כ ויקה בתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

ויקה בתל אביב

11
ואני בטוח שאיינשטיין קטן עליך אבל יחסית לגאון הדור שאתה, הטיעונים שלך ענייניים כמו מצה בראש השנה.
צעיר זב בולבול שכמוך, לפחות תהיה קוהרנטי: ויקה עדיין פה. ומה עניין דיווח חיובי לחזרתה ארצה? כנראה שהמוח שלך כל כך גדול שהחיווט המנטלי הלך.
עדיין לא הבהרת על סמך מה אתה משמיץ אותי. אבל כאמור: מי שדיווח פה בעיקר על הבנות המדוברות ותו לא - ורק חיובי!!! - הוא אתה. אז די להטיל את הרפש שלך על אחרים. בכסף שאני הוצאתי על נשים יכולת לממן ניתוח להארכת המלפפון החמוץ שלך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ויקה בתל אביב

12
אני לא מתכוון להתנצל על דיווחים חיוביים. אני עומד מאחורי כל דיווח שלי.
אבל אנשים כמןך, שיודעים על כוחו של הפורום ומשתמשים בזה כדי לסחוט הנחות מבחורות עובדות, מגעילים אותי. ואלה שלא מסכימות לתנאים שלך, אתה פוגע להן בפרנסה. איך לעזאזל אתה חי עם עצמך?

ויקה בתל אביב

13
טוב, אני רואה שאתה חוזר על המנטרה הזאת, מה שאומר שלמדת כראוי את מלאכת היחצנות. אז שוב: אם אנחנו מדברים על הנחות, הדיווחים שלך מהחודשים האחרונים מסתכמים אך ורק בבנות הדירה המדוברת. זאת ועוד: כולם חיוביים לבנים בוהקים. ממש כמו עורה של ויקה. אתה עומד מאחורי כל דיווח שלך? מזל טוב, אתה יחצן לתפארת. להבדיל ממך, אני דיווחתי בין היתר על אותה דירה - ועל עוד רבות אחרות. אז נראה לי שכשאני מדווח אמת על גברת חיוורת אני פוגע יותר לך בפרנסה: אולי לא תקבל ממנה יותר הנחה.
איך אני חי עם עצמי? נפלא.
[QUOTE=Korb] לא מצטער לשניה שהתחתנתי והולך בכיף לנערות עובדות. מבחינתי שני הדברים משלימים אחד את השני. [/QUOTE]
איך אתה חי עם עצמך? אתה יודע, לאור העובדה שאתה לא מפסיק לבגוד באישה - ולפגוע לה בפרנסה?

ויקה בתל אביב

14
סופר לה טיב צודק.
סך הכל אנשים הבינו מי זה החפוז המכני, מה שיטות העבודה שלו ולמה כל כך הרבה דיווחים אצלו בסגנון "באתי, לא זיינתי, הלכתי".
אין לי זמן מיותר לויכוחים בפורום, שבוע טוב לכולם!

ויקה בתל אביב

15
ובכל זאת אתה ממשיך להשמיץ אותי, פין פינאט בוגדני שכמוך.
אתה צודק, אנשים אכן הבינו מי זה החפוז המכני; לכן פונים אליי בפרטי ואומרים לי שאני מלך ושאני אומר את האמת.
עוד כשל לוגי בטיעון שלך, גאון הדור: בניגוד אליך, אני לא מקבל הנחות. ולכן אם הבחורה לא מוצאת חן בעיניי - לא אכנס אליה. מדובר בלא מעט כסף, ואין שום סיבה שאשרוף אותו על מישהי שלא נראית לי. ולכן "לא זיינתי, הלכתי". לעומת זאת, כשאתה מקבל הנחות, קורב ידידי, אז אתה נשאר ולא הולך - כדי שלאחר מכן תוכל לתת דיווח חיובי בתמורה.

ויקה בתל אביב

16
[QUOTE=סופר לה טיב]
האם ניתן לבקש מכם להחליט שמיציתם את הדוקרב הזה?

אני לא מכיר אותכם אישית, ולכן לא רוצה לספר את הסיפור על שניים שבאו אל הרב וביקשו שיכריע מי צודק, ואז הוא שמע את תשניהם וקבע - שניכם צודקים!קריצה

שימו לב שהכותרת מתייחסת לויקה, וגם אם תחליטו להמשיך, כנראה שזה לא בדיוק המקום...

[/QUOTE]
אכן מקרה קשה מבולבל
אצטט עבורכם את הרבנית הקדושה והחסודה:"אתי אנקרי" (לא נגעתי,מילים במקור מתוך השיר: "לך תתרגל איתה").....
הוא אמר לי:
איתך אני משתגע איתה אני רגיל......
אז אמרתי לו.......
והוא אמר לי .......
ואני אמרתי לו......
והוא אמר לי......
מה אמרתי לו .....
כשהוא אמר לי.....
אמרתי לו .....
לך תתרגל איתה....
מה אתה הולך ?
וכו'...........................................................................................................................................
ודי לחכימא ברמיזא ....................כועס
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ויקה בתל אביב

17
הייתי אצל ויקה ביום שבת בצהריים. אחלה אנרגיות יש בבחורה הזאת. שווה 300 שקל לגמרי לגמרי. ורק רוצה לומר לכם שהפורום נמצא חזק בתודעה שלהן. שאלה אותי אם אני קורא בפורום וביקשה אשכרה שאכתוב המלצה. אז הנה ויקה אני ממליץ עלייך.

ויקה בתל אביב

18
ביקרתי אצל ויקה לא יחדש כאן הרבה אבל בכל זאת,
מיקום טרומפלדור תל אביב
מחיר 400 שעה - 2 מספרים
בדירה יש גם את סוניה
לגבי ויקה בחורה חמודה שמשתדלת לפנק, לא מלכת יופי לא בפנים ולא בגוף
אהבמתי מאוד איך שהיא מלקקת ביצים יש לה עגיל בלשון ככה שזה חוויה נחמדה,
מעל עגן יש קעקוע נחמד שמוסיף בדוגי
מציצה אגב חשופה לאור הויכוחים שהיו כאן
מקלחת נקיה
גם ויקה הלכה להתקלח אחריי שמראה על הגיינה מצידה
בשורה תחתונה היה נמחד שירות טוב

אבל לא יחזור כי לטעמי היא לא יפה
אגב תמונות בפרסום או שלא אמיתיות או שיש שם יותר פוטושוף מהאמת.
לגבי סוניה השוטפה שלה לדירה - יש לה פנים גם לא ואוו אבל גוף יותר יפה לדעתי בעיקר טוסיק יפה שרירי כזה ושובבי

ויקה בתל אביב

19
כל מה שנאמר על ויקה נאמר ונכתב כבר
אני מעדיף כמו רבים את ויקה מאשר סוניה

נמשיך לזיין בכייף .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”