כ מעין - המסגר 66 (ספא TLV) - סקס אדיר

מעין - המסגר 66 (ספא TLV)

2
במסגר קשה עד בלתי אפשרי לקבל אקסטרות. הכללים שם מאוד ברורים המקום מתיימר להיות סוג של "ספא מקצועי" ומוציא קבלות ומשלם מיסים כחוק להבדיל ממכוני הליווי השונים. אני מאמין שאם מישהו קיבל כנראה שזה עלה לו בסכום מאוד מאוד גבוה ששווה את הסיכון לבחורה. אבל לכל אחת יש מחיר.. אם תציע מחיר מאוד מאוד גבוה אני בטוח שאף אחת לא תוכל לסרב.
השאלה אם שווה לקבל אקסטרה מאחת הבחורות הבינונית מהמסגר במחיר מופקע? כמובן שלא.. בסכום הזה עדיף להזמין נערת ליווי איכותית.

אגב מעיין בעברה עבדה במקומות אחרים בהם הייתה נותנת אקסטרות.

הכי קרוב לאקסטרה שתמצא במסגר זה את אופיר ורז שהן לסביות ותמורת 1000 שקלים תקבל מהן טיפול ב4 ידיים שכולל מופע לסבי של ירידות אחת לשנייה ונשיקות בינן. אתה רק מסתכל ומקבל הרפיה. אופיר הציעה לי לרדת לה ויתרתי על התענוג. ממה שהבנתי נכון הן זוג בחייהן הפרטיים. אבל אף אחת מהן לא מושכת לדעתי...

סוד קטן: אני פעם קיבלתי אקסטרה ב100 ש"ח ממישהי בגבעון (הסניף השני שנסגר) אבל לצערי לא אוכל לפרט.

מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

4
אני חושב שיש שם את מאשה שהייתה באחד המכונים באזור
לדעתי היא מספר 1 .
מאז שעזבה את המכון הקודם לא הייתי איתה שוב
פשוט לא יצא .
היה עלייה כאן דיווח לדעתי .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

5
לדעתי אין קשר בין תשלום מיסים ואקסטרות
למשל בקרליבך 12 סיפקה אחת הבנות מידע שזה גם מכון שהמשטרה לא נוגעת כי משלם מיסים כחוק (כמובן שיכול להיות שמשלם מיסים רבע מהאמת אבל עדיין מוכר כחוק כעסק מסאג) ועדיין יש אקסטרות.

תשלום מיסים מבטיח פחות התעמרות של הרשויות
תכלס את האמת לא למשטרה ולא לאף אחד ממש אכפת אם קיבלת מציצה

אבל ייתכן שזו מדיניות מחמירה של הבעלים

בכל המקרה הבעיה בחלק מהמקומות שהם תקתוק מסאג של 20 דקות ברוטו ולפעמים מסה הבחורה נותנת עבודה 15
גם אם מבטיחים 30

6
למעין יש מראה ישראלי קלאסי, סקסי מאד.
גוף שחום טיפה (מראה מרוקאי), חזה גדול ונאד נעים למגע.
גוף חטוב ביותר (לא רזה, יש מה לתפוס).
פנים יפות. לא נראית קשורה למקצוע, מראה בת השכן הסקסית.
אחת הישראליות הסקסיות ביותר שיצא לי לראות במקומות הללו.

10
ערב טוב
הסקרנות הובילה אותי לבדוק מי היא העלמה מעיין ומהי העמלה בעניין.. ואחרי ציפייה בחדר ההמתנה השקט והנקי במקום
הופתעתי לגלות את אחת הבחורות היותר שוות ומיוחדות שעבדו בתיקתוקיה בסעדיה גאון. חברי הפורום שזוכרים יותר טוב ממני
יוכלו לאתר אותה כישראלית צברית עם חזה שופע טבעי שנתנה שירות מדהים לפני כמה חצי שנה בסעדיה גאון בשם "מורן" ! :)

ובכן, אותה "מורן" הפכה ל "למעיין" והפעם בלי אקסטרות - או כל אקט מיני - תשכחו מזה. הבחורה מיוחדת מאוד,
נינוחה, לא תקתקנית - אך עם קווים ברורים בעניין. לא עוד סעדיה גאון. היא אפילו מתביישת שהיתה שם במבט לאחור

היא עובדת השבוע בשלישי ואני ממליץ עליה בחום. בחורה מדהימה ומיוחדת בתחום

המשך יום נעים מהסקאוט
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”