיה
ג'רסי- מצטרף לאדיר על דבריו על השדרה (beach road) אחרי השעה 9 מתחיל להיות שם מעניין , לשאלתך תאילנד זה מקום שאתה יכול להגשים כל פנטזיה שלך בעולם גם 4 בחורות איתך ביחד כי בתאילנד MONEY TALKS

15
ADIRSH23 הוא לא שכח לדווח על סוי 7-8, פשוט אי אפשר לדווח על כל המקומות בעיר הזאת ... (:

עיר ל 27,000 זונות !

תחשוב שבשטח של צפון תל אביב (שזה השטח המתוייר של פאטאייה) יתרכזו 27,000 זונות, איזה חגיגה.

CFC דיווח מעלף שגורם לי לרצות להיות שם עכשיו (ואני רק חזרתי לפני כמה חודשים...)
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

18
זו לא הכמות ..אלא האיכות
הייתי בפאטיה ובנקוק לפני עשור
זה לא שלא נהנתי והיו לי חוויות
אבל תסלחו לי אי אפשר להשוות מראה לאירופיות
ובכלל זה מצחיק לנסוע רק לשם בעיקר בשביל זה
במרחק 3-4 שעות במזרח ומרכז אירופה דוגמניות במחירים מצחיקים

19
פיפ מן, אכן צודק אחי. למרות שזו חוויה שונה, "חווית חברה" למי שמחפש זמינה מאוד ובמחירים זולים יחסית לאירופה..בטח כשמדובר על בחורה ללילה. למספר דווקא יש מקומות באירופה, בעיקר גרמניה, שיש חלונות ודברים כאלה באיזור 130-180 ש"ח וגם שורט טיים בתאילנד יכול להגיע למחיר כזה. אני לפחות, הגעתי עם חברים בגלל השמש הים החוויות הטיולים, ובסופו של דבר נהננו גם מסצנת הסקס. מי שמגיע רק בשביל זה למה ימים/שבוע וחצי, עדיף מרכז אירופה, ההפרש במחירי הבנות, הוא גם ההפרש במחיר הטיסה.
לתאילנד ולדרום מזרח אסיה יש המון מה להציע מעבר לבחורות האסיאתיות..

20
חבר'ה, אני לא מגיע לתאילנד רק לזה, אבל פאטאייה תופסת לי לפחות חצי מהטיול.

איפה עוד בעולם אתה יכול ללכת בכל העיר עם בחורה כוסית פרחת על כמעט עירומה, שכולם יודעים שהיא זונה, והיא תישן איתך כמה ימים ותעשה מה שאתה רוצה- ולאף אחד לא איכפת ???

ובלי קשר, גם בפוקט או קוסאמוי יש בחורות (פוקט נותנת פייט אבל יקרה יותר, ונסקרה ממש לאחרונה פה בפורום), וגם שם מי שרוצה יכול לטעום.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”